VZTAHY

Vztahy jsou věčným tématem. Myslím, že nám lidem není určeno být sami, všichni toužíme milovat, být milován a prožívat štěstí ve dvou. To platí samozřejmě i o mně. Nicméně „my secret passion live” mi to komplikuje.

Když jsem začínala jako společnice, byla jsem pochopitelně single po nějakém dramatickém rozchodu a na život ve dvou, sdílení radostí i strastí jsem neměla ani pomyšlení. Všechny nové zážitky, cestování, rozmazlování od mužů a samozřejmě i sexuální experimenty (kterých bych rozhodně v běžném partnerském životě nemohla tolik zažít) uspokojovaly mé touhy po tři roky natolik, že jsem neměla na vztah ani pomyšlení. Všechno však jednou zevšední a i u mě po čase začal hlodat červíček. Čas od času mě přepadá myšlenka, že by možná bylo fajn se nevracet stále do prázdného bytu, a když mám volný čas, bylo by hezké ho trávit nejen s přáteli a rodinou.
Výhodou krásných žen je to, že vždycky mají minimálně několik nápadníků. Takže když jsem vyslovila své přání a připustila si myšlenku, že bych měla ráda vztah, nenechalo to na sebe dlouho čekat. Začala jsem randit.

Prvních několik týdnů bylo pochopitelně fantastických. Užívala jsem si po několik let neprožité okamžiky. Nicméně jak čas plynul, začalo se ukazovat, že si musím vybrat, buď lásku, nebo práci společnice (dotyčný pochopitelně nic nevěděl). Nejdříve jsem toto rozhodnutí odkládala, ale upřímně i mě přestalo bavit být ve vztahu, kde neustále lžu o tom, kde jsem, proč tam jsem a co tam dělám.
Takže netrvalo dlouho a došla jsem k rozhodnutí, že pokračovat ve vztahu založeném na mnoha nepravdách nemá cenu, a vrátila jsem se zpátky ke svému spokojenému životu.

Rozhodně to nebylo snadné a pěkně jsem si u toho pobrečela. Ale nechce se mi zkrátka ukončovat všechny vztahy, které jsem si za ty roky vybudovala, přestat se svými stalými klienty, cestovat do atraktivních lokalit, užívat si nespoutaných sexuálních hrátek (během několika týdnů randění jsem pochopila, že normální vztahy zkrátka nejsou tak vášnivé, jako když máte s někým přidělený čas od do), každý den také nejíte ve skvělých restauracích, dárky a kytky dostanete možná na začátku vztahu a celkově je ten denní běžný život, i když ve dvou, v porovnání s mým single passion spicy one zatraceně nudný :).

Znám samozřejmě slečny, které pracují jako společnice a do toho mají partnerské vztahy.
Každý ať si svůj život zařídí podle vlastních přání a tužeb, ale z vlastních zkušeností mohu říct, že tento model zkrátka moc nefunguje.

Většina mých klientů není nadšená, když trávím čas jim určený na mobilním telefonu (jsou alergičtí na všechny ty mladé holky, které by nejraději strávily čas meetingu na Facebooku nebo Instagramu). Když jste single, není problém tomuto přání vyhovět. Telefon nevytáhnu z kabelky klidně půl dne. Neozvat se někomu, s kým chodíte, randíte, nebo dokonce žijete, dva nebo tři dny v případě delších setkání už trošku divné je… Moji klienti pochopitelně chápou, že občas si všichni potřebujeme vyřídit hovor, email či zprávu, ale na romantické hodinové tokání s vaším drahým, byť v jazyce, kterému nerozumějí, zvědaví nejsou…

Dalším důvodem, proč jsem se rozhodla cíleně odmítat veškerá pozvání na rande, je to, že můj režim je velmi nepravidelný. I přes sebevětší snahu o naplánování diáře se můj program někdy mění v návaznosti na požadavky klienta. Velmi těžko se vám neustále hledají brilantní výmluvy pro přátele a rodinu, natož ještě pro partnera, proč na několikrát domluvenou a potvrzenou akci najednou nedorazíte (nedorazíte, protože klientovi, se kterým si píšete už dva měsíce, se protáhlo jednání nebo měl jeho let do Prahy zpoždění a vaše schůzka začíná později a vy zkrátka nestíháte).

Neposledním a možná nejdůležitějším důvodem je samozřejmě sex. Když jste bezhlavě zamilováni, vaše láska je čerstvá a nová, nemáte zkrátka chuť něco sdílet, poznávat nebo prostě jenom být s někým jiným.
Nemusíte nic nikomu říkat, ale energie, která z vás jde, je výmluvná.
Takže nejenom, že si neužijete privátní čas s klientem, protože ve chvíli velké zamilovanosti do někoho jiného vás jakýkoliv jiný, byť sebelepší, milenec nedokáže uspokojit, protože jste naladěni na úplně jiné vlně, ale ještě jdete proti sobě, protože potlačujete svoje emoce a pocity, což není vůbec dobré.
Je to naprosto zbytečný stres. Vím, že každé dobrodružství jednou skončí, a to moje už nejspíš brzy, protože přece jenom každý rok sfoukávám více svíček na dortu a dokončení mého postgraduálního studia se také blíží. Takže pak budu mít spoustu prostoru na randění do aleluja…


SHOP MY LOOK