EROTICKÝ ADVENTNÍ KALENDÁŘ

Dvacet čtyři okének rozkoše, dvacet čtyři okének možností. My je otevíráme už několik let a můžu vám říct, že i když se občas některá okénka opakují, tak to rozhodně pokaždé stojí za to. Proč? Protože za mě v tom předvánočním hektickém čase, kdy všichni spěchají z besídky na vánoční večírek a do toho nakupují vánoční dárky, je vlastně skvělé se zastavit a užít si čas s partnerem. Víte, že nepatřím mezi puritány, takže rozhodně netvrdím, že tyhle okénka musíte otevírat s někým, s kým sdílíte lože každý den, ani neříkám, že když budete otevírat adventní kalendář s vaším milým, je to záruka, že ho budete otevírat i za rok...

Všechny adventní kalendáře obvykle začínají prvním prosincem. A tohle období přesně čtyři neděle před štědrým dnem představuje přesně ten čas, kdy se nejenom připravujeme na vánoční svátky, ale také rozjímáme nad předešlým rokem a hodnotíme, jaký byl. Je to ideální čas zastavit se, poděkovat za to, co nám do života přišlo, zároveň dokázat poděkovat i za to, co už nám neslouží, a poslat to dál, a hlavně si užít všeho, co máme, s tím, s kým nám je nejlíp. A k tomu všemu nám vylupovací okénka adventního kalendáře mohou pomoci.

Ty z vás, kteří moji recenzi na adventní kalendář pro dospělé čtou poprvé, odkážu na na loňský i předloňský článek, kde si myslím, že se o adventních a kalendářích a všech možnostech, které jejich otevírání nabízí, dozvíte ještě víc. Zároveň vím, že rok od roku je vás tu víc, co advenťáky máte rádi a kupujete si je, proto si dovolím takový souhrnnější přehled toho, co vám tenhle kousek, který jsem měla možnost díky Flagranti testovat, nabízí.

Každý adventní kalendář funguje na velmi podobném principu, a to znamená, že začínáte otevírat prvního prosince a končíte čtyřiadvacátého s tím, že na Štědrý den máte ten nejlepší dárek, tu nejlepší hračku. To mi přijde skvělé, byť si povězme si na rovinu, že pro většinu lidí, kteří neslaví Vánoce jen ve dvou, což už je pár let i náš případ, to není moc reálné, protože právě ten Štědrý den je ten nejhektičtější. Proto jsem s vámi i během předchozích let sdílela nejrůznější možnosti, jak si tak 24boxový skvost plný sexy pomůcek užít a otvírat ho trochu jinak, abyste se právě vyhnuli tomu klasickému vánočnímu běsnění.

Nicméně pro ty z vás, kteří mě nesledujete na IG, považuju za férové říct, že my pravidelně patnáctého prosince odlétáme pryč a adventní kalendář si vždy otvírám v listopadu. Nejenom, že je na to víc času, a díky tomu víc chuti, ale především proto, že už několik let o tom pro vás píšu recenze. To jenom na vysvětlenou. 

Každopádně myslím, že úvodní text byl až moc dlouhý, ale kdo mě znáte, tak víte, že já úplně nedokážu psát krátké a super výstižné texty. Vždycky mám potřebu vám sdělit všechno do nejmenších detailů. Takže teď přejdeme konečně k recenzi letošního adventního kalendáře. Tím je adventní kalendář LoveBoxxx The Naughty And Nice pro rok 2023. Rozhodně je krásný. Nejen po vzhledové stránce, ale také co se týká obsahu.

Přejděme ale k té praktické stránce. Možná někteří z vás advenťák ještě nikdy neměli, anebo třeba ne všechno, co obsahuje, znáte. Většina adventních kalendářů, které jsem měla doposud, ať už byly od jakékoliv značky (víte, že jsem jich testovala opravdu spoustu), zpravidla obsahovala nějaký manuál nebo návod, který byl buď na zadní straně nebo zvlášť v brožurce. Což bylo skvělé, pokud jste nechtěli obsah znát předem, ale zároveň se taky mohlo stát, že obsah ztratíte a možná si nebudete úplně jistí, co všechno můžete s obsahem právě otevřené krabičky provádět. Jasně, asi všichni zhruba víme, co kalendáře obsahují, ale mě osobně letošní kalendář mile překvapil, protože že obsah každého boxíku můžete přečíst yeyadu na dané krabičce, což mi přijde skvělé.

Mimochodem tohle je hodně specifické téma, a vím, že vždycky každý rok vzbudilo hodně reakcí, když jsem kalendář vybalovala, například prostřednictvím reels. I když jsem upozorňovala, abyste se na daná videa nedívali, pokud nechcete vědět, co krabičky obsahují, tak jsem vždycky dostala nějaké hejty. A zároveň vím, že i když jsem předtím v minulosti (protože tohle je asi můj šestý adventní kalendář) zmiňovala obsah zpětně, tak jsem vždycky dostala nějaký feedback, že jsem měla sepsat článek dřív ještě před Vánoci, aby dotyční věděli, jestli stojí za to si ho koupit.

Já asi patřím k těm, kteří si v některých chvílích ta překvapení užívají, a na adventních kalendářích a jiných podobných sexy boxech se mi líbí právě ta možnost, že můžete otevírat a nevíte, co vás čeká. Zároveň chápu spoustu z vás, že už doma mnoho hraček máte, nebo třeba zvažujete, co si koupit, a chcete vědět, zda takříkajíc nekupujete „zajíce v pytli“. Evidentně vás takových byla spousta, proto letos byl zveřejněn obsah tohoto kalendáře pro všechny prodejce. Osobně nevím, jestli to bylo dobré, nebo špatné, protože mně přijde, že se tak trochu připravíte o to kouzlo překvapení, ale zároveň chápu, že pro spoustu zákazníků bylo důležité vědět, co si objednávají. Takže když jsem s vámi v předešlých letech alespoň částečně sdílela obsah kalendáře, tak letos mám takový pocit, že se s vámi naopak podělím o to, v čem je tento kalendář jiný, protože celý jeho obsah si můžete najít velmi snadno na webech distributora.

Jak už jsem zmiňovala, vše můžete vidět na webu, takže tu s vámi nebudu sdílet asi nic extra a nepoznaného. Každopádně věcí, které podle mě rozhodně stojí za zmínku a kterými mě tenhle kalendář zaujal a dostal, je hned několik. Co si budeme povídat, je extrémně těžké každý rok překvapit, když spousta vašich klientů už nějakých dvacet čtyři okének otevírala. A mně přijde, že letos se výrobce poprvé tak trošku zamyslel a snažil se alespoň zlehka ukázat myšlenku sexy života, kterou já se s vámi snažím sdílet přes své sociální sítě celý rok, nejenom s vánočním přesahem. Tento vánoční kalendář totiž obsahuje vánoční vouchery. V jedné z krabiček dostanete šekovou knížku na spoustu zážitků,které můžete využí nejenom v předvánočním čase. Kdo mě sledujete na instagramu, tak víte, že jsem vám doporučovala kartičky, kam si můžete napsat, co se vám líbí. Ty mi mimochodem přišly naprosto boží, ale co si budeme povídat, ne každý má tu fantazii a je taky spousta věcí, které nás baví a užíváme si je, ale na kartičky je nenapíšeme a pak je třeba každý den kvůli povinnostem oddalujeme. Na tomhle advenťáku je boží právě to, že vlastně dostanete sešítek voucherů alias  „úkolů“ a radostí, které si můžete, pokud chcete, vybrat u svého partnera. A ten přesah se mi strašně líbí, že to můžete použít na Velikonoce, na Vánoce, můžete to použít v lednu nebo třeba červenci. Líbí se mi vlastně to, že si koupíte box, který vám přinese chvilky štěstí, rozkoše a souznění v následujících měsících. 

Sáček na erotické hračky, možná si řeknete, že to není nic wow, ale věřte mi, máme doma desítky, možná už skoro stovku hraček, a jenom někteří výrobci nebo sexshopy dodávají ke svým hračkám obaly. Třeba vám to připadá zbytečné, ale pokud rádi cestujete nebo nemáte tolik hraček, abyste pro ně měli celý šuplík, tak určitě oceníte, že se vám nepovalují mezi vším ostatním. Zkrátka já si myslím, že každá hračka si zaslouží svůj "domeček", ať už jakýkoliv, a tenhle saténový toy pack je rozhodně supr a myslím, že ho většina lidí rádo využije.

 

Nikdy nezapomenu na moje nadšení při prvním zkoušení "pacičkového párového vibrátoru"? Od té doby máme podobných kousků doma rovnou několik a všechny jsou boží ! Tak pokud jste si ho nepořídili a neměli možnost ho doposud vyzkoušet, tak určitě doporučuju. Rozhodně už jen kvůli němu stojí za to si kalendář koupit. Protože právě on je dvacet čtyřka letošního advenťáku.

 

I když mi přijde, že hranice tabu se v posledních letech boří a otevřeně se mluví o všem možném, tak mám stále pocit, že se málo mluví o tom, jak je důležité dodržovat bezpečný sex. A teď se nebavím jenom o střídání partnerů, ale i o tom, že je nezbytné čistit svoje hračky. Proto se mi moc líbí, že letošní advenťák obsahuje čistič hraček. Oceňuji každého výrobce, který na to v rámci dárkových boxů nebo adventních kalendářů myslí.

Když obsah letošního kalendáře propálil sám výrobce, tak já jsem se alespoň těm z vás, kteří máte rádi překvapení, v dnešním článku snažila nesdělit všechno a zároveň vám ukázat, co navíc oproti ostatním advenťákům (vycházím z předpokladu, že jste si v minulosti  pořizovali podobné kousky jako my) tenhle nachový skvost nabízí.

 

 

 


SHOP MY LOOK