SEXY KOSTÝMY

Halloweenské kostýmy

Kdo mě sledujete už delší dobu, víte, že Halloween naprosto zbožňuju. Je to můj naprosto nejoblíbenější svátek, takže na výběr halloweenského kostýmu se každý rok neskutečně těším. Je mi jasné, že spousta z vás mé nadšení nesdílí, ale k podzimu už zkrátka patří, ať už chceme, nebo ne. Tak proč toho nevyužít? A i když Halloween neslavíte, nebo se nechystáte na žádnou párty, věřím, že v některém z kostýmů, které vám v dnešním článku budu doporučovat, doma sklidíte velký úspěch.

Zpátky do školy se nechystám. Užívala jsem si studentské roky na maximum – myslím, že jako málokdo :-)  Ale kostým školačky, která je pro zlepšení prospěchu ochotná udělat cokoliv, budu vždy vytahovat moc ráda.

Proč? Kostýmy jsou zatraceně sexy. Zapomeňte na předsudky, na to, že vám někdo říkal, že je to ohrané klišé nebo laciný kousek. Možná, že je to ohrané klišé, ale věřte mi, že zatraceně funguje. Většina pánů, které jsem v minulosti potkávala – pokud ne v prvním e-mailu, tak po nějakém čase – vyslovila přání, že by rádi potkali hříšnou studentku v proklatě krátké kostkované sukýnce, svůdnou sestřičku nebo zlobivou policistku.

Erotické kostýmy nejsou jenom o outfitu, který si v danou chvíli obléknete, ale především o možnosti zahrát si „role play“.

Jak probíhá role play? Funguje to stejně jako ve všem ostatním. Každý máme jiné touhy nebo potřeby. Měla jsem klienty, pro které bylo neuvěřitelně vzrušující mě vidět pouze oblečenou v kostýmu dle jejich přání a neměli moc dalších specifických tužeb, scénářů atd. Samotný obleček, který jsem v danou chvíli měla na sobě, byl pro ně ztělesněním všech jejich představ a tužeb, takže neměli potřebu ničeho jiného než klasických hrátek, které jsme společně prováděli při jiných setkáních a o kterých jsme zaručeně věděli, že nás oba přivedou do nebe. Hloubka role play může být rozmanitá – od takovýchto jednoduchých hrátek, založených na prostém oblečení si outfitu, až po hry propracované do detailů s jasně daným scénářem. Předstírání určité postavy a předvádění domluvených scén je velmi vzrušující. Role play může sloužit jen jako předehra, ale také jako samotný akt vedoucí k vyvrcholení. Můžete si díky tomu vyzkoušet submisivní nebo naopak dominantní roli, a právě kostým a převtělení do někoho jiného vám pomůže odhodit zábrany a vyzkoušet nějakou netradiční praktiku či zapojit dosud nevyzkoušenou hračku.

Víte, že miluju sex a posouvání hranic rozkoše. Baví mě objevovat všechny ty nové pocity a záchvěvy při vyvrcholení a zažívat různé podoby orgasmů. Proto vás asi nepřekvapí, že kostýmů mám doma celkem dost.

Které fungovaly nejvíce?

Určitě školačka. Sama nedokážu vysvětlit, co na tom ti všichni chlapi mají, ale krátká kostkovaná sukýnka a culíky prostě fungují. Fungují úplně nejvíc, když budete mít hlavu zabořenou v jejich rozkroku a zuřivě se budete snažit zlepšit svůj bídný školní prospěch. Spousta pánů zbožňovala, že mi můžou vyhrnovat károvanou sukni a hladit mě po zadku. Na to jsou ideální bílé kalhotky, která mají rozkošně vyřešený otvor uprostřed, takže je netřeba sundávat, někdy bývají součástí balení daného kostýmu, ale dají se pořídit i zvlášť.

Pro spoustu mužů je dráždění prostaty, které probíhá přes anální otvor, pořád ještě tabu. Spojují si veškeré hrátky okolo svého konečníku s homosexualitou a připravují se tak o spoustu nepopsatelných chvilek rozkoše. Pokud chcete vyzkoušet, jak bude váš partner reagovat na dráždění hráze, máte chuť zapojit do vašich hrátek anální dildo či kolíček, vyzkoušet třeba i nějaký vibrátor určený na masáž prostaty, neznám lepší kostým než je ten sestřičky. Hříšně svůdná sestřička v krátkých upnutých šatičkách s pořádně hlubokým výstřihem vyšetří pacienta tak, jak by to vůbec nečekal. Její nezbedné prsty sahají všude tam, kam se normálně stydíte s nimi zajet… Pokud je váš ostych z análních hrátek spojený s hygienou, není nic snazšího, než si navléct latexové nebo jakékoliv tenké nitrilové rukavice určené k jednorázovému použití, které můžete běžně vidět v lékařských ordinacích.

Hrátky s kostýmy jsou úžasné v tom, že nejsou ničím limitované, závisí pouze na vašich a partnerových touhách, na fantazii. Na tom, jak dokážete být upřímní a popsat svoje fantazie a následně je zrealizovat. Scénářů je stejně jako kostýmů spousta: lékař vyšetřuje drzou sestřičku, jsou pacienti, kteří sní o znásilnění připínákem přímo na lékařském křesle, jsou muži, kteří si touží užít pár chvilek extáze s letuškou. V hotelových pokojích vždy skvěle fungoval kostým pokojské.

Role play je zpestření, splnění erotické fantazie, uspokojení dávné touhy. Určitě to není ranní rychlovka, při které se chcete udělat, ale zároveň jste limitováni časem. Na role play je potřeba si udělat čas, je dobré si domluvit pravidla nebo stanovit meze, aby se jednalo o skvělý zážitek pro oba.  Vše si nachystejte, já jsem vždycky milovala už samotnou přípravu, která zahrnovala například specifické líčení nebo účes, ale vždy mě taky bavilo si kostýmy objednávat a vybírat. Klienti zbožňovali, když jsme si prohlíželi a objednávali kostýmy nebo různé hračky na sexshopech společně, je to vzrušující a zjistíte tak, co se tomu druhému líbí.

Co moji klienti měli nejraději? Pořadí níže je sestavené přibližně podle oblíbenosti a zahrnuje vše, co jsem kdy vyzkoušela. :)

Doufám, že vás dnešní článek třeba inspiroval, dáte kostýmům šanci, bez ohledu na to, jestli je na Halloweena využijete. Nezapomeňte, že teď je ten správný čas si užívat všechny nesplněné touhy, pojmy jako „pak“, „později“ nebo „někdy“ v kalendáři neexistují :-)

 


SHOP MY LOOK