SRDCE,KAM SE PODÍVÁŠ

Určitě mi dáte za pravdu, že nedokážete spočítat, kolikrát jste nedávno srdce okolo sebe někde viděli. Motiv srdce je jedním z nejběžněji, a leckdy také nejčastěji používaných symbolů, a nejenom před svátkem svatého Valentýna, kdy ho na billboardech a v nejrůznějších reklamách vídáme každý den.

V dnešní době vnímáme ikonu srdce především díky sociálním sítím a messengerům jako takový univerzální dorozumívací prostředek, kterým někomu snadno vyjádříme své city nebo náklonnost, případně poděkování. Legendy říkají, že tento symbol vznikl už v době jedné z prvních civilizací, tehdejší obyvatelé si totiž srdce přestavovali podobně, jako vypadaly listy jejich posvátného stromu. Další z legend vypráví, že tento trend začal později, ve čtrnáctém století, kdy lékaři objevili starý papyrus, jehož autorem byl Aristoteles, který věřil, že srdce má čtyři komory, a jehož nákres vypadal podobně jako dnešní oblíbené symboly srdce.

Nicméně pokud symbol srdce v oblibě nemáte a považujete ho za prvoplánový až kýčovitý, tak dnešní článek raději přeskočte, protože v něm najdete motivy srdce doslova všude, kam se podíváte. A vy ostatní, kteří jste třeba právě čerstvě zamilovaní, či patříte do kategorie pokušitele mého typu, kteří uvítají každou příležitost udělat si den rajcovnější a zároveň neodolají žádné příležitosti koupit si něco nového, dnešní předvalentýnské typy jistě uvítáte.

A protože letošní vánoční článek Roztomilé sexy maličkosti vzbudil nejvíc ohlasů a pozitivních feedbacků, rozhodla jsem se, že podobný článek obsahující nejrůznější srdíčkové maličkosti pro vás připravím i u příležitosti svatého Valentýna. Evidentně se jedná o koncept, který vás zaujal.

PUNČOCHY A PUNČOCHÁČE

Víte, že samodržící punčochy a punčochy obecně miluji a nedám na ně dopustit. Ať už krajkový nebo hladký lem punčoch je takovým malým sexy tajemstvím, a nezáleží na tom, jestli se jedná o samodržící punčochy, nebo vaše punčoška drží na podvazkovém pásu. Mám v oblibě elegantní sexy outfity a líbí se mi, když dáváte vašemu protějšku třeba při valentýnské večeři nebo na drinku prostor pro rozehrání fantazie. Každopádně si myslím, že i svůdná elegance má své meze, a je dobré zkontrolovat, jak vysoko se vám sukně či šaty vyhrnou při sedu. Pokud se pokaždé odhalí celý lem punčochy, tak už to tak sexy není. Já mám naopak ráda tu hru, kdy vy volíte, jestli třeba kousek krajky odhalíte, nebo ne. Tak či tak, pokud si chcete ozvláštnit váš outfit, vzhledem k aktuálnímu počasí vám nejrůznější punčochy, ať už s jemným srdcovým zdobením, švem, pár srdíčky, srdíčkovým lemem nebo jakýkoliv jiným detailem, prokáží skvělou službu.

SATISFYER CUTIE HEART

Tahle rozkošná, plně voděodolná hračka ve tvaru srdce kombinuje oblíbenou stimulaci klitorisu pomocí tlakových vln s vibracemi, vybrat si můžete z 12 vibračních/pulzačních rytmů a 11 intenzit síly. Což vám zajistí dost zábavy nejenom na Valentýnský večer...

OBOJEK /CHOKER

Mám moc ráda jak krajkové, tak třeba i latexové obojky, kterými můžete doplnit outfit na večer a zároveň tím dát partnerovi najevo, jakými hrátkami si přejete strávit společný čas. Pokud tedy máte role play a lehké SM hrátky v oblibě.

ŠPERKY NA ŇADRA

Všechny ozdoby, nalepovací kamínky na tělo a intimní partie vypadají neskutečně svůdně. Ať už je budete mít pouze na nahém těle v punčochách s překrásným krajkovým lemem, nebo se budete cítit lépe, když si přes sebe obléknete krajkový župánek nebo kalhotky. Sladit je můžete s černým, červeným i jakkoliv jinak barevným prádlem, stejně jako si můžete vybrat z nepřeberného množství odstínů, tak můžete zvolit i tvar/velikost ozdoby.

ANÁLNÍ HRAČKY

Pokud se bavíme o dlouhodobých vztazích, které se mají ubírat dál do budoucna, tak si myslím, že je určitě dobré nevytáhnout všechny trumfy na prvním rande – také by mohlo být tím posledním. Úplně netvrdím, že čím déle si dotyčný počká, tím dříve se dočkáte prstenu, ale na druhou si myslím, že pokud úplně nepatříte mezi milovnice análních hrátek, tak není důvod s jejich zkoušením začínat hned v průběhu seznámení. Nejedná se o praktiku, kterou si budete užívat každý den, tak proč s ní (nebo alespoň tréninkem na ni) nepřijít v nějaké výjimečné datum. Valentýn je k tomuto naprosto ideální příležitostí – myslím, že neseženete víc hraček, které mají ikonu srdíček, než v případě análních šperků, kuliček, kolíčků. Ať už projedete stránky jakéhokoliv sexshopu, najdete nepřeberné množství kovových, skleněných či plastových kolíků, které jsou zakončeny srdcem, třeba i s nějakým kamínkem. 

ČOKOLÁDA NA TĚLO

Máte rádi sladké dezerty? Vychutnejte si sladkou chuť na těle vašeho miláčka. Namočte štětec do čokolády a pusťte se do tvoření nebo rovnou rozlijte malou dávku na partnerovo/partnerky nahé tělo a celého jej barvou potřete. Poté můžete vaší drahou polovičku líbat a všechnu barvu slízat.

 

KRAJKOVÁ SRDCE

I když říkám, že s krajkou nikdy nešlápnete vedle, tak jsou samozřejmě kousky, které nevypadají úplně skvěle, jako například některé kousky z AliExpressu nebo Wishe. Co si budeme povídat, pokud se chystáte na nějakou sex párty, nebo se potřebujete nechat někde nafotit, aniž byste u toho používali vaše oblíbené prádlo, podobné kousky vám určitě skvěle poslouží. Při detailním prozkoumání bohužel jejich limity dané cenou uvidíte opravdu dobře. Pokud nechcete investovat do nějakého dražšího kousku prádla, nebo naopak čekáte, že jím budete na Valentýna obdarována, určitě doporučuji juknout po již zmíněných srdíčkových ozdobách na ňadra, které i na těchto sítích můžete pořídit za naprosto minimální cenu. Uděláte s nimi spoustu parády, a pokud si k nim obléknete své oblíbené prádlo, celkový dojem výrazně pozvednete.

Pokud vás naopak láká ozvláštnit váš šatník nějakým kraječkovým kouskem s motivem srdce, který byl navržen speciálně u příležitosti svatého Valentýna, tak určitě doporučuji se podívat k Agentovi.

SRDCOVÝ DÁREK

Víte, že zastávám teorii, že nejlepší dárek jste vy – tak kolem sebe uvažte mašli, třeba se srdíčky, nebo si pořiďte mašlové body. A pokud jste už tento můj tip někdy použili, a chcete vašeho milého, bez ohledu na to, jestli je to partner, milenec, klient nebo kdokoliv jiný, obdarovat, doporučuji sáhnout po masturbátoru Tenga. Nebyl teda navržen k příležitosti svatého Valentýna, ale když se podíváte na ten design, tak ze mě je naprosto valentýnský a skvěle se k této příležitosti hodí. A pokud vás zajímají moje tipy na další valentýnské vibrující hračky, dárky a boxy, tak určitě jukněte na další články, kde jim budu věnovat celé recenze.

 


SHOP MY LOOK