ZAJEČÍ KOSTÝMY

Pokud králičí ocásky nebo sexy ouška považujete za laciná, tak asi dnešní článek rovnou přeskočte. Víte, že mě na všech setkání, která jsem zažila s nejrůznějšími gentlemany, nejvíce bavila možnost hrát si, užívat si, neřešit zbytečnosti a alespoň na pár hodin hodit starosti všedních dní za hlavu. V partnerských vztazích, především těch, ve kterých jsou malé děti, to však už tak snadné není. Právě proto si ale myslím, že je důležité na tu hravost nezapomenout a dopřát si alespoň chvilku jen pro vás dva. Pokud víte, že váš partner podobné kousky ocení, tak proč Velikonoce nevyužít jako skvělou příležitost.

Na nejrůznějších internetových obchodech najdete celou řadu rozmanitě řešených králičích kostýmů, což jenom potvrzuje moji teorii, že zajíčci jsou sexy, a nevnímám to tak pouze já. A teď už záleží na vás, jak letošní Velikonoce pojmete.

NEJSNADNĚJŠÍ LOW COST VARIANTA

Pokud nemáte rádi předvybrané sety, protože vám nesedí, nelíbí se materiály, ze kterých jsou vyrobené (co si budeme povídat, ještě jsem se nesetkala s tím, že by nejrůznější párty sexy kostýmy byly vyrobeny z prvotřídních materiálů – spíš se jedná o zážitkové kousky, u kterých se nepředpokládá, že je budete oblékat častěji), či jednoduše víte, že tohle není vás šálek čaje, tak si stačí pořídit ouška a ocásek. A pokud chcete svůj outfit dotáhnout k dokonalosti, tak přidat třeba mašličku pod krk, a obléci si svůj oblíbený set prádla, ve kterém se cítíte dobře. Případně můžete také využít tuto příležitost k výběru nového prádla – určitě znáte teorii, že na Velikonoce musíte mít něco nového, aby vás nepokakal beránek, ne?

A protože inspirace podle mě není nikdy dost, a já Velikonoce slavím už několik let, posbírala jsem všechna svá ouška a ocásky a sestavila vám pár nejrůznějších outfitu, jak můžete králičí kostýmy pojmout. Odkaz najdete zde.

KOSTÝMY

Snadným řešením je pořídit si rovnou celý outfit, který bude obsahovat jak body, ocásek, ouška a mašličku, tak třeba i rukavičky. Záleží, po jakém kousku sáhnete. Zvolit můžete hefnerovskou klasiku á la Playboy zajíček, který proslavila Renée Zellweger ve filmu Bridget Jones, anebo můžete sáhnou po nejrůznějších jiných variantách. Některé králičí sety se prodávají v černo-vínové, růžovo-bílé a dalších odstínech, tak proč nesáhnout po barvě, o které víte, že vám sluší a cítíte s v ní dobře.

Tím, že si na podobných rozkošnostech dost ujíždím, se s vámi mohu podělit i o pár tipů, které jsem v průběhu velikonočních svátků za poslední roky nasbírala. Mám doma uši a kostýmy, které rozhodně nepatřily mezi nejlevnější, ale bohužel velká část s nich je srovnatelná s věcmi, které pořídíte v různých párty shopech či na AliExpressu. Nevím, jestli zrovna tahle čínská stránka je dobrý tip, protože má docela dlouhé doručovací doby, ale právě hodně velikonočních outfitů, speciální uší a ocásků, mám odtud hodně, a jsou srovnatelné se zbožím, které koupíte v českých sex shopech. 

Pokud se chystáte trávit Velikonoce mimo domov a sexy outfit si chcete přibalit s sebou, tak doporučuji si sebou vzít odchlupovač, protože jak bílá ouška chlupy pouští, tak naopak na těch sametových je všechno vidět, a já osobně tohle nesnáším. Odchlupovač je tak za mě nezbytnou součástí velikonočního outfitu. 

Další můj tip je výběr správného prádla. Pokud si pořizujete králičí kostým a jedná se buď o nějaké průsvitné krajkové body, či naopak černé sametové, a víte, že vás hrudník potřebuje podporu, abyste se cítila dobře (a co si budeme povídat, nadupaný králičí dekolt působí opravdu dobře), nezapomeňte přibalit podprsenku bez ramínek, která bude pod daný kousek pěkně sedět. 

Poslední můj tip jsou punčochy. Většina setů, které se prodávají na českých e-shopech a sexshopech, je bez punčoch, což je podle mě velká škoda. Punčochy vytváří takovou pomyslnou třešničku na dortu u každého outfitu, nejenom toho velikonočního. Takže pokud chcete mít váš kostým vyladěný do posledního detailu, nezapomeňte přibalit síťované punčochy nebo samodržky s krásným krajkovým lemem či kubánskou patou a švem.

LATEXOVÝ/KOŽENÝ TIP

Nemusíte patřit mezi fetišisty, sadisty či lidi, kteří mají rádi násilí, aby se vám zalíbilo něco neokoukaného, co jste dosud zatím nezkoušeli a co nemělo ve vaší ložnici zatím ani špetku prostoru. Co třeba na Velikonoce vyzkoušet svazování partnera či hru na dominu s bičíkem v ruce? Letošní čtyři dny volna můžete využít i pro používání nejrůznějších rekvizit, jako jsou kožené celotělové obleky, pouta ČI masky na oči. Nebo, jak už jsem zmiňovala, k hraní nejrůznějších role play, kde bude hlavním motivem jemné potrestání nebo náhlé přepadení. 

Pokud i vy patříte mezi ty, na které kožené nebo latexové oblečení působí afrodiziakálně, zkuste vyzkoušet nejrůznější rekvizity v podobě obleků, rukavic, pout či bičíků.

 


SHOP MY LOOK