TIPY NA CESTOVÁNÍ

Tipy na balení věcí, aneb co nezapomenout zabalit do kufru, jsem chtěla sepsat už hodně dlouho, ale pořád jsem měla jiná témata, která jsem s vámi chtěla sdílet přednostněji. Článek o balení proto přišel na řadu až ve chvíli, když se balila na předposlední meeting.

Za všechny ty roky cestování mám už osvědčený způsob balení. Většinu věcí ve starém i teď v novém bytě mám na ramínkách, nesnáším zmačkané a nevyžehlené věci, takže tenhle způsob mi přijde nejlepší. Vyberu si vše, co si mám chuť vzít, rozložím to na posteli a teprve pak ladím, přidávám boty a kabelky. Váhové limity leteckých společností, bez ohledu na třídu, kterou letím, mi nikdy nedovolí vzít si s sebou vše, po čem zrovna toužím. Takže si vytvářím #matchimatchi skupinky, abych boty i kabelku vždy využila k několika outfitům, což je mimochodem důvod, proč tak miluju neverfullky. Na cestu letadlem, na pláž nebo na výlet využijete kabelku, na večer skvěle můžete použít vnitřní psaníčko.

Vždy si vše připravuji předem, nerada balím na poslední chvíli. Asi dvakrát se mi to stalo, zabalila jsem páté přes deváté, měla jsem po přistání pocit, že byť mám plný kufr, tak mi k sobě nic neladí a nemám, co na sebe. Takže to dopadlo stejně tak, že jsme šli druhý den nakupovat.

Zastávám teorii, že vše se dá dokoupit, ale některé věci se shání hůř. Asi vás proto nepřekvapí, že první balím sexy hračky a svůdné prádlo. I když předpokládám a snažím se při každé cestě za hranice navštívit nějaký obchod s prádlem, ať už lokální návrháře a značky, nebo butik nějaké osvědčené, globálně zastoupené značky. Ale jistota je jistota, nikdy nevíte, jestli bude shopping úspěšný, proto si vždy beru různé kraječky, ať již podle preferencí klienta, za kterým jsem cestovala, nebo svých.

Prádlo vždy balím do obalů a sáčků k tomu určených. Je to praktické, nikde nehledám, kde mám k sobě ladící podprsenku a tanga, zároveň pytlíky ochrání jemný materiál před ostatními věcmi v kufru.

Když jsem odlétala na setkání s Menkem, váhový limit business class byl takříkajíc na hraně. Vozila jsem s sebou obrovský kufr se spoustu nejrůznějších vibrátorů, dild, pomůcek, bot, krajkových i latexových outfitů, někdy i kostýmů, ale i gelů a nejrůznějších olejíčků. Naše výlety byly jedním slovem nepopsatelné a nezapomenutelné zároveň. Samozřejmě ne každý klient byl jako Menke, ale ne vždy jsem si mohla dovolit odbavit takhle velký a těžký kufr. Na cestování mám nejraději menší, řekněme multifunkční hračky, které přinesou spoustu vzrušení oběma a zároveň nezaberou veškeré místo v kufru.

Říkáte si, proč si brát hračky na dovolenou? Ale kde jinde máte tolik času na to, věnovat se jeden druhému, experimentovat a zároveň jste odpočatí? Navíc na mě osobně hotelové pokoje fungují 100%. Nejsem doma ve své posteli, takže se můžu o to víc odvázat.

Mého favorita, pana modrého asi netřeba představovat, geniální párový vibrátor, který vás přivede do nebe během pár minut. Na trhu už je hezkých pár let. Výrobce se ho snaží neustále vylepšovat. Byť rozhodně nepatřím mezi ženy, které mají problém s dosažením orgasmu, tak pan modrý byl vždy moje záchrana v případě setkání s klienty, kteří měli problém mě udělat a dopřát mi těch pár minut nadgalaktické rozkoše, kdy je člověk někde mimo sebe. Ale funguje skvěle i při druhém čísle, nebo pokud máte prostě jenom chuť zažít opravdu masivní, silný orgasmus.

Letos na jaře jsem objevila další hračku, velkého konkurenta pana modrého, nejenom proto, že ho vlastním také v tomhle barevném odstínu, byť tyrkysovějším. Jedná se opět o, co se velikosti týče, menší dá se říci kapesní hračku, která je ideální na cestování. Na rozdíl od WE-Vibe alias pana modrého se dá využít ještě na víc způsobů. I když se nepovažuji za nezkušenou, kdykoliv dostanu nebo si pořídím novou hračku, sjíždím instruktážní videa. Většinou mě neohromí, ale minimálně jednu novou informaci si z nich odnesu. Fun Factory Laya Spot II je určena ke stimulaci klitorisu, ale tohohle fešáka doporučují i k masáži erotogenních zón celého těla, mě se nejvíce osvědčil na masáž varlat a hráze. Pokud chcete svému partnerovi dopřát extra porci pozornosti a nechce se vám používat jazyk nebo prsty, budete ho milovat a on ještě víc. Příjemné vibrace oceníte nejen, když si ho položíte do klína, ale i pokud jím budete přejíždět partnerovi po bradavkách.

Moje úplně nejoblíbenější poloha a zároveň využití téhle hračky je, když jsem nahoře „na koníčka“, ale obráceně. To znamená zády a zadkem k dotyčnému, vsunu Layu mezi jeho nohy, díky ergonomickému tvaru, je jako dělaná pro přiložení k varlatům. Vzrušující vibrace si díky téhle poloze užijete maximálně oba. Pokud bych měla cestovat pouze s kabelkou, tak bych kromě kartáče na vlasy, kartáčku na zuby, roztoku na čočky a základních hygienických potřeb určitě přibalila Layla II od Fun Factory a jedno hezké prádlo. Zbytek se dá vyřešit na místě nebo není třeba, pokud neopustíte hotelové apartmá :-).

S kosmetikou a hygienickými potřebami je to vtipné. Kdysi jsem toužila po krásných luxusních kosmetických taštičkách. Nejprve jsem si nakoupila při prvních cestách do USA sadu od Victoria´s Secret, kterou jsem pak nahradila kosmetickými etue zvučnějších značek. Ale upřímně, pokud cestujete několikrát měsíčně jako dříve já, tak vás to přestane bavit. Oceníte praktičnost, takže po pár nehodách v podobě vyteklého šamponu a podobně vozím vše v uzavíratelných plastových sáčcích. Není to fancy ani instagramově dokonalé, ale vše bez problému a hlavně rychle najdete.

Snažím se vozit s sebou miniatury, vzorečky, zkrátka co nejmenší možná balení. Pokud je nemám, nikdy nic neodlévám nebo nepřelévám, protože mě to nebaví a dříve bych to dělala neustále. Pokud jsem neměla malá balení, sáhla jsem po napůl vypotřebovaných, která jsem pak vždy během pobytu nebo dovolené spotřebovala. Což je ideální, protože máte místo i váhový limit v kufru pro to, nakoupit si a přivézt něco hezkého.

Co jsem vždy velmi oceňovala, že mi při větším nákupu na různých sexshopech posílali miniatury lubrikačních gelů, vzorky lubrikantů v sáčcích, což bylo obzvlášť praktické v případě krátkých meetingů po Praze, protože co si budeme povídat, kabelka není nafukovací.

Zabalím kompletně vše již zmiňované plus boty a věci na sport, kromě oblečení, které nechávám ho do poslední chvíle před finálním zaklapnutím kufru viset na ramínkách, aby nebylo tak dlouho v kufru zmačkané.

Vaše Lucka ♥

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na titulní fotce:  prádlo Intimissimi 

 

 


SHOP MY LOOK