PASSION

Tady na blogu i všech sociálních sítích s vámi velmi ráda sdílím tipy na krásné svůdné prádlo bez ohledu na cenu. Rozhodně nezastávám heslo „platíš pouze za značku“, které mi bylo v dětství velmi často opakováno, především v období, kdy jsem začala mít potřebu si do svého šatníku mluvit sama. Většina high-end značek má svůj charakteristický rukopis, díky kterému je snadno rozpoznáte na první pohled, nicméně i v segmentu cenově mnohem dostupnějších výrobců spodního prádla se dají najít krásné, leckdy až úchvatné kousky.  Tématu levné versus drahé prádlo jsem se už na blogu jednou věnovala, takže se nechci opakovat a v dnešním článku znovu vyjmenovávat, jaké výhody má, když kraječky, které máte na sobě, nemají #zaraketu.

V dnešním článku bych vám ráda představila značku Passion, jejíž kousky z mých fotografií určitě znáte. Označuji obvykle české e-shopy, na kterých jsem prádlo pořizovala, ale už obvykle nezmiňuji, že výrobcem je polská značka Passion. Jejich sortiment je mnohem širší než pouze šňůrkaté sexy kousky, které možná spousta z nás zná ze sortimentu českých sexshopů, v nabídce mají i kolekci rajcovního sportovního ve stylu VS a nočního prádla. Mám ráda rafinované, svůdné body, zajímavé střihy u prádla obecně, a především oceňuji (tedy nejenom já) modely, které si můžete ponechat po celou dobu radovánek, a to díky tomu, že mají prostřižený otvor v klínu.

Takže i když mám doma celkem solidní sbírku krabiček od této značky, počítám, že do budoucna se rozhodně ještě rozroste. Všechny kousky, které vlastním, jsou většinou z kolekcí erotic, devil nebo exklusive, takže se nejedná o prádlo na každodenní nošení. Nicméně mám vyzkoušené, že přežilo doslova všemožné aktivity i následné praní, takže si myslím, že při zohlednění pořizovací ceny si rozhodně nezaslouží označení levný šunt, ale samozřejmě nečekejte, že obdržíte materiál jako když nakoupíte butiké prádlo u Kiki de Montparnasse či Fleur of England.

Pokud budete prádlo objednávat, za mě určitě doporučuju sáhnout po větší velikosti. Výrobce nejde bohužel po jednotlivých velikostech, ale nabízí kombinace S/M, L/XL, XXL/XXXL. Nemám ráda, když se mi cokoliv zařezává, rozhodně nepovažuji přeštípnutý špekáček za ztělesnění sex-appealu a zároveň si nechci kazit slastné okamžiky tím, že by mě někde něco škrtilo, napínalo se či mě omezovalo v pohybu. Pokud máte vyvinutější hrudník, ať už dílem matky přírody nebo zásahem plastického chirurga, tak určitě rozhodně zvolte větší velikostsex-appeal, aby prádlo všechno pojmulo, neb nadupaný výstřih je samozřejmě sexy, ale co je moc, toho je příliš...

Líbí se mi (teda v případě, že si vybíráte prádlo v prodejně, a doufám, že to již brzo půjde) možnost načtení kódu přes telefon, jak jsem ukazovala v instastories, kdy se vám na displeji ukáže modelka v prádle a můžete s ní otáčet z nejrůznějších stran, takže hezky vidíte, jak je prádlo střižené zepředu, zezadu i zboku. Veškeré výrobky firmy Passion se prodávají v krabičkách, takže to může být skvělý tip na dárek. Pokud nevíte, čím obdarovat svého milého, vyberte si nějaký svůdný kousek, vezměte si ho na sebe a na krabičku můžete dát mašli.


SHOP MY LOOK