PASSION BOX Č.6

Hezký večer všem, doufám, že si užíváte jarní dny a nebojujete s jarní únavou nebo s celkovým spánkovým deficitem jako aktuálně já. V dnešní recenzi se s vámi chci podělit o tipy na další dárkový box, který je k relaxaci a uvolnění jako dělaný. Jak už jsem zmiňovala v jednom z předchozích článků, myšlenka předvybraných dárkových boxů na stránkách sexshopu mi přijde jako perfektní nápad, ať už nevíte, co správného zvolit, anebo jednoduše chcete ušetřit čas s výběrem i balením. 

Před Valentýnem jsem dostala k testování další z dárkových boxů, které nabízí sexshop Flagranti, a jednalo se o konkrétně o relaxační a uvolňující dárkový box, který obsahoval APHOJOY LUXURY HEAD, masážní svíčku, Prosecco a čokoládu. Za mě se jedná o jeden z nejvhodnějších tipů na dárek. Univerzální, praktický box, který si, myslím, ocení opravdu každý – protože co si budeme povídat, kdo by odmítl smyslnou masáž, která má v sobě příslib zakončení v podobě happyendu. Já rozhodně ne!

Pojďme ale k samotné recenzi. Asi nejlépe si celý box prohlédnete v mém Valentýnském videu, kde uvidíte jak vypadá při otevření a jak pak vypadá již vybalený obsah. Jediné, co bych dárkovému boxu vytknula, je fakt, že láhev Prosecca, kterou obsahuje, je příliš malá. Když ji rozlejete do dvou skleniček, tak se jedná o skutečně symbolické přiťuknutí. To je však problém, který snadno vyřešíte objednáním další lahve bublinek. 

Čokoládová srdíčka jsou roztomilou pozorností, ale vás určitě nejvíce zajímá hodnocení masážní hlavice a masážních svíček. Pokud patříte mezi pravidelné čtenáře mých článků, tak víte, že masážní svíčky naprosto zbožňuji a doporučuji vám je jako dárek při jakékoliv příležitosti, ať už se bavíme o Vánocích, narozeninách nebo Valentýnu. Líbí se mi, že večer jednak vytvoří příjemnou atmosféru a krásně provoní interiér, a jednak vás smyslná masáž hezky uvolní a zároveň navnadí na další pokračování, které máte v plánu. 

O masážních svíčkách jsem už psala na blogu několik článků, proto vás odkážu na ten, ve kterém jsem recenzovala svíčky od Flagranti, které jsou navíc k dostání ve třech různých vůních. Konkrétně tenhle box obsahuje svíčku, která voní po mořské soli. 

Vibrační masážní hlavice patří mezi velmi vyhledávané a oblíbené hračky, takže je asi více představovat nemusím. Na trhu najdete celou řadu modelů, které se liší nejenom designem, ale především výkoností. Obecně platí, že pokud si potrpíte na opravdu intenzivní prožitky, je lepší sáhnout po modelech, které jsou přímo zapojitelné do elektřiny. Nestane se vám tak, že vaše zábava bude utnuta v tom nejlepším.

Passion box číslo 6 obsahuje masážní hlavici a vibrátor zároveň APHOJOY LUXURY HEAD, kterou si můžete zvolit buďto v černé, nebo bílé barvě. Záleží na tom, který odstín je vám bližší. Nejedná se o klasickou masážní hlavici, ale o masážní hlavici a vibrátor zároveň. Skvělé dva v jednom! Pokud si nedovedete představit, jak to funguje v praxi, tak je to velmi jednoduché. Můžete si nastavit vibrování pouze těla hlavice, tedy rukojeti, které může využívat právě jako vibrátoru, nebo zapnout masážní hlavici a využít ji tak k přejíždění po nahém těle při masáži a prozkoumávání různých erotogenních zón vaší drahé polovičky. Ale co si budeme povídat, její účel je jasně daný, protože masáž je sice fajn, ale pravé kouzlo masážní hlavice pochopíte, teprve až s ní nezajedete o pár centimetrů níže pod pupík. Největší úspěch sklidíte, pokud s ní zajedete do klína, a namyslím tím jen klína dámského, ale i pánského.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kromě jednoduchého, čistého a minimalistického designu, o kterém víte, že ho preferuji, oceňuji také lehké a intuitivní ovládání. APHAJOY LUXURY HEAD je vyrobena z příjemného jemného silikonu. A jelikož se jedná o masážní hlavici a vibrátor zároveň, nemá klasickou rukojeť, na jakou jsme u masážních hlavic zvyklí. Tvar naopak připomíná lehce zahnuté dildo, díky čemuž je mnohem ergonomičtější, což mně osobně je mnohem příjemnější. 

Dle chuti si můžete zvolit buď vibrace nebo pulzace, v nabídce jich je celkem deset. To je za mě naprosto ideální a dostačující. Jedinou nevýhodou, kterou asi zmínit musím (jelikož víte, že obecně u všech erotických pomůcek preferuji voděodolnost), je skutečnost, že tato masážní hlavice je odolná pouze proti stříkající vodě. Každopádně to není parťák na dlouhé koupele, což je trochu škoda, protože já s sebou některé své oblíbence velmi ráda beru do vany. 

Nicméně to považuji už za takový detail – pokud toužíte po opravdu ultra výkonné pomůcce aka „sbíječce“ nebo hračce, která si s vámi bude užívat radovánky ve vířivce, nejspíš nebudete sahat po dárkovém balení, ale zvolíte si produkt, který bude přímo vyhovovat vašim potřebám. Jak jsem zmiňovala na začátku, mně se myšlenka Passion boxu neskutečně líbí. Nejenom díky tomu, že se za vás o výběr postarají jiní, ale také proto, že je to určitý způsob, jak přinést do vztahu něco nového velmi milou a jemnou formou. A myslím si, že tento box je tím nejlepším příkladem. 

Prosecco, čokoládičky a masážní svíčka neurazí určitě opravdu nikoho, ale pokud byste se náhodou netrefili a za tento výběru u vaší drahé polovičky nesklidili plusové body, vždycky můžete svíčku použít jako interiérovou dekoraci, protože mají moc hezký design. Na masážní hlavici můžete využít pouze první program, a to masážní funkci. Třeba někdy později, až bude nálada, můžete vyzkoušet i vibrující rukojeť.  

 


SHOP MY LOOK