HRAČKY

Své dva hlavní favority mezi hračkami (Womanizer a We-Vibe) jsem vám již v minulých článcích představila. Protože vás poměrně dost zajímalo, jaké další hračky doma mám, a hlavně jak mě baví či nebaví, sepsala jsem a nafotila pro vás dnešní článek. Nechci si hrát na zbytečně upjatou, ale speciálně v článku, kde píšu o erotických pomůckách, je poměrně dobré rozlišovat názvosloví a používat to správné...

Nejzákladnější dělení je na vibrátory a dilda. Vibrátory mají v sobě motorek, který způsobuje vibrace. Dildo je na první pohled téměř identické, jediný rozdíl je právě v tom, že nevibruje, takže jeho působení spočívá v manuálním zacházení.

Existuje mnoho různých typů vibrátorů. Nejzákladnějším je vaginální vibrátor, ale existují také vibrátory, které jsou určeny jen na klitoris (již zmiňovaný Womanizer), ty se k němu přikládají a zvenku na něj působí svými vibracemi. Další jsou například vibrátory zaměřené na stimulaci bodu G nebo duální vibrátory, jež zároveň stimulují vnitřní i vnější zóny. Na trhu jsou také anální vibrátory, které mají na konci rozšíření, aby nemohly vklouznout příliš hluboko do análního otvoru, či párové vibrátory (We-Vibe).

V dnešním článku vám představím dva své kamarády, kteří však spadají do zcela odlišných kategorií...

První z nich je pulzátor (rozdíl mezi klasickým vibrátorem a pulzátorem je ve způsobu stimulace), někdy je nazývaný pulzační vibrátor... Na rozdíl od většiny jiných hraček pro dospělé, které stimulují vibracemi, Stronic G II od německé firmy Fun Factory dokonale pulzuje dopředu a dozadu. Přirozený pohyb pulzátoru velmi věrně napodobuje pohyb a přirážení partnerů při sexu. Tenhle vibrátor je, řekněme, soukromý, neberu ho s sebou na meetingy, uspokojuji s ním svoje choutky pouze privátně doma.

Proč jsem si objednala právě tento kousek? Značku Fun Factory znám a baví mě (vibrátory vždy zapínáte tlačítkem FUN :) Němci jsou zkrátka ve výrobě erotických hraček přeborníci, stejně jako různých erotických kostýmů a latexu... Vlastnila jsem předchůdce tohoto modelu Stronic Eis, který mě předčasně opustil (dodnes nevím, proč přestal fungovat, bohužel jsem neměla účet, neb to byl dárek, takže nebyla možnost reklamace). Mohla jsem tak alespoň objednat novější vylepšený model...
Stronic G je dokonale hladký. Má pouze zahnutou špičku na dráždění bodu G – od toho je také odvozený jeho název ;) Jako většina hraček má spoustu programů a frekvencí, já si vždy oblíbím jednu či dvě, které „ojíždím“ pořád dokola... Samozřejmě mám někdy, jak říkám, „pokušitelskou“ a přepínám, zkouším, co mě zaujme...

Za hlavní výhodu svého tyrkysového kamaráda považuji opravdu velmi reálnou simulaci soulože. Navíc je handsfree, což znamená, že nejlepších výsledků docílíte ve chvíli, kdy se ho nedotýkáte. Pouze ho zasunete a necháte pulzovat. Když se ho při používání dotýkáte, tlumíte tím přírazy, takže nebudou tak intenzivní. A to by byla veliká škoda!
Můj tip je, lehnout si tak, aby byla pánev zvednutá (například polštářem). Zapněte jej ve svém oblíbeném režimu, zasuňte a užívejte si tu slast.

Druhý můj oblíbenec, který pokud bych měla určovat pořadí, by obsadil 4. příčku, je od předního výrobce erotických pomůcek, skandinávské značky Lelo. Čtvrté místo nemá pro své vlastnosti, ale patří mezi mé nejstarší hračky, takže je takříkajíc okoukaný či doslova „ojetý“ a častěji proto z šuplíku vyndávám jiné. Značka Lelo je proslulá elegantním vzhledem a perfektními vlastnostmi všech pomůcek, které nabízí. I když, jak už jsem zmiňovala v některém z minulých článků, vzhled nemá na výkony vibrátorů žádný vliv, pro mě je poměrně podstatný.

Když jsem se kdysi dívala po duálním vibrátoru, volba padla na tento model právě pro jeho elegantní vzhled. Ale i s tím, co vibrátor Lelo Soraya umí, jsem víc než spokojená :-)

Soraya si rozhodně nehraje, co do tvaru, na kopii umělého penisu. Má svůj vlastní osobitý design, který můžete vidět na fotce, a je nezaměnitelný s jinou značkou. Podobně jako například již zmiňovaný tyrkysový pulzátor od Fun Factory vyrábí Lelo celou řadu luxusních vibrátorů, které mají velmi podobný tvar, a na první pohled je zřejmé, že patří k sobě. Liší se pouze výbavou (funkce, motorky apod.). Soraya je z celé řady Lelo, kromě toho, že je celosvětově nejprodávanější, také nejlepší, nejluxusnější a nejdražší.

Tykadélko – dráždidlo klitorisu, je optimálně dlouhé pro stimulaci poštěváčku při plném zasunutí vibrátoru. Soraya má dva na sobě nezávislé motorky, což je naprostá pecka. Vibruje uvnitř v jiném rytmu, než v jakém vás dráždí na povrchu.

Když to tu teď sepisuji, tak si říkám, že ho asi zase budu vytahovat častěji...

Za jedinou nevýhodu se dá považovat voděodolnost. Dá se umýt pod vodou, ale protože je vyroben ze silikonu, nikoliv plastu, tak není vodotěsný, takže na cachtání ve vaně to bohužel není...

 

Vaše Lucka ♥

 


SHOP MY LOOK