PULSE GALIXIE OD SVAKOM

Vibrátorů, které stimulují klitoris, je na trhu obrovská spousta a neustále přibývají. Takže i pro mě, která hračky ráda zkouší a testuje, je občas těžké se v těch všech novinkách vyznat, a zároveň vám doporučit něco, co má alespoň něco trošku navíc. Během posledních šesti měsíců jsem měla možnost testovat podobné vzrušidla od několika značek, a musím říct, že žádné z nich mě neohromilo natolik, abych ho s vámi sdílela, ať už na Instagramu, nebo formou článku na blogu. Přišlo mi, že hračky, které jsem vám doporučovala v minulosti, byly výkonem i designem mnohem dál.

Nicméně víte, že negativní hodnocení nesdílím, protože každému vyhovuje něco jiného a nepřijde mi fér něco kritizovat jenom proto, že mě to do hvězdných výšin nedoneslo. Už se mi u několika hraček, které nejrůznější testerky erotických pomůcek vychvalovaly, stalo, že mně nesedly, ale i od spousty z vás, co čtete můj blog, vím, že je máte doma v oblibě. Takže to jenom na vysvětlenou v úvodu, proč dlouhou dobu nebyla žádná recenze. Ne že bych zmizela nebo netestovala, ale neměla jsem pocit, že mám co sdílet.

Každopádně když se ke mně dostala novinka od Svakomu, pulzující vibrátor, který stimuluje i klitoris a podle popisku by vás měl doslova přenést do jiné galaxie, říkala jsem si, že teda uvidíme, jestli zažiju ten wow efekt. A musím říct, že Svakom rozhodně uspokojil všechny mé potřeby, a vzhledem ke všem jeho dalším vychytávkám se s vámi o recenzi na něj podělím, protože věřím, že je to právě hračka, která díky svému přesahu může být skvělým tipem na dárek.

VZHLED

Víte, že u každé pomůcky s vámi sdílím nejen fotografie, ale snažím se i popsat, jak konkrétní hračka bude vypadat, když jí obdržíte, pokud se s ní třeba rozhodnete obdarovat v tomhle případě vaši milovanou. Svakom Galaxie je rozhodně skvělý tip na dárek. Dorazí vám krásně zabalený, takže krom mašle nebo dárkové taštičky nemusíte, pánové, nic vymýšlet. Samozřejmostí krom hezkého obalu je i příjemný materiál, který já oosobně popisuji jako extrémně příjemný silikon. Znáte to, máte takové ty levnější hračky, které jsou vlastně tvrdé a nejsou moc příjemné, obzvlášť v intimních partiích. A pak jsou naopak, takové ty materiály, byť samozřejmě stále plastové - se kterými máte doslova chuť se poňuňat. A většinou je nabízejí high-end značky. Galaxie je vyrobená přesně z něčeho podobného, takže určitě nemusíte mít obavu, že byste si ho neoblíbili, protože by byl necitlivý k vašemu klínu

Ti z vás, kteří stejně jako my už patří do kategorie rodičů, především malých zvídavých dětí, které všetečně vlezou i do všech pečlivě zavřených komod, tak za mě je určitě fajn, že u téhle hračičky nikdo nepozná, že se vám v posteli nedopatřením zůstala válet erotická pomůcka. A troufnu si říct, že úplně nejde ani tak snadno otevřít.

PROJEKTOR

Jak už název i popis napovídá, tahle erotická hračka vás má přenést do jiné galaxie, a to doslova a do písmene. Díky zabudovanému projektoru si můžete ve zhasnutém pokoji promítat na strop nebo bílé povlečení hvězdnou oblohu. Můj osobní tip – vypadá to naprosto nádherně také na bílém krajkovém prádle. Takže pokud si chcete pořídit nějaké zajímavé video, nebo vaše hrátky ještě okořenit, tak určitě stojí za to převléct do světlého nejenom povlečení, ale i sebe. Vybrat si můžete ze tří typů hvězdné oblohy.

Samotný stimulátor má podstavec, který slouží i jako kryt a nabíječka a zároveň i jako power banka pro erotickou hračku. A právě tenhle kryt má dvě čočky, které po zapnutí hvězdičky vyzařují světelné body, které evokují vzhled hvězdné oblohy.

Výrobce uvádí, že právě tato vizuální simulace by vám měla umožnit jít ještě hlouběji do vašich fantazií. To úplně nevím, každopádně mi to přijde jako něco skvělého, nového a navíc. Takže pokud hledáte opravdu skvělou hračku, která vás díky svým pulzacím přivede do nebe, tak si myslím, že je fajn sáhnout právě po tomhle modelu.

Pokud vás zajímá, jak se projektor spouští, je to extrémně jednoduché. Stačí pouze zmáčknout ikonku hvězdičky. Můžete juknout na tohle video, uvidíte tam, jak vypadá právě na zmíněném bílém prádle, ložním povlečení, ale samozřejmě i jenom v pokoji ve tmě.

FUNKCE

Funkce promítání hvězdného nebe je skvělá, ale je jasné, že vás zajímají jeho funkce a prožitky, které díky němu můžete zažít. Jak už jsem zmiňovala v úvodu článku, za mě se nejedná o žádnou převratnou hračku, která by naprosto přebila jiné srovnatelné, čímž myslím třeba Sona Cruis 2 od značky Lelo nebo Baci od Lora di Carlo (která, jak už jsem psala, se už bohužel nevyrábí). Víte, že podobná srovnání úplně nemusím, ale vím, že pro spoustu z vás jsou poměrně důležitá, takže za mě, pokud bych si měla vybrat, tak je určitě tenhle fialový fešák mnohem zajímavější než třeba stimulátor klitorisu Pulse Pure od stejné značky (Svakom).

Ale může to samozřejmě dělat i jiný tvar nebo jiná velikost hubičky. O tom jsem vám už tu taky párkrát psala, že je důležité si vybrat stimulátor, který bude vyhovovat svou velikostí a tvarem přesně vašim potřebám.

Jak vždy píšu u všech recenzí na podobné hračky, nevybírejte si stimulátor klitorisu podle obalu, ale podle tvaru, který vám je příjemné držet v ruce, ať už podle polohy, ve které si rádi děláte dobře, nebo v případě, že hračku rádi zapojujete do svých hrátek, aby vám nepřekážela. A zároveň i podle toho, jaký má hubička tvar a hlavně velikost. Tento stimulátor klitorisu má podle výrobce nějakých třináct milimetrů, což je za mě takový průměr, který je pro mě naprosto ideální.

Pulse Galaxie mi přijde lepší než zmiňovaný a již recenzovaný Pulse Pure také proto, že vibrace jsou za mě lepší, intenzivnější, možná i příjemnější. I když oba nabízejí pět režimů/rytmů a pět intenzit síly, tak Galaxie mi sedí víc. Možná to bude vzduchovými vlnami, na základě kterých funguje, protože to je podobný model, jako je Sona Cruise 2, kterou, jak víte, mám velmi ráda.

APLIKACE

Co mě hodně bavilo, a jeden z důvodů, proč mám radši high-end značky než nejrůznější levnější verze známých vibrátorů, je právě možnost aplikací. Většina hraček, se kterými si doma užíváme nejčastěji, se dají pomocí Bluetooth propojit s aplikací v mobilu, a díky tomu teprve zažijete tu správnou jízdu. Svakom appku znám, takže její používání pro mě bylo extrémně jednoduché, ale věřím, že i vy, kteří si ji stáhnete poprvé, se v ní zorientujete velmi rychle. Pokud si budete chtít zahrát nějakou rajcovní hru s partnerem, můžete si propojit hračku s telefonem vašeho milého na dálku, což pro nejrůznější třeba role-play hrátky může být velmi zajímavé. Mně osobně se nejvíc líbí možnost vytvořit si vlastní křivku a intenzitu pulzací a boží je, že si právě tenhle váš nejoblíbenější program nebo linku vibrací můžete uložit a pak si ji jenom pokaždé zapojit.

Věřím, že stejně jako mě vás Svakom Galaxie dostanou spoustou svých funkcích i stylovým designem, a troufnu si říct (protože ho už mám doma přes tři měsíce), že to rozhodně není kousek, o kterém bych napsala recenzi a dala ho na dno šuplíku. Je to opravdu kvalitní stimulátor, který vás luxusně dovede k orgasmu. A díky možnosti připojení aplikace, kde si nastavíte své nejoblíbenější režimy, věřím, že se z něj může stát jedna z vašich nejoblíbenějších hraček.

Jako u všech recenzí si myslím, že je fér po spoustě pozitivních slov říct i to, co mi na hračce úplně nevyhovovalo. Rozhodně netvrdím, že to tak je, ale nepřišla jsem na to, jak vyřešit, když si nastavíte vyšší intenzitu, a pak máte chuť na nižší. Připadá mi, že tím, že musíte udělat dvojklik, protože hračka má jen jedno tlačítko, tak ji vlastně musíte vždycky vypnout a zapnout. Což, musím se přiznat, trošku naruší jinak velmi příjemný proces. Ale na druhou stranu, pokud už s tím počítáte, nebo si nastavíte v aplikaci vaši oblíbenou sekvenci pulzací, tak je problém vyřešen. Píšu to tu především pro ty z vás, kteří budete hračku zkoušet nejprve klasickým způsobem, ne přes aplikaci.

A další malinký mínus za mě má tenhle kousek, protože si ho nemůžete vzít do vířivky nebo do vany. A myslím si, že hlavně projekce nočního nebe někde ve vířivce by byla naprostá pecka. Bohužel tenhle stimulátor je dle popisu výrobce pouze voděodolný, to znamená, že cákání ve sprše přežije, ale koupání mu asi dělat dobře nebude, proto jsem to raději nezkoušela.


SHOP MY LOOK