THEATRE HOTEL

Jsou místa, která mám v oblibě už několik let, vždy je ráda doporučím navštívit a vlastně ani nevím proč jsem o nich ještě nikdy nepsala na blogu. Jedním z nich je olomoucký hotel Theatre, místní Spa Scenes a skvělá restaurace Entree. Tři různé názvy naleznete naštěstí pod jednou střechou, takže si do Spa dojdete z hotelového pokoje pohodlně v županu a zároveň nemusíte složitě kombinovat outfit a obuv, což oceníte především v podzimních a zimních měsících. V tom jsou hotelové restaurace prostě nejlepší. Všude dojdete pod jednou střechou po hladkém povrchu i na extrémně vysokých podpatcích.

Věřím, že spoustě z Vás kteří rádi vyrážejí za gastro zážitky není tohle místo neznámé. Možná jste tu nebyli ubytováni, ale protože stylová koupelna v designových apartmánech, respektive vana patří mezi oblíbená místa pro focení Instagramových fotek, budou vám možná fotky z dnešního článku povědomé. Nejenom proto, že nemám ráda věci a fotografie, které si „všichni“ pořizují, ale především proto, že aktuálně si dlouhé koupele dopřávat nemohu, o fotku v téhle překrásné vaně Vás pro tentokrát ochudím.

Víte, že volíme spíše větší pokoje, kde máme nejenom dostatek komfortu ale i prostor k nejrůznějším hrátkám. Proto jsem v pokoji typu standart nikdy ubytována nebyla, takže srovnání s apartmánem neposkytnu. Každopádně pokud preferujete spíše room service, ať už proto, že chcete Vaše rande zachovat co nejvíce diskrétní a vyhnout se zvědavým pohledům ostatním hotelových hostů při snídani či večeři, rozhodně doporučuji zvolit ubytování v apartmá. Sofa a křesílka najdou jistě i spoustu jiného využití, než pouze popíjení drinku či konzumaci něčeho dobrého.

Krom historického náměstí a zoo, které jsem v minulosti navštívila, se s Vámi o moc dalších tipů, co navštívit v okolí Olomouce nepodělím. Většinu času jsme k naprosté spokojenosti vždy strávili v resortu Hodolany, který zastřešuje již zmíněný hotel, restauraci a Spa.

Pokud nemáte rádi plně obsazené sauny a vířivky, je lepší pro návštěvu Spa scenes zvolit dopolední či odpolední hodinu. V podvečer a večer hostů, nejenom těch hotelových přibývá, což není vždy příjemné. Ještě lepší variantou je zarezervovat si privátní wellness, kde si můžete nejenom mnohem více nerušeně užívat jeden druhého, ale máte zde k dispozici jacuzzi a saunu. V mojí aktuální formě jsem více než vířivku a saunu, ocenila možnost se pohodlně uvelebit na posteli a popíjet Crodino.

Protože už většinu mého krajkového šatníku neobleču, na večeři jsem v babydoll košilce (což je takový můj everyday outfit) jít opravdu nechtěla, zvolila jsem tyto vtipné šaty, které díky kombinaci černé a bílé perfektně zeštíhlují, což ve třetím trimestru jak když najdete...


SHOP MY LOOK