FINANČNÍ OHODNOCENÍ

Mezi osobnosti, které obdivuji, patří britský podnikatel a miliardář Richard Branson. Právě jeho citát se mi vybavil při čtení vzkazů na Instagramu. Mezi vaše nejčastější dotazy přes Instastories totiž patřila otázka finančního ohodnocení. A já si dovolím použít Bransonův citát i jako odpověď: „Nikdy nezačínejte žádný obchod jen kvůli penězům. Jestli by měly být peníze hlavním motivem, tak radši nedělejte nic.“

Jak už jsem zmiňovala v několika předchozích článcích, život luxusní společnice mě baví a naplňuje, jedná se o životní styl, který jsem si dobrovolně zvolila, kterému ráda podřizuji velkou část svého osobního života. Odměnou za to, kromě nevšedních zážitků včetně těch sexuálních, je i finanční podpora, kterou od svých klientů samozřejmě dostávám, nicméně není to rozhodující.

Jsem velmi vděčná, že právě díky nim si mohu dovolit postgraduální studium, odškrtávat si destinace z cestovatelského deníku a plnit si kosmetická, módní i ostatní přání.. Jak si každý z nás cení svého času, je velmi individuální, nicméně podělím se s vámi o několik možných variant, podle kterých jsou společnice obvykle hodnoceny.

Velmi častou variantou je spolupráce s agenturou, která práci zařizuje a bere si za tuto činnost provizi. Její výše se dle mých zkušeností pohybuje od 20 % do 50 % z určené částky. Svého prvního klienta jsem poznala právě přes agenturu. Osobně tuto formu spolupráce nedoporučuji, dle českého práva je totiž nelegální pro toho, kdo ji provozuje. Agentura je ta, která určuje slečnám ceny, a jejím cílem je samozřejmě zisk. Takže ceny určují tak, aby slečna měla více poptávek a oni měli jistotu výdělku. Slečny, které touto formou nabízejí svůj čas, osobně nepovažuji za společnice, ale spíše call girls.... Nemají žádnou možnost podílet se na výběru a filtrovat muže, s nimiž se mají setkat, velmi často o nich nemají ani žádné informace předem... Je to taková ruská ruleta. Nikdy nevíte, kdo za těmi dveřmi hotelového pokoje bude stát... Já mám gambling ráda, ale pouze ve Vegas u blackjacku...

 

Po několika krátkých zkušenostech s různými agenturami, jsem se rozhodla, že o svém času i ohodnocení už budu rozhodovat pouze já. K prezentaci své osoby využívám reklamní portály, z nichž některé slouží pouze ke zviditelnění mého internetového profilu a jiné mi přeposílají přímo poptávky, z nichž si pečlivě vybírám, s kým se setkám. Tomu odpovídá i mé ohodnocení, řeším ho individuálně dle požadavků klienta a délky setkání.

 

Lucka  ♥

 

 


SHOP MY LOOK