VALENTÝN UŽ JE ZA DVEŘMI

Valentýn už je za dveřmi, a i přesto, že se jedná o svátek, který se slaví především ve Spojených státech, mám pocit, že ho začíná slavit čím dál tím více lidí i u nás. Ať už 14. 2. slavíte, nebo ho nenávidíte, určitě ho nejspíš jen tak nepřehlédnete. I když se jedná jen o „komerční svátek“, myslím, že nikdo z nás neodmítne být rozmazlován, pokud má tu možnost. A přesně proto jsem se rozhodla udělat jako každý rok Valentýnský článek – v případě, že se ho chystáte slavit, vám třeba moje tipy poradí nebo pomohou!

Podle mě Valentýn není o tom, kolik bude dárek stát nebo jak velký bude – každý ocení mnohem více něco osobního. Ať už je to večeře, kytice nebo třeba masáž s happy endem, na které si dáte extra záležet. Cílem je druhého potěšit, a to čímkoliv!

Kdo sledujete můj profil už delší dobu, víte, že masážní svíčky mám v oblibě a doporučovala jsem vám je jako tip na zajímavý dárek pro jakoukoliv příležitost už několikrát.

Nechat svíčku hořet, pouze jí provonět interiér, ale nevyužít její hlavní masážní funkce, by byla opravdu velká škoda. Všechny svíčky, které jsem kdy zkoušela, při kontaktu rozpuštěného vosku s kůží nepálí. Osobně na masážích miluji, když používají nahřáté olejíčky a horké lávové kameny – teplo krásně uvolňuje nejenom zatuhlou šíji. Pokud jste ale velcí cíťové, doporučuji svíčku před zahájením masáže sfouknout a pár minut počkat. Neotálejte však moc dlouho, jinak by vosk začal tuhnout. Což je mimochodem další ze skvělých vlastností masážních svíček, to jest možnost jejich opětovného použití, pokud nevypotřebujete celý obsah najednou. Znáte to – někdy se naplánovaná romantická předehra krapet zvrhne, a než pomalu stačíte svíčku rozehřát, už sténáte vzrušením a na masáž si nejspíš ani nevzpomenete.

Pokud si nejste jistí, jak na teplý masážní olej bude váš protějšek reagovat, nalijte si obsah svíčky nejprve do dlaní a teprve potom ho začněte pozvolna roztírat. Svíčky můžete vybírat podle nejrůznějších parametrů, od výrobce, preferované vůně, požadované velikosti až k designu výrobku, který odpovídá vašemu vkusu. Jak se říká, sto lidí – sto chutí, naštěstí je opravdu z čeho vybírat. Co do velikosti, menší masážní svíčky v plechovém obalu pojmenované podle názvu metropolí z mého blogu určitě znáte. Vždycky mi přišlo cool pořídit si svíčku z města, kam jsem se zrovna chystala cestovat, navíc se díky mini velikosti vejdou do každého kufru.

Pokud milujete kokos, tak si zamilujete svíčku Plaisir Secret. Tvar konévky s praktickým zobáčkem vám nenabízí spoustu prostoru pro fantazii. Nejedná se o žádnou výzdobu interiéru, ale o svíčku, se kterou si užijete skvělou předehru. Rozkošná kulatá krabička, ve které dorazí, celkový dojem jenom umocní.

Stejně jako předchozí svíčka i tento minimalistický kousek od značky Mystim má hubičku, díky které můžete snadněji cílit, kam vosk rozlijete. Na výběr máte rovnou z několika vůní. Pokud vás masážní svíčky nezaujaly, doporučuji sáhnout po jakémkoliv masážním oleji, který vám poslouží stejně dobře. Jestli máte v plánu neskončit jenom u smyslné masáže, doporučuji pořídit olej určený k erotickým masážím, který můžete olizovat a posléze s ním i lubrikovat.


SHOP MY LOOK