DOUBLE SIDED

Dnes večer jsem se konečně dostala k tomu sepsat vám všechny naše, dá se říct, že veškeré letní zážitky s párovým vibrátorem Double Sided. Těm, kteří jste se mě nedočkavě ptali, jestli tahle erotická pomůcka stojí za nákup, se omlouvám za čekání na recenzi. Ano, rozhodně stojí za nákup.

Ale já to zkrátka mám postavené tak, že než vám o něčem na blogu napíšu, tak si to chci opravdu vyzkoušet. Nejenom v různých pozicích, ale i při různých příležitostech. Každý den je jiný a samozřejmě i vlivem všech okolností, které jsou okolo nás, máme jinou chuť a potřebu milování. Proto je podle mě krajně nevhodné sepisovat opěvující články po prvním vyzkoušení nebo naopak zatratit cokoliv pouze proto, že napoprvé to zrovna nebyla ta největší pecka, což se třeba nám konkrétně stalo s jiným párovým vibrátorem, o kterém jsem vám psala na začátku léta.

S Double Sided to bylo od začátku skvělé a můžu říct, že je to čím dál lepší. Už podle popisku na e-shopu jsem si byla tak trošku jistá, že sázíme na jistotu a tento fialový pomocník si jistě najde stálé místo v našem erotickém šuplíku. A popis rozhodně nezklamal.

Začnu postupně od začátku. Vibrátor obdržíte klasicky zabalený. Co opravdu oceňuji, a ne u všech erotických pomůcek to bývá vyobrazeno, je velmi exaktní zakreslení všech možností využití této pomůcky. A rozhodně si nemyslím, že jsem nezkušená, a o mém partnerovi to platí dvojnásob, i přesto si myslím, že nikdo učený z nebe nespadl, a pokud si pořizujete cokoliv nového, je fajn mít někde přehledně napsáno a ideálně graficky znázorněno, co všechno a jak si s tím můžete užít.

Takže za to má určitě Double Sided od nás velký palec nahoru. Kvalitu vibrátoru samozřejmě nemůžeme hodnotit podle obalu, ale protože mě to mile překvapilo, považuji za důležité vám to zmínit a ukázat i na fotce. Teď ale přejdeme k hodnocení a popisu erotické pomůcky.

Ať už se na Double Sided podíváte na stránkách sexshopu nebo si ho poprvé vybalíte doma, myslím si, že vás určitě překvapí jeho tvar. Je naprosto odlišný od všech pomůcek, které doma máme v šuplíku, a to si troufnu říct, že jich máme vážně docela dost :). Právě zajímavý tvar a tři vibrační motorky předurčují Double Sided k tomu, aby se stal jedním z favoritů ve vaší ložnici. Zkrátka těch možností, jak si s ním užít a na co všechno ho použít, je tolik, že vás jen tak neomrzí. Pokud jste zvyklí od We-Vibe, že motorky jsou umístěné v koncích, tak tady to funguje úplně stejně s tím rozdílem, že z jedné strany jsou dvě zakončení, proto má Double Sided celkem tři motorky.

Můžete ho používat jak při předehře, což obzvlášť doporučuji vám všem, kteří jste citliví v oblasti bradavek, ale můžete s ním přejíždět a dráždit i další erotogenní zóny na těle. Což je teprve jenom začátek.

erotické pomůcky

Tím, že se jedna část vibrátoru (ta zakončená dvěma packami) dá libovolně roztahovat, můžete to využít k laskání všech možných i nemožných míst, na konečníku, varlatech, již zmiňovaných bradavkách, ale i klitorisu a penisu. Právě ta variabilnost a možnost si hrát podle aktuální nálady mě na Double Sided uchvátila nejvíce.

Co je určitě důležité zmínit hned na úvod – vibrátor je příjemný na dotek a voděodolný. Víte, že miluju We-Vibe. Double Sided je vyroben z téměř totožného materiálu, takový ten jemňounký silikon, kterým je radost přejíždět po kůži. A vodotěsnost preferuju též, už jsem to tu mnohokrát zmiňovala. Nemyslím si, že je nezbytné brát si vibrátory s sebou pokaždé do sprchy či vířivky. Ale nebaví mě omezení typu, že nemůžu. Prostě když jsme zrovna v tom a chceme do vody, chci sáhnout po hračce a neřešit, jestli je nebo není voděodolná…  Takže za materiál i možnost vodních hrátek má u nás Double Sided další plusové body či palce nahoru :).

Nepatřím úplně mezi zastánce sdílení nějakých konkrétních tipů, protože když si pak člověk něco podobného přečte, tak ho to vlastně dost limituje, chce to dělat stejně a třeba zrovna jemu to tak nevyhovuje… Proto spíše své recenze pojímám jako obecnější tipy a každý, nechť si objeví tu svoji oblíbenou polohu sám. Protože ono i to objevování má své kouzlo.

U Double Sided udělám výjimku. Jak už jsem zmiňovala, vibrátor má tři motorky, to znamená vibruje i ta nejširší spojující část uprostřed, kterou díky tomu můžete využít pro všechny společné kratochvíle. Právě na tom prostředním panelu si volíme možné vibrace. Na těle vibrátoru najdete dvě tlačítka označená A a B. Těmi se ovládají vibrace. Tlačítkem A si nastavíte vibrace na konci / pacičkách. Tlačítkem B ovládáte vibrace na hlavním panelu / v těle vibrátoru. Nastavení můžete kombinovat nebo nechat vibrovat jen jeden konec párového vibrátoru, podle toho, co preferujete.

Double Sided rozhodně není pouze vibrátor, který vás má rozdráždit, vyzkoušela jsem ho i zevnitř a rozhodně to stojí za to. Za nás doporučuji vyzkoušet polohu vleže zezadu. Žena si lehne na břicho, Double Sided předtím nasunete okolo partnerova penisu, tak aby tělo vibrátoru / hlavní panel vibroval do jejího klína při zasunutí a přirážení. Rozhodně to není špatné ani pokud to otočíte, lehnete si na záda a partner bude nahoře – tam to chce tedy lehce poladit a najít úhel, který bude vzhledem k ostatním proporcím příjemný, ale výsledek přijde také velmi rychle...

 

 

 


SHOP MY LOOK