VELIKONOČNÍ VAJÍČKA

Velikonoční svátky můžete trávit různým způsobem. Záleží jen na vás, zda na ně budete vzpomínat se vzrušujícím pocitem, nebo budete přemýšlet, jestli ze zbylých vajíček uděláte pomazánku. Vzhledem k tématu mého blogu doufám nečekáte, že ode mě dostanete recept na zmiňovanou vajíčkovou pomazánku. Předpokládám, že spíše čekáte nějaký sexy tip na to, jak si letošní čtyři dny volna užít na maximum.

Inspirace na nejrůznější sexy hrátky, svůdné outfity i spoustu recenzí vibrátorů najdete u mě na blogu mnoho. V dnešním článku jsem se s vámi chtěla podělit o masturbační vajíčka, která už jsem párkrát zmiňovala, protože s nimi mám jen ty nejlepší zkušenosti.

Ať už chcete vyzkoušet všechno nové a nepoznané, nebo se vám z nějakých důvodů (těhotenství, zdravotní indispozice, nechuť) do divokého řádění nechce, tak jsou sexy vajíčka/masturbátory skvělou možností, jak vašemu milému dopřát příjemný zážitek.

Můžete je využít i k ozvláštnění předehry (pokud to váš milý vydrží) či k masáži, třeba v kombinaci s masážními svíčkami. Jestli happy end proběhne uvnitř vás, na vaše tělo či do vajíčka, záleží už čistě na vás. 

Na trhu najdete nejrůznější množství masturbátorů v rozličných cenových škálách, které simulují nejrůznější druhy penetrace, od orálního přes anální až po klasický pohlavní styk. Záleží tedy na vás, kolik chcete investovat, či jaký typ masturbátoru chcete použít. V dnešním článku jsem se zaměřila a testovala jsem pro vás vajíčka od značky Satisfyer. 

Rozhodně není špatné vybírat očima podle barev – pokud nakombinujete pro svého milého ošatku zážitků, do které vyberete nejrůznější vajíčka, určitě se zlobit nebude. Pokud ale konkrétně víte, co vašeho milého nejvíce rajcuje a čím ho nejsnadněji přivedete do nebe, tak se místo barev dívejte spíše na typ vroubkování, který je na daném vajíčku napsaný nebo vyobrazený.

Víte, že už v minulosti jsem vám nejrůznější masturbátory doporučovala, a tak mám s čím srovnávat. Tato vajíčka od Satisfyeru se mi líbí hned z několika důvodů. Jednak máte na obalu přesně vyobrazeno, jaký typ vroubkování dané vajíčko má, a za druhé jsou vodotěsné a není je třeba lubrikovat. To je u některých jiných produktů potřeba.

Vodotěsnost je vlastnost, která za mě dává každé erotické hračce sto bodů navíc. Všechna vajíčka Satisfyer jsou vodotěsná, takže si je můžete vzít do sprchy, vany nebo vířivky, a užívat si s nimi, jak se vám jen zlíbí.

Jak to celé funguje? Vajíčka jsou určena k jednomu použití. Jejich doba použití není limitovaná výrobcem, ale záleží na vás, jak dlouho to vydržíte. Zkrátka – vajíčko je funkční do doby, než se uděláte. Rozhodně není určené k dalšímu použití, takže není vhodné ho jakkoliv vymývat, sušit a znovu používat. Sice nepředpokládám, že vzhledem k ceně by to někoho napadlo, ale raději to zmiňuji.

Všechna vajíčka, která můžete vidět na fotce, jsem pro vás doma testovali, a barevný mají pouze obal. Pokud vás zajímá, jak vajíčko po rozbalení vypadá, tak jukněte sem na můj Instagram, kde jsem pro vás jedno vajíčko rozbalila. 

Určitě doporučuju vyzkoušet vajíček víc, klidně vaši velikonoční ošatku sestavte z vajíček nejrůznějších značek, ať můžete porovnat a zjistit, co vám vyhovuje nejvíce. Každopádně u nás největší úspěch slavilo světle zelené vajíčko Satisfyer Riffle. Schválně mi dejte vědět, které bylo vaše nejoblíbenější.


SHOP MY LOOK