SÍŤOVANÉ PUNČOCHY

Dnešní návštěvu Palladia zapříčinil nevšední požadavek mého nového klienta – červené síťované punčochy. Ač považuji sbírku svého erotického prádla za rozsáhlou, žádné z mých punčoch tomuto přání nemohly vyhovět. Předem mi bylo naprosto jasné, že v žádném ze svých oblíbených butiků tento kousek, vhodný spíše na karneval, nepořídím, takže jsem byla nucena se prodírat davem nákupu chtivých spoluobčanů.Bohužel zklamala i Calzedonie, překvapivě jsem uspěla v H & M. Jsem zvědavá, jestli tyto punčochy na podvazky za 250 Kč vydrží alespoň první setkání, nebo se rozpadnou v průběhu akce…

Mám ráda muže, kteří vědí, co chtějí, a nebojí se o to říct. Je velmi těžké splnit očekávání a představy při prvním setkání, když o tom druhém kromě několika kusých informací z emailů zhola nic nevíte. Neznáte jeho představy, nevíte, co ho vzrušuje, jak reaguje na různé stimuly, jestli preferuje pomalý rozjezd nebo divokou jízdu, která začne zaklapnutím dveří hotelového pokoje.

Takže mě Hermanův (ano, tušíte správně, je to Němec, čemuž odpovídá i ten nevkus, naši západní sousedé ze Spolkové republiky mají prazvláštní vkus – barevný latex, síťoviny všeho druhu :-)) email potěšil. Nemám věšteckou kouli, takže každý můj email před prvním setkáním obsahuje dotaz a zároveň výzvu, aby dotyčný neváhal a sdělil mi své představy a přání ohledně našeho privátního setkání.

Bohužel většina mužů není tak sdílná, nebo nechtějí věnovat čas vypisováním emailu a obvykle to přejdou… Což je škoda, protože častokrát stačí malý detail. Jiná barva prádla (překvapivě pro některé pány je rudá i černá agresivní a preferují něžnou bílou, nebo jiné pastelové odstíny), nebo naopak trošku chlípnější a vulgárnější outfit jim dokážou rozproudit krev…

Odměnou za to utrpení, nákupy mám velmi ráda, ale o návštěvě Palladia to říci nemohu, byla zastávka v mém oblíbeném EL butiku. Doplnila jsem zásobu korektoru Double Wear, myslím, že vzhledem ke svému životnímu stylu patřím mezi největší spotřebitelky na světě, a zároveň si pořídila další balení Double Wear Nude Cushion Stick Radiant make-upu. Mám ho ráda pro denní nošení v zimě, nebo když mám sušší pleť jako aktuálně teď, jeho struktura je lehčí, což znamená, že zakryje méně nedokonalostí. Co mě opravdu nebaví, je ta houbička. Považuji ji, i přes její možnou odnímatelnost, za nehygienickou, takže zůstávám u své osvědčené metody nanášení make-upu prsty. Více o mých favoritech z beauty sféry nejenom od Estée Lauder si můžete přečíst zde.

 

 


SHOP MY LOOK