PENTHOUSE

Na naší nedávné dovolené v Itálii jsem i velmi dobře nakoupila (o nákupní tipy se s vámi podělím v jiném článku), což v mém pojetí znamená, že jsem si odvezla domů víc než jeden krajkový suvenýr. Protože se jednalo o naši první delší dovolenou ve třech, s nákupy jsem moc nepočítala. Upřímně řečeno jsme neměli celkově žádné velké ambice krom toho, užít si čas spolu ve vinicích tak, jak nám to náš dvouměsíční svišť jenom umožní.

Abychom čas, kdy spí, využili na maximum, přibalila jsem s sebou prádlo, které mi nedávno poslali z Flagranti na vyzkoušení. Body už jsem vám ukazovala ve stories z Drážďan, ale na vyfocení už nebyl čas… Což se nám stává celkem často, když vytáhnu nějaký nový kousek, že můj dvorní fotograf = můj partner má úplně jiné myšlenky, než aby se soustředil na zachycení správného úhlu.

Erotické prádlo od Penthouse možná ze sexshopů znáte, nabízí nepřeberné množství sexy košilek, rajcovních body, spodního prádla se spoustou průstřihů, síťované bodysuity i přiléhavé ultrakrátké minišaty. I přes svoji slabost pro veškeré výrobky ze sexshopů jsem nikdy žádný kousek od firmy Penthouse neměla, nebo už si to nepamatuji.

Když se podíváte na ceny, tak je jasné, že se nejedná o kraječky, které vám vydrží x let a budou pořád vypadat jako nové. Ač ráda o prádle hovořím jako o velmi dobré dlouhodobé investici (pochopitelně záleží na tom, jak s ním naložíte a využijete ho ve svůj prospěch :- ), prádlo od Penthouse patří spíše do kategorie na pár použití, přesto je moc hezky balené. Takže ho můžete použít jako milou pozornost, třeba do dárkového boxu pro budoucí nevěstu na Bride to be party (ženicha tím potěšíte určitě).

Víte, že mám ráda jak high-end značky (La Perla, Agent Provocateur), tak právě i podobné řekněme basic kousky, které díky nízké pořizovací ceně můžete využít ke spoustě příležitostí, kam si kvalitnější prádlo brát nechcete nebo nemůžete.

• Swingers Party – na konci toho na vás samozřejmě moc nezůstane. Krom punčoch mám pro začátek ráda i nějaký sexy rajcovní kousek, se kterým se vám nechce po jeho svlečení hned běžet do skříňky, protože na to většinou nemáte ani pomyšlení.

• Focení – čím zajímavější střih nebo barvu prádla zvolíte, tím lepší budou výsledné fotografie. Pokud se třeba necháváte fotit pro nejrůznější účely, u nichž netoužíte, aby o nich všichni (včetně třeba partnera) věděli, určitě je dobré zvolit prádlo, které na vás nikdo nezná. Nikdy nevíte, jaký detail na fotce může někoho upoutat a zbytečně mu přivodit všetečné otázky, jestli náhodou na té fotce nejste vy…

• One time and only – někdy je potřeba uniknout ze stereotypu všedních dnů. Takže pokud jste občas hříšní, užíváte si hezké chvilky na hotelu v objetí někoho jiného než stálého partnera, proč si nevzít na sebe něco rajcovního, co po akci společně s ostatními kompromitujícími důkazy raději ponecháte v hotelovém pokoji!

Na nás doma čeká už delší dobu nevyzkoušené balení jedné Nuru sady, která, pokud si nenachystáte ideálně bazének nebo pečlivě postel, dokonale patlá. Takže já mám v plánu jeden setík vytáhnout u téhle příležitosti. Věřím, že uplatnění najde i u všech jiných kinky aktivit.

Pokud vás cokoliv zaujalo, tak doporučuju zvlášť těm, které mají objemnější dekolt, sáhnout po větších velikostech. Já mám M/L a je to tak tak…


SHOP MY LOOK