TIPY NA VALENTÝNSKÉ DÁRKY PRO HŘÍŠNÉ HOLKY

Jsem moc ráda, že vás můj vánoční článek Dárky pro hříšné holky zaujal. Už dlouhou dobu se mi nestalo, že bych na nějaký post dostala tolik reakcí, což mě moc těší.

Dneska na něj proto volně navážeme, i když trochu z opačné strany. Podělím se s vámi o pár tipů, které jsem v minulosti ráda využívala, ať už jako Valentýnský dárek nebo pozornost pro dotyčného pána, kdykoliv se mi to hodilo.

Někdo razí teorii, že speciálně v nezávazných vztazích, kdy nikdo nečeká, že naplníte pohádkové „žili spolu šťastně až do smrti“, není potřeba dávat dotyčnému dárky. Vzhledem k podobě vztahu jsou už role předem jasně rozdané, takže je zcela zřejmé, že tím, kdo by měl být odměňována a hýčkán, je žena.

Nicméně moje zkušenost je taková, že i když trávíte svůj čas s mužem, který si může splnit většinu svých materiálních snů, a nejste jeho oficiální partnerkou, určitě ho potěší, když si na něj s nějakou pozorností vzpomenete. Každý se cítíme rád výjimečný a obdarovaný. Ať pořád nejste v pozici, kdy rozbalujete mašle na balíčcích a přebíráte si dárkové tašky, jenom vy. Navíc tím ukážete, že vám na druhém záleží bez ohledu na to, jaké jsou vaše skutečné motivy – jestli možná doufáte, že jednou se váš vztah změní v partnerský, nebo si jenom chcete udržet přízeň dotyčného, abyste mohli dál čerpat z výhod, které vám tento románek přináší, ať už se bavíme o nějakém flirtu v práci nebo čistě o mileneckém vztahu, klidně i s finančními benefity pro vás.

„Chtěla jsem ti udělat radost.“ Tahle věta stačí, někdy totiž až moc slov škodí. Ať už jsou vaše city jakékoliv, přehnaná vyznání a vodopád sladkých slůvek nemusí být každému příjemný. Někdy je také výhodnější nechat pracovat jeho fantazii, ať si váš počin vyloží, tak jak chce on. Zároveň vás pak nikdy nemůže konfrontovat s tím, že jste mu slibovala lásku až za hrob… O ní přece nikdo nemluvil, vy jste mu chtěla pouze udělat radost a užít si společný čas…

PODVAZKOVÝ PÁS A PUNČOCHY

Prádlo je vždycky skvělá volba, ať už si ho pro sebe koupíte přímo z partnerovy karty (to je ideální situace), nebo si uděláte radost něčím sama a odprezentujete to jako dárek pro partnera. Pokud se bavíme o druhé zmiňované situaci, chápu, že se vám nechce utrácet z vaší peněženky stovky eur za luxusní, precizně zpracované krajkové skvosty od známých značek. Víte, že já zastávám teorii, že právě ty hezčí věci by nám měli pořizovat pánové. Valentýnské překvapení klidně můžete vyřešit novým podvazkovým pásem a punčoškami, které si obléknete k vaší oblíbené černé soupravě spodního prádla, co vám perfektně pasuje. Mám vyzkoušené, že muži ocení krásné prádlo vždy, a když ho na vás vidí, tak většinou nemají čas řešit, jestli už tu podprsenku viděli, nebo ne. Když k tomu zapálíte pár červených svíček, máte vykouzlenou perfektní valentýnskou atmosféru.

BODYSUITY

„Prádlo vzniklo z touhy zakrýt některé části proto, aby byly záměrně zdůrazněny,“ říká slavný citát herečky G. Lollobrigidy, a já s ní naprosto souhlasím. Pro popis bodysuitů je výše uvedený citát více než vystihující…

Overaly nebo bodysuity (v každém eshopu se setkáte s jinou terminologií) jsou boží. Nemusíte ho sundávat, otvorů je tolik, že prostoru k uspokojování všech erotogenních zón je spousta, navíc jsou skladné, takže se jedná o ideální kousek na rande za dveřmi hotelového pokoje, když s sebou zrovna nemáte v plánu balit velký kufr.

Navíc nemusíte řešit, zda sedí či nesedí, unisize velikost to jistí. A také si můžete dát večeři i s dezertem, protože na rozdíl od podvazkového pásu, který se v případě, že není z pružného materiálu (myslím ty saténové od AP), umí pěkně nemilosrdně zaříznout, overal vše schová. Průstřihy a vzory navíc krásně dotvarují postavu.

ŠPERKY NA BRADAVKY

Všechny šperky, ozdobné nalepovací kamínky na tělo a intimní partie vypadají neskutečně svůdně. Ať už je budete mít pouze na nahém těle v punčochách s překrásným krajkovým lemem, nebo se budete cítit lépe, když si přes sebe obléknete krajkový župánek nebo kalhotky. Můj tip jsou tyhle červené kamínky, vypadají neskutečně.

OBOJEK /CHOKER

Mám moc ráda jak krajkové, tak třeba i latexové obojky, kterými můžete doplnit outfit a zároveň tím dát partnerovi najevo, jakými hrátkami si přejete strávit společný čas. Pokud tedy máte role play a lehké SM hrátky v oblibě.


SHOP MY LOOK