MASÁŽNÍ SVÍČKY

Když jsem na jaře psala na blog článek o karanténě a o tom, jak si ji užít a ne ji pouze přežít, tak mě ani v těch nejčernějších snech nenapadlo, že i po 11 měsících bude aktuální. I když jsem optimista a vědomě pracuju na tom vidět vždy vše z té lepší stránky, tak se přiznám, že i mně poslední týdny občas dochází sebemotivace. Snažím se neklesat na mysli. S pomocí jógy, běhání a pravidelného domácího kardia, a především režimu, který se snažím dodržovat i doma, se mi to i celkem daří. Ale jsem samozřejmě ráda za každou inspiraci či nový nápad, jak si zpestřit víkendy doma. S radostí jsem proto přijala nabídku na vyzkoušení a zrecenzování masážních svíček od e-shopu www.flagranti.cz.

Věřím, že i několika z vás zpříjemním jarní večery doma také soutěží o tyto luxusní svíčky. Kdo sledujete můj profil už delší dobu, víte, že masážní svíčky mám v oblibě a doporučovala jsem vám je jako tip na zajímavý dárek pro jakoukoliv příležitost už několikrát. Je mi moc líto, že nejsem schopná vám prostřednictvím dnešního článku a fotografií popsat jednotlivé vůně, jsou úchvatné. Nemám ráda příliš výraznou parfemaci tělových olejíčků a krémů, což platí i u svíček – jak těch klasických, tak i masážních. Všechny svíčky, o kterých dnes budu psát, voní přesně tak akorát, jak to mám ráda... Navodí příjemnou a nevtíravou atmosféru, zároveň vám ale nezpůsobí bolehlav a nebudete mít nutkání otevřít okno, jak moc intenzivně se budou linout celou místností.

Nechat svíčku hořet, pouze jí provonět interiér, ale nevyužít její hlavní masážní funkce, by byla opravdu velká škoda. Všechny svíčky, které jsem kdy zkoušela, při kontaktu rozpuštěného vosku s kůží nepálí. Osobně na masážích miluji, když používají nahřáté olejíčky a horké lávové kameny – teplo krásně uvolňuje nejenom zatuhlou šíji. Pokud jste ale velcí cíťové, doporučuji svíčku před zahájením masáže sfouknout a pár minut počkat. Neotálejte však moc dlouho, jinak by vosk začal tuhnout. Což je mimochodem další ze skvělých vlastností masážních svíček, to jest možnost jejich opětovného použití, pokud nevypotřebujete celý obsah najednou. Znáte to – někdy se naplánovaná romantická předehra krapet zvrhne, a než pomalu stačíte svíčku rozehřát, už sténáte vzrušením a na masáž si nejspíš ani nevzpomenete.

Má zkušenost je taková, že pokud jsem v roli maséra já, dočká se můj protějšek opravdu dlouhého smyslného uvolnění. Jsem v tomhle malinko zlomyslná – opravdu si užívám pozvolného dráždění, nenápadného zajíždění do erotogenních zón, kterým zvyšujete vzrušení. Rozhodně se nemusíte bát používat olej, který vznikne z rozpuštěného vosku, i k stimulaci intimních partií. Když jsem naopak v pozici masírovaného já, tak nám rozhodně svíčka vystačí na několik použití, protože masáž nemá zas tak dlouhého trvání…

Pokud si nejste jistí, jak na teplý masážní olej bude váš protějšek reagovat, nalijte si obsah svíčky nejprve do dlaní a teprve potom ho začněte pozvolna roztírat. Svíčky můžete vybírat podle nejrůznějších parametrů, od výrobce, preferované vůně, požadované velikosti až k designu výrobku, který odpovídá vašemu vkusu. Jak se říká, 100 lidí – 100 chutí, naštěstí je opravdu z čeho vybírat. Co do velikosti menší masážní svíčky v plechovém obalu pojmenované podle názvu metropolí z mého blogu určitě znáte. Vždy mi přišlo cool pořídit si svíčku z města, kam jsem se zrovna chystala cestovat, díky mini velikosti se vejdou do každého kufru . V dnešním článku vám chci představit svíčky luxusnější kategorie, které jsou velikostně větší, s výraznějším designem, celkově stylovější.

Pokud milujete kokos, tak si zamilujete svíčku Plaisir Secret. Tvar konévky s praktickým zobáčkem vám nenabízí moc prostoru pro fantazii. Nejedná se o žádnou výzdobu interiéru, ale o svíčku, se kterou si užijete skvělou předehru. Rozkošná kulatá krabička, ve které dorazí, celkový dojem jenom umocní.

Stejně jako předchozí svíčka i tento minimalistický kousek od značky Mystim má hubičku, díky které můžete snadněji cílit, kam vosk rozlijete. Testovali jsme tu s vůní zázvorových sušenek, za sebe bych ji pojmenovala máslové zázvorové sušenky. Takže pokud jste na dietě a na kilometry se vyhýbáte všemu, co by dráždilo vaše chuťové pohárky, raději sáhněte po jiné vůni – v nabídce jich mají spoustu.

Jestli chcete působit nenápadně (ať už před návštěvami nebo nahodilými známostmi, které si občas přivedete domů) či hledáte svíčku, která splňuje parametry vkusného bytového doplňku a na první pohled nevypadá jako masážní, doporučuji sáhnout po jedné ze tří svíček, které si nechalo Flagranti vytvořit na míru. U mě to vyhrála pochopitelně ta kokosová, ale pokud hledáte více pánskou vůni, tak doporučuji santalové dřevo. Nejméně výrazná, ale přitom zajímavě nevtíravá vůně se začne uvolňovat, když si zapálíte svíčku Sea Salt.

Všechny masážní svíčky mají po rozehřátí podobnou velmi příjemnou texturu, nepálí, zanechají pokožku šťavnatou a vyživenou. Věřím, že příjemná masáž se sexy zakončením potěší každého, ať už chcete druhého jen tak potěšit, nebo hledáte tip na originální dárek.

Na závěr tu mám tři praktické tipy.


SHOP MY LOOK