VALENTÝNSKÉ TIPY

Podle mě každý důvod, kvůli kterému jste schopni odhodit starosti a povinnosti všedních dnů za hlavu, obléct si svůdné krajkové prádlo a vychutnat si skvělý čas s partnerem, je skvělý. Proto ráda slavím v únoru Valentýn, ale i v květnu první máj. Dá se říct, že u nás doma nevynecháváme žádné alespoň trošku vhodné datum v kalendáři, které pojmeme jako příležitost užít si čas spolu.

Rozhodně vám zavedení podobných rituálů doporučuji. Všichni víme, že orgasmus je nejenom slastný, ale pro naše tělo i velmi prospěšný. Mozek se zaplaví endorfiny, zvýší se i hladina dopaminu, vyplaví se oxytocin. Já se rozhodně cítím lépe po příjemném milování, než kdybych se třeba dívala v posteli na film. Intimita, blízkost a propojení eliminuje drobné napětí ve vztahu, naopak posiluje souznění a spokojenost.

V současné situaci, kdy už dlouhou dobu nemáme moc velkou možnost kulturního či jiného vyžití, si myslím, že je o to důležitější dokázat vystoupit z každodenního stereotypu. Současný trend nošení teplákovek mě minul, ale samozřejmě nechodím doma každý den ve velké večerní. Čtrnáctý únor je skvělou příležitostí vyměnit domácí outfit za něco hezkého na sebe, objednat si večeři z oblíbené restaurace a naplánovat si příjemný večer ve dvou, i když nejspíš v domácích podmínkách. Pokud tedy nebudete mít naplánovanou neodkladnou služební cestu.

Every reason, for which you are able to put the daily rush behind you, put on sexy lingerie and enjoy a fabulous evening with your partner is awesome! That's why I love to celebrate Valentine's Day in February, but also May Day (1st of May is celebrated as Love day in my country. It has been a Czech tradition for centuries) . We can say that at our home we do not miss any at least a little suitable date on the calendar, which we will take as an opportunity to enjoy great time together.

I definitely recommend that you start with similar rituals. We all know that orgasm is not only just incredibly amazing, but also very beneficial for our body. The brain is flooded with endorphins, dopamine levels increase, and oxytocin is flushed out. I feel better after amazing sex than if I watched a movie in bed, for example. Intimacy, closeness and connection eliminates minor tension and disagreements in the relationship, on the contrary, it strengthens harmony and satisfaction between you.

In the current situation, where we have not had a great opportunity for any cultural or other activities for a while. I think it is all the more important to be able to stand out from the everyday routine. Fortunately, the nowadays very popular trend of wearing hoodies and pajamas all day has missed me, but of course I´m not wearing the super fancy dress and high heels while I'm working from home. February 14th is a great occasion to exchange a casual home outfit for something nice to wear, order dinner from your favourite restaurant and plan a pleasant passionate evening in two, although probably at home. So unless you have an urgent business trip planned.

Svátek sv. Valentýna můžete pojmout jako příležitost pro zakoupení nového krásného prádla či obdarovat svoji lásku erotickou pomůckou, kterou už dlouhou dobu toužíte vyzkoušet. Myslím si, že potom, až se všechna opatření zase rozvolní, už nikdy nebudeme dobrovolně trávit tolik času doma. Tak proč si ho neužít! Místo brblání a nespokojenosti, kterou stejně bohužel nic nevyřešíme, je určitě lepší si čas doma zpříjemnit, jak jen to jde...

V dnešním Valentýnském speciálu jsem pro vás nafotila a sepsala erotické hračky, se kterými si myslím, že určitě uspějete, užijete si spoustu nových, dosud nepoznaných slastných vyvrcholení.

Víte, že jsem ráda za všechny vaše vzkazy a reakce na články, Valentýnský speciál jsem proto na vaše přání sestavila z erotických hraček napříč cenovým spektrem, takže zde najdete jak luxusní vibrátor od známé švédské značky Lelo, tak i mnohem levnější kousky.

Fialovému párovému vibrátoru Double Sided jsem věnovala na blogu celý článek. Pokud vás tento tvarem netradiční pomocník zaujal, určitě jukněte na celou recenzi. Do valentýnského výběru jsem ho zahrnula hned z několika důvodů. Díky tvaru připomínajícímu dvojzubec máte prostor pro dráždění a vzrušující předehru na dosud nevyzkoušených partiích. Možností, jak si s ním užívat, je opravdu mnoho. Double Sided je hračka, která vás rozhodně neomrzí.

You can take the upcoming Valentine's Day as a great reason to buy new beautiful lingerie or give a new erotic toy, which you have longed to try, to your loved one. I think that once all the restrictions are lifted, we will never again spend so much time at home. So why not enjoy it instead of bad mood and constant moaning, with which unfortunately we will not solve anything anyway. It's definitely better to make time at home more pleasant as much as possible ... In today's Valentine's special post I wrote about my favourite sex toys, with which I think you will definitely succeed and discover Holy wow orgasm.

You know that I am happy for all your feedback, so I have compiled this  Valentine's article from erotic toys across the price range at your request. So here you will find both,  a luxury vibrator from the well-known Swedish brand Lelo and much cheaper sextoys as well. I dedicated an entire post on the blog to the purple Double Sided vibrator. If you are interested in this non-traditional shape pair vibrator, make sure to have a look at the whole review. I included it in the Valentine's selection for several reasons. Thanks to the interesting form you have so many possibilities how to please and thrill your sweetheart. There are really many ways to enjoy it. Double Sided is a toy that will definitely not bore you.

Silikonový vibrátor Wavy Vibe si zamilujete snadno. Je ohebný, takže nabízí nepřeberné množství možností, jak si s ním udělat dobře. Do jakých hrátek ho zapojíte, záleží pouze na vaší fantazii. Díky materiálu, vroubkům i snadné přizpůsobivosti vás snadno dovede nejenom do nebe. Pokud máte šikovného partnera, který ví, jak na to, může být i velkým pomocníkem ke squirtingu. Mokrý orgasmus je téma na samostatný článek, který vám slibuji už dlouho, takže se už brzo na blogu objeví.

Wonder Wand je perfektní volbou pro ty z vás, kteří zatím ještě žádnou masážní hlavici nemáte a váháte, kterou si vybrat. Jednoduchá obsluha pouhým jedním kolečkem vám umožní soustředit se pouze na vaše vzrušující pocity a zcela se jim oddat. Stačí jen nastavit požadovanou rychlost a užívat si.

Pokud toužíte po erotické pomůcce, která bude multifunkční, nadčasová a patříte mezi milovníky designových produktů, Lelo Soraya je hračka přesně pro Vás. Nejluxusnější duální vibrátor na světě, který nabízí stimulaci jak klitorisu, tak i bodu G. Je vodotěsný, snadno ovladatelný, nabízí 12 jedinečných vibračních režimů.

Na červený párový vibrátor We-Vibe Sweet Smile jsem psala recenzi loni v létě, kde jsem ho srovnávala i se sofistikovanějšími modely od značky We-Vibe. Víte, že asi není vibrátor, který doporučuji a zmiňuji častěji, takže pokud chcete do svých hrátek zapojit tohoto malého, ale extrémně šikovného pomocníka, Sweet Smile je skvělá volba z hlediska poměru cena/výkon. Vždy ho po čase může vyměnit za model nabízející mnohem více funkcí.

WonderWand is the perfect choice for those of you who do not yet have a massager and are hesitant to choose. Simple operation with just one wheel will allow you to focus only on your exciting feelings and completely dedicate yourself to it. Just set the desired speed and enjoy.

If you are looking for a toy  that will be multifunctional, timeless and you are one of the lovers of design products, Lelo Soraya is the right choice just for you. The most luxurious dual vibrator in the world, which offers stimulation of both the clitoris and the G-spot. Waterproof, easy to operate, offers 12 unique vibration modes.
I wrote a review of the red paired vibrator We-Vibe Sweet Smile last summer, where I compared it with more sophisticated models also from the We-Vibe brand. You know that it's probably not a pair vibrator that I recommend and mention more often, so if you want to include this petite helper in your sex games, Sweet Smile is a great choice in terms of price / performance. You can always replace it over time with a new model that offers many more functions.

Podtlaková pomůcka Adore Play je vyrobena z příjemného měkounkého silikonu, šetrně nasává klitoris a zároveň ho jemně stimuluje. Zvolit můžete z 10 sacích programů od nejjemnějších po nejsilnější. Využijete ho jak při touze po rychlém uspokojení, tak se dá i skvěle zapojit do hrátek s partnerem.

Pokud vás některý z mých tipů zaujal, určitě nezapomeňte přihodit do nákupního košíku sprej na čištění a dezinfekci erotických pomůcek. Prodloužíte tím nejenom životnost nové hračky, ale zabráníte případným nepříjemnostem, které při nedůkladné očistě vibrátorů mohou nastat.

Clitorial Sucking Vibrator Adore Play is made of pleasant silky silicone, it gently sucks up the clitoris and at the same time stimulates it. You can choose from 10 suction programs from the finest to the strongest. You can use it both in the desire for quick satisfaction, and you can easily engage in games with your partner.


If you are interested in one of my tips, be sure to add a  disinfecting spray to your shopping cart. This will not only extend the life of the new sextoy, but will also prevent any inconveniences.


SHOP MY LOOK