SEXY VÁNOČNÍ MALIČKOSTI

Vím, že loňský článek Roztomilé sexy maličkosti měl u vás obrovský úspěch, a spousta z vás mi dokonce psala o podobné tipy i během roku. Dřív jsem se s k tomu bohužel nedostala, ale říkala jsem si, že blížící se vánoční čas je skvělou příležitostí sepsat a nafotit nejrůznější sexy drobnosti, kterými můžete obdarovat své partnery, partnerky, milence, milenky, zkrátka kohokoliv, s kým si chcete ještě o trošku víc užívat. A zároveň jsou tyhle kousky i skvělým řešením, pokud nechcete dávat třeba jenom dárkovou poukázku do sexshopu. Jednoduše k ní můžete připojit kterýkoliv z těchhle mých tipů a nějakou erotickou pomůcku či sexy prádlo pak vybrat na e-shopu společně.

MASÁŽNÍ SVÍČKY

Masážní svíčky v žádném podobném výčtu u mě asi nebudou chybět, protože je považuji za jeden z opravdu nejlepších a nejuniverzálnějších dárků, který v případě, že by z jakýchkoliv důvodů nebyl využit ke svému primárnímu účelu, kterým je masáž v rámci předehry, můžete alespoň vypálit jako klasickou svíčku v rámci navození příjemné atmosféry. Moje nejoblíbenější svíčky vám asi nemusím představovat (recenzi a porovnání nejrůznějších masážních svíček najdete v tomhle článku), za mě nejlepší poměr cena, výkon, velikost i design rozhodně nabídnou tyhle svíčky, které si Flagranti nechalo navrhnout přímo pro sebe. Jsou naprosto dokonalé a dlouhodobě u mě vyhrává vůně kokosu. Nejenom coconut, ale i další dvě vůně, které jsou v nabídce, nádherně voní a při masírování nepálí, což si myslím, že je u masážních svíček naprosto nejdůležitější. Erotických masážních svíček naleznete na e-shopech celou řadu. Za mě nejdůležitější kritéria pro výběr jsou tato: příjemná vůně, aby olej, který vznikne po rozehřátí, nepálil, a zároveň nezanechával na kůži mastný film nebo šupiny, které jdou pak špatně omýt, což se mi u pár levnějších výrobců v minulosti mimochodem stalo.

Pokud nehledáte designový kousek do interiéru a naopak víte, že masáž si užijete někde na cestách, v privátním spa nebo zkrátka kdekoliv jinde mimo domov, pak vám určitě doporučuji tenhle trojset, který je malý, ideální přesně na jednu masáž a obsahuje tři za mě naprosto perfektní vůně. Dokonalá je čokoláda s chilli a skvělý je i kokos, pro který mám velkou slabost – tady je v kombinaci s vanilkou. Pro ty, kdo milujete takové ty typicky vánoční vůně, tak si určitě zamilujete jablko se skořicí.

VÁNOČNÍ PUNČOCHY

Jestli úplně netoužíte navléknout si typické santí punčošky, ale zároveň chcete něco s vánočním nádechem, tak co zkusit červené krajkové punčocháče od značky Passion, které mají otevřený klín a velmi zajímavý vzor. Díky vyššímu střihu a průstřihům na bocích udělají nádhernou siluetu, doplnit je pak už můžete čímkoliv, ať už oblíbenou podprsenkou, kamínkovými ozdobami na ňadra nebo třeba vánočními nálepkami s mašlí, což je další můj letošní tip.

NÁLEPKY S MAŠLÍ

Na rozdíl od kamínkových ozdob ňader, které lépe vyniknout, pokud máte dvorce menší velikosti, tyhle rozkošné mašličky se naopak perfektně hodí, pokud třeba nechcete ukázat celá ňadra, nebo máte nějaké nedokonalosti, které je vám příjemné skrýt.

BODY ALA MAŠLE

Nejlepší dárek ever. Pokud tenhle můj tip ještě neznáte, tak ho rozhodně doporučuji. Sexy mašle/body suit je ideální a zároveň univerzální dárek, který můžete mít v šuplíku, a vytáhnout ho, kdykoliv se vám to bude hodit, nejenom na Vánoce. Ale samozřejmě to není nápad, který můžete aplikovat na každé Vánoce nebo narozeniny a tak dále, takže pokud už jste už mašli někdy použili, tak bohužel…

SPECIÁLNÍ LUBRIKAČNÍ GEL

Lubrikant je za mě skvělý dárek, pokud chcete nadělit pod stromeček jakoukoliv hračku. Ale i když zrovna neplánujete vybrat cokoliv ze segmentu erotických pomůcek, a naopak chcete jenom ozvláštnit nebo zpříjemnit vaše milování, tak určitě doporučujI vyzkoušet některé buďto z chladivých, nebo naopak hřejivých lubrikačních gelů. Na každého působí chlad nebo teplo jinak, a možná sami budete překvapeni, jaký efekt na vašeho milého nebo milou bude mít. Tyhle gelíky jsou malinko jiné v tom, že (jak už napovídá jejich název) se jedná o gel, který by se při kontaktu s vaší pokožkou měl chovat jako tekutý vibrátor. Přiznám se, že úplně stejné účinky jako vibrátor na mě ani jeden z gelíků nemá, ale je to možná dané tím, že máme doma opravdu výkonné a prémiové hračky. Každopádně masáž intimních oblastí s těmihle pomocníky je neskutečně příjemná a opravdu velmi zesílí váš orgasmus. Spíš než vibrace ucítíte za mě takové jemné šimrání až chvění, které je právě způsobeno chladem nebo teplem, díky kterému vaše prožitky budou zase o fous jiné.

MASÁŽNÍ OLEJE

Další naprostou peckou, kterou jsem letos na podzim objevila a měla možnost díky Flagranti testovat, jsou tyhle brazilské kuličky, které obsahují masážní olej. Pořídit je můžete v balení po dvou nebo šesti kusech a líbí se mi na nich právě ta možnosti vzít si je s sebou někam, když si jdete užít, jedete na dovolenou, nebo máte jenom nějaké nezávazné randíčko. Zkrátka tahle malá kulička se vám nikdy neotevře, nevylije do kabelky, nezabírá v ní tolik místa – za mě je to naprosto ideální a dokonalý kousek. A použití je úplně nejsnadnější. Stačí, když si navlhčíte ruku, a začnete s ní přejíždět po části těla, kterou chcete masírovat. Postupně se začne rozpouštět masážní olejíček, který můžete použít třeba ke zvlhčení vašich intimních partií. Velkou výhodou tady těch kuliček je, že jsou jedlé, což považuji u masážních olejů nebo lubrikantů za klíčovou vlastnost, aby se daly použít při orálních hrátkách.

BALZÁM NA KLITORIS

Balzám na rty má a používá asi většina z nás, přijde nám to přirozené pečovat o pokožku na rtech, aby byla vláčná a příjemná na dotek nebo při polibcích. Tak proč stejnou péči nedopřát i partiím, které nás za to vynesou do nebes. Tahle pomáda spíš, než hydratační funkci má především tu prokrvující, balzám funguje velmi podobně jako hřejivé lubrikační gely. Na rozdíl od nich se krásně vstřebá, nezanechá váš klín zbytečně přeolejovaný.

Doufám, že se vám letošní článek, o sexy maličkostech, který můžete zpestřit předvánoční čas líbil a některé tipy vyzkoušíte.


SHOP MY LOOK