ZÁLEŽÍ NA ZEMI PŮVODU ?

Švýcarsko i švýcarské klienty mám moc ráda. Zrovna nedávno jsem se zamýšlela nad tím, jestli země původu má vliv na chování muže. Dle svých zkušeností mohu říct, že skutečně má (vzorek pánů, které jsem poznala, je možné nazývat reprezentativním, takže mohu dělat závěry, i když vědeckou práci na toto téma se vydat nechystám ;)). 

Nemohu říct, že mám vysloveně oblíbené země. Tedy takové, z nichž když přijde email, rezervaci ihned ruším, nebo naopak skáču do stropu štěstím. Ale mohu říct, že místo narození a především země, kde daný jedinec vyrůstal, má zásadní vliv na to, jak se chová a co od něj mohu očekávat.

Švýcarsko, Rakousko a Německo (pouze západní, východní Němci jsou něco jako Češi a Slováci, nikdy jsem mezi nimi stálého klienta neměla), jsou země, z nichž pochází klienti, kteří si slečny rádi rezervují dopředu, mají všechno naplánované, nemají problém poslat potvrzení rezervace z hotelu, dodrží veškeré hodnoty dohody, nepokoušejí se smlouvat o ceně a chovají se jako gentlemani. Nicméně jsou pravda trošku nudní. A starší (50+)! Nepotkala jsem snad, nebo od něj nedostala nabídku na setkání, mladého Švýcara nebo Němce. Bohužel :D 

Holanďanů jsem poznala několik a všichni do jednoho to byli volnomyšlenkářští blázni, kteří sice bydleli v pětihvězdičkovém hotelu, ale čtyřikrát změnili čas setkání a někteří z nich mi nabízeli i různé uvolňující látky. Což mělo samozřejmě vliv i na jejich sexuální výkon a náročnost.
Pravda, jsou to mnohem větší fešáci, většinou mají perfektní vkus (jejich casual outfity a především ty krásné svetry mě opravdu baví).

Brity bych rozdělila do dvou kategorií. První jsou mladí zbohatlíci, kteří úspěšně rozjeli svůj business a přitom sjíždějí „ bílé svahy „ , pořádají divoké večírky, a po setkání s nimi člověk potřebuje týden v lázních. Druhou skupinou je starší generace, nazvěme ji třeba otcové zbohatlíků z první kategorie. Tito klienti vás okouzlí perfektně napsaným emailem (mám prostě slabost pro krásnou a zdvořilou britskou spisovnou angličtinu). A v celém tomto noblesním duchu se nese i setkání s nimi.

Seveřané (nazývám tak Finy, Švédy a Nory) jsou skvělí, ale rádi pijí. A pijí hodně. Na druhou stranu v jejich kultuře je hodně zakořeněna rovnoprávnost, respekt k ženě, takže vás nenutí pít se stejnou intenzitou tvrdý alkohol a naopak vyvinou maximální snahu sehnat láhev vašeho oblíbeného vína. Jsou zdvořilí a ohleduplní. Ekonomiky, v nichž žijí, jsou silné a stabilní, životní úroveň vysoká, takže i při cestování patří mezi návštěvníky nejluxusnějších pražských hotelů a restaurací.


Co se týká východních klientů, myšleno Rusko, Bělorusko, Ukrajina atd., když mi od nich přijde nabídka, většinou váhám. Vzhledově to jsou zpravidla krásní muži, protože jsou vysocí, mají široká ramena a jsou takoví drsní. Což je sice hezké na pohled, ale mám několik zkušeností, že byli drsní i později. V kombinaci s litrem vodky se zkrátka nejedná o moji preferovanou klientelu. Ale věřím, že vzhledem k rozloze těchto zemí, jsem pouze neměla štěstí a nepoznala ty správné gentlemany.

Francouzů a Belgičanů jsem mnoho nepotkala. A upřímně, pořekadlo o tom, jak báječní a vynalézaví milenci Francouzi jsou, potvrdit nemohu. Takže jsem na ně při výčtu národností, které ráda potkávám, málem zapomněla.

Kapitola sama pro sebe a možná i námět na článek na blogu jsou Indové. Jejich mentalita je tak odlišná od té naší, nebo minimálně od té mojí, že během setkání s nimi dochází ke spoustě komických momentů. Podle mě to jsou neuvěřitelní zmatkaři a Indie jako země na mě působí jako naprosto neorganizovaný chaos.

Byla jsem zde několikrát. Za možnost navštívit tuto část světa jsem velmi ráda. Je pravda, že během pobytu zde se člověk setká s obrovskou chudobou, na kterou v Evropě naprosto nejsme zvyklí, ale na druhou stranu muži, kteří si vás pozvou sem, patří mezi nejbohatší na světě…
Tomu odpovídá i úroveň ubytování, dárků… A odměny, kterou jsou ochotni za vaši společnost zaplatit.
Pokud bych měla jmenovat nejkrásnější hotely, ve kterých jsem kdy byla, dva z nich by se nacházely právě v Indii:

The Oberoi Amarvilas Agra

The Taj Mahal Palace Hotel v Boombaji

Asie, resp. asijští tygři jsou podobný případ jako Indie. Chudoba zde není na první pohled tak viditelná, nicméně i zde platí, že tu moc neexistuje střední třída.
Takže vás asi nepřekvapí, že klienty z Indie a Asie mám velmi ráda, protože miluju luxus a ráda se cítím jako princezna.

Američané i Kanaďané jsou pohodáři. I když jenom na první pohled. Čas s nimi vám bude připadat skvělý, jako s kamarádem, a pak s překvapením zjistíte, že jste dostali docela peprné hodnocení. Právě v této části světa má velký vliv portál s recenzemi. Muži při výběru společnice kladou velký důraz na hodnocení jejích předchozích klientů.

Na mě je jejich kultura někdy pohodová až moc. Několikrát jsem se styděla za to, v jakém oblečení šel můj doprovod například do luxusní restaurace nebo do divadla…

 

Japonce jsem zatím žádného neměla, vzhledem k tomu, že je tento císařský ostrovní stát nacházející se ve východní Asii na mém cestovatelském wishlistu a jsem doslova závislá na sushi, doufám, že brzo přijde email od nějakého šikmookého gentlemana, který mi později ukáže krásy jeho země.

No a doufám, že pořekadlo o jejich malé výbavě není pravdivé J)


SHOP MY LOOK