SATISFYER PRO 4 COUPLES

My ženy rády říkáme o spoustě věcech, že to byla láska na první pohled... Ach ty boty, ach ty šaty, ach to krásné prádlo - byla to láska na první pohled a nemohla jsem jinak. Mám vyzkoušeno, že zhruba polovina těchto rychlých okouzlení je úspěšná a danou věc, a je jedno jestli patří do oblasti kosmetiky, oblečení, prádla, erotických pomůcek či doplňků do bytu si skutečně zamiluji a dlouhodobě je využívám / používám pravidelně. A ta druhá půlka by se dala pojmenovat takovým romantickým označením "letní lásky" protože stejně rychle jak okouzlení z dané věci přišlo, tak stejně rychle odešlo... Proto už jsem nejenom při nákupech, ale i při výběru obezřetná a snažím se nepodléhat těmto prvotním záchvatům či takovému tomu urputnému nadšení, ale ne vždy se mi to podaří.


Když mě oslovil obchod www.eroticstore.cz s možností, že si mohu vybrat hračku podle svojí volby, byla jsem nadšená. Protože na webu nabízeli i model párového vibrátoru Satisfyer PRO 4 Couples, který nenabízí mnoho ostatních e-shopů, jehož nákup jsem měla stejně v plánu. A přesně v tu chvíli, kdy jsem se pro spolupráci rozhodla, se stala ta osudová chyba. Začala jsem se na párový vibrátor ohromně těšit. Líbilo se mi, že se jedná o kombinaci mých dvou velmi oblíbených pomůcek (We-vibe a Womanizer).
We- vibe, který když řeknu, že zbožňuji, tak se jedná o slabé slovo - už jsem o něm nesčetněkrát na blogu psala a podle mě pokud hledáte párový vibrátor a chcete mít tak trošku jistý a zaručený úspěch, tak s tímhle velmi povedeným kouskem od kanadské společnosti nikdy nešlápnete vedle. I když od doby, co nejsem single, Womanizer poměrně dost zanedbávám. Považuji ho za geniální podtlakový vibrátor, díky kterému zažijete superrychlý několikanásobný orgasmus. Je tedy pravda, že v průběhu karantény jsme přizvali a zapojili do našich hrátek i Womanizer, v některých polohách si s ním můžete skvěle užívat a zároveň se přitom vášnivě milovat.


Satisfyer PRO 4 Couples na první pohled vypadá jako spojení obojího, takže jsem se ho logicky nemohla dočkat. I když vím, že na výkon a finální prožitek, vzhled a barva erotické pomůcky nemá vliv, já mám vše krásné a elegantní ráda. Světlá barva v kombinaci s růžovou zlatou, si mé srdce získala, už když jsem si ho na internetu poprvé prohlížela. Proto jsem vám ho ihned, jak mi dorazil, ukazovala v Instastories a těšila jsem se na nadgalaktický erotický zážitek. I když není úplně můj styl ptát se partnera v kolik hodin dorazí domů (logicky nejsem ničí matka a sama nesnáším, když by mě někdo hlídal jako psa), tak poprvé za celou dobu našeho vztahu jsem ho popoháněla, ať dorazí co nejdříve - jak jsem byla natěšená Satisfyer PRO 4 Couples vyzkoušet. Na rovinu napoprvé to byla naprostá tragédie. Okouzlená vlastními představami, které jsem si sama vytvořila ve své hlavě, usmyslela jsem si, jak by to asi mělo fungovat, aniž bych ho vyzkoušela. Očekáváný efekt se pochopitelně nedostavil, takže jsem byla zklamaná a milý párový vibrátor jsme odhodili, a užili si mnohem víc i bez něj...


Můj blog a Instagram není žádná reklamní stránka, sdílím zde svoje tipy, zkušenosti a doporučení, jediný důvod proč vkládám odkazy je, že se mě na to stejně ptáte... Těch pár výrobků, které jsem díky blogování dostala, vždy přijímám pouze s podmínkou, že v případě pokud nebudu spokojená, tak rozhodně nebudu psát pochvalné ódy. Proto milý párový vibrátor zůstal v našem v šuplíku odstrčený a nevyužitý, zpětně si říkám, že to nebylo zrovna od nás to nejlepší a nejhodnější přivítání nového člena do našeho erotického portfolia.
Život mě mnohokrát naučil dvakrát měř a jednou řež a nesuď podle prvního dojmu. Tím, že jsem optimista a vždycky se snažím dívat na svět z té lepší stránky a vlastně se snažím cíleně pracovat na tom mít více "růžové brýle" než "šedočerný" kulich depresivní nálady přetažený přes oči, rozhodla jsem se pomocníkovi dát druhou šanci. Protože určitě  nechci k životu obecně přistupovat jako moje milovaná teta, která nikdy neopomněla zdůraznit „Že je lepší se radši netěšit, než pak být zklamaná“. Takže se vlastně nikdy na nic netěšila a život se vším krásným, co přináší, ji tak nějak minul. Emoce, prožitky, zážitky, ať už v podobě radosti vyvrcholení nebo smutku patří k životu a za mě je lepší ho prožívat naplno ve všech barvách a hloubkách, než ho tak nějak nudně a nutně přežít. Rozhodně se raději vždycky budu těšit, představovat si co vše krásného mě čeká, než se netěšit vůbec. Ale je pravda, že jednou za čas, když se mi něco takového stane, tak si říkám, že by bylo fajn trošku šlápnout na brzdu mojí horlivosti a nadšení, díky kterému pak zcela zbytečně zažívám zklamání.



A překvapivě, když opadlo veškeré nereálné očekávání, tak jsme si najednou se Satisfyer PRO 4 Couples rozuměli mnohem víc.

Samozřejmě, když vám to tady celé popisuji, tak mi to přijde extrémně vtipné, až úsměvné, ale v tu chvíli jsem to tak zkrátka nevnímala. Je to asi něco podobného jako když se s někým rozejdete, rychle na to potkáte nebo si cíleně najdete nového partnera a budete doufat, že všechno to, co vám v tom předchozím vztahu vyhovovalo v něm bude. A naopak těch 10/15/20 procent, které se vám nelíbily v předchozím vztahu, budou v novém vztahu fungovat lépe a jinak... Ale ono to tak nefunguje, každý jsme jiný, každá věc je jiná, stejně jako každá erotická pomůcka je jiná a je třeba k ní přistupovat individuálně, poznat veškeré její výhody a užívat si jich.

WOMANIZER x SATISFAYER

Nevlastním žádný z modelů Satisfayer, ale Womanizer. Vím, že spousta z Vás se mě ptalo, jaký je mezi nimi rozdíl krom ceny, rozdílného, byť podobného designu. Tím, že jsem vlastnila pouze jeden z nich, nebyla jsem schopná objektivního srovnání. TEď už ji mám, za mě pokud toužíte pouze po podtlakovém vibrátoru, je Womanizer o malinko lepší. Ale možná mám jen „rozmazlenou frndu“ :), či jsem na něj víc zvyklá, jedná se o můj pohled, moje prožitky = subjektivní hodnocení. Pokud nemáte srovnání, věřím že Satisfayer uspokojí všechny vaše potřeby, ze stimulace klitorisu prostřednictvím tlakových vln budete nadšené. Už jenom to, že na trhu je několik generací tohoto výrobku, jasně ukazuje jeho oblíbenost.

Primárně je už podle názvu, určený pro zpříjemnění hrátek v páru, ale můžete si s ním udělat dobře i sama, perfektně padne do ruky, zatímco jeho širší část s podtlakovou funkcí rozmazluje váš poštěváček. Záleží na tom, s jakým modelem podtlakového vibrátoru máte zkušenost, na trhu jich je opravdu spousta od nejrůznějších výrobců, které mají různý počet funkcí. Tím, že vlastním starší model Womenizeru, jsem nadšená z možnosti vybrat si z 11 intenzit sání. Ideální parťák pro předehru, nebo pro masturbaci.

Teď se konečně dostaneme k RECENZI SAMOSTATNÉHO Satisfyer PRO 4 Couples.

Důvodem, proč jsem již zmiňovaný napoprvé zatratila, byl tvar a má chtivá nedočkavost. We-vibe je malý a přizpůsobivý, takže si s ním užijete téměř v každé poloze, i v případě že máte velmi vyvinutého partnera. Prostě stačí zastrčit a za chvilku si budete oba užívat mnohem intenzivněji, vibracemi znásobený mohutný orgasmus bude už jen pomyslnou třešničkou na dortu.

Satisfyer PRO 4 Couples má mnohem delší část, která se vsouvá do vnitřku pochvy, s čímž je třeba počítat. Zpětně na to nahlížím jako na skvělou možnost, díky níž si zopakujete a zavzpomínáte na nejrůznější polohy. Protože, co si budeme povídat, většinou u každé dvojice, bez ohledu na to, jaký vztah je pojí, to po čase sklouzne do několika oblíbených poloh, ve kterých máte vyvrcholení zajištěno.

Takže to chce jenom trošku trpělivosti a času na to, najít tu pro vás ideální polohu. Pokud patříte mezi dychtivce mého tipu, tak si užijte v prvním kole sami spolu, tak jak jste si zvyklí. Uspokojení, a zaplavení endorfiny budete ochotni zkoušet a experimentovat více. Pravidlo prvního orgasmu na uvolnění, nefunguje pouze u análního sexu, o kterém jsem již psala, ale i při zkoušení nových pomocníků. Perfektní je, že si každou funkci ovládáte zvlášť, to znamená můžete si pustit pouze podtlakovou funkci Satisfayeru nebo ho naopak nechat vypnutý a užívat si vibrací uvnitř (můžete si vybrat jeden z 10 vibračních programů). Asi je z fotek patrné, že tato erotická pomůcka Vám dopřeje stimulaci uvnitř i zvenku, to znamená stimulaci bodu G i klitorisu.

Když se Satisfyer PRO 4 Couples skamarádíte, tak to nejlepší teprve přijde. Tím nemyslím jenom, že si ho můžete vzít s sebou do vířivky, sprchy či vany, protože je voděodolný. Sice mu chvilku trvalo získat si stálé místo v našem erotickém šuplíku, ale po tom, co jsme začali používat při análním sexu, jeho obliba u nás doma ještě více stoupla.

Ergonomický tvar perfektně využijete právě při sebeuspokojování, když pohodlně ležíte na zádech, a zatímco Váš partner přiráží do zadečku. Díky tomu, jsem zažila dosud nepoznané vyvrcholení, při němž jsem byla drážděna, doslova „ze všech stran“. Měla jsem zapnuté oba režimy, podtlakový (který nasával můj klitoris), část s vibrátorem mě příjemně rozpalovala zevnitř, jemné vibrace cítil i můj partner, který pravidelným zasouváním dráždil můj svěrač. Pokud zkusíte tuhle trojkombinaci, tak počítejte, že moc dlouho nevydržíte, protože takovému návalu dráždění nelze dlouho odolávat.

Pokud nepatříte mezí milovníky řeckého sexu, jak se někdy análnímu sexu přezdívá, i tak si myslím, že si se Satisfyer PRO 4 Couples užijete spoustu zábavy a rozkoše. Jenom to chce vybírat polohy, při kterých si ho můžete rukou přidržovat. Podtlaková funkce není tak silná, aby ho udržela na jednou místě, zatímco váš partner bude přirážet. 

Nechci se tady opakovat, ale mám-li v bodech shrnout hlavní výhody, budou to:

• VODOTĚSNOST

• KRÁSNÝ VZHLED

• NABÍJENÍ – stejné jako používají němečtí Fun Factory, přicvakne se na hlavici a nabije přes kteroukoli USB přípojku na telefonu

•  VYUŽITÍ PRO MASTURBACI, ALE I HRÁTKY V PÁRU

• NÍZKÁ POŘIZOVACÍ CENA

Jako vždy budu moc ráda, když mi dáte vědět jaká hračka je teď favoritem u vás v ložnici (protože inspirace není nikdy dost :-)

Vaše Lucka ♥ 


SHOP MY LOOK