LAKE HILL RESORT

Že se vyplatí věci neodkládat a dělat všechno hned, to víme asi všichni. No a dnešní článek je toho tak trochu důkazem. Mám ho pro vás v šuplíku sepsaný už delší dobu – nejprve jsem ho opostovat a zveřejnit nestihla a posléze se mi do toho nechtělo, protože jsem si nebyla jistá, jestli tohle místo vlastně patří do kategorie u mě na blogu „Místo, kde si užijete perfektní rande“. Nakonec jsem si říkala, že by byla škoda vás o moji recenzi připravit, akorát jsem trošku změnila úvod.

Lake Hill Resort jsme navštívili s mým mužem krátce po jeho otevření, a protože jsme byli nadšení nejenom ze spa, z pokojů a z pobytu celkově, ve velmi krátké době jsme ho navštívili znovu. První pobyt proběhl o víkendu a druhý v průběhu pracovního týdne, což nás asi trošku zachránilo před přeplněným hotelem. Kdo mě sledujete delší dobu, určitě víte, že miluju hory a překrásné výhledy – když máme možnost a nehledáme pouze místo, kde si užijeme na pár hodin, tak se vždycky snažíme vyrazit někam, kde spojíme příjemné s ještě příjemnějším, a to hory vždycky splňují. Proto jsme Lake Hill Resort na polské straně Krkonoš navštívili.

A jak už mám ve zvyku, své nadšení jsem si nenechala pro sebe a podělila jsem se o něj hned s několika přáteli. A právě reakce jedné z mých kamarádek způsobila, že článek zůstal po dobu několika měsíců uložený v šuplíku. Do hotelu se vydala na moje doporučení také, ale bohužel tu byla ubytována se spoustou lidí, kteří si pobyt koupili na Slevomatu. Nic proti akcím, zlevněným balíčkům a podobně, asi všichni máme rádi výhodné nákupy, nicméně nikdo se nechce tísnit ve vířivce, relaxovat v přeplněné sauně nebo hledat místo na lehátku v přeplněném spa. Osobně tuhle zkušenost nemám, ale vzhledem k tomu, že tenhle feedback jsem neslyšela jenom od ní, se zveřejněním článku jsem zkrátka váhala. Nicméně ani řekněme negativní recenze mých přátel mě neodradily od třetí návštěvy, kdy jsme vyrazily na kratší výlet opět v průběhu pracovního týdne. A protože jsem si i potřetí čas v Lake Hill Resortu neskutečně užívala řekla jsem si, že se s vámi o své dojmy a zkušenosti podělím. S tím, že (jak už jsem v úvodu zmiňovala) je lepší zvolit pobyt od pondělí do pátku, což asi platí pro všechny hotely, nejenom pro tento.

Za největší výhodu tohoto resortu považuji velmi blízkou vzdálenost od hranic. Obecně mám pocit, že na polské straně hor najdete mnohem hezčí a krásnější hotely s novými spa, než na té naší. Bohužel, ale je to tak.

Ať už se chystáte podnikat dlouhé horské túry, nebo si chcete vychutnat volno s perfektním výhledem, věřím že si Lake Hill zamilujete. Asi je vám jasné, že v dnešním článku se s vámi především podělím o wellness, sauny a velikost pokojů. Mám moc ráda větší pokoje a líbí se mi, když si můžete zvolit z různých druhů pokojů podle toho, s kým se zrovna chystáte cestovat. V tomto resortu jsem měla možnost vyzkoušet Master Suite Plus, Junior Suite s výhledem na jezero a Junior Suite. Všechny pokoje opravdu odpovídaly fotografiím a do puntíku splňovaly to, co slibovaly. Což považuji za důležité zmínit. Takže pokud se chystáte na nějaké rande, na kterém nechcete být rušeni, a zároveň netoužíte potkávat ostatní hotelové hosty v lobby, baru či restauraci, rozhodně doporučuji objednat si větší pokoj s room servisem, a můžete si nerušeně užívat, aniž by vás kdokoliv viděl.

Nicméně právě pro všechny z vás, kteří si rádi čtete články v téhle sekci u mě na blogu, je určitě důležité zmínit, že hotel zatím nenabízí žádnou možnost privátního spa. Takže pokud opravdu nechcete být nikým a ničím rušeni, poohlédněte se raději po jiné možnosti ubytování. A pro vás ostatní, kteří se prozrazení nebojíte, nebo ho řešit nemusíte, návštěvu Lake Hill Resortu určitě doporučuji. Jak můžete vidět na fotkách, čas strávený zde jsme si neskutečně užili.

I když máme opravdu velkou zásobu nejrůznějších hraček a erotických pomůcek, rozhodně je nepoužíváme při každodenním milování. Baví mě si hrát, dopřávat si díky vibracím zase jiné prožitky a vyvrcholení, nicméně na to je nejlepší mít čas. Proto mám tak ráda, naše výlety do hotelů. Vždy sebou cíleně balím buď nové hračky, nebo kousky které jsme iž delší dobu opomíjeli.

Tentokrát jsem nám do kufry přibalila tyhle fialové fešáky:

VOLITA

Každá žena je ráda hýčkaná – proč ale nevěnovat "spa" zážitek, který vydrží? Na mysli mám konkrétně Volitu od Fun Factory, kterou si zamilovala ještě jako těhotná a doufala, že mé nadšení není způsobené větším prokrvení genitálů. Naštěstí nebylo, tenhle co do rozměrů menší vibrátor miluju pořád a rozhodně na něj u nás doma v šuplíku nepadá prach. Zbožňuji hračky, se kterými si můžete intenzivně užívat a které jsou multifunkční. Dva kmitající jazýčky Volity stimulují klitoris, penis, bradavky i ušní lalůčky. Velmi intenzivní vibrace vám dopřejí perfektní uspokojení. Jednou z velkých výhod Volity je příjemná a pro Fun Factory až netypicky nízká cena. Dalším velké plus má za velikost. Volita je malá, krásně se vejde do ruky, takže ji můžete zasunout tam, kde to máte nejraději, nenápadně se vejde i do kabelky, takže si ji můžete vzít i na rande do kabelky.

DOULE SIDED

Na každé hrače můžete najít pozitiva i věci, které vás zkrátka baví míň. Tak to je, každý z nás je jiný, máme jiné touhy, představy i preference, ale nejdůležitější za mě je, dokázat o nich mluvit a sdílet je svým partnerem. Nezáleží na tom, jestli je to váš muž, milenec, náhodná známost, zkrátka povězte, ukažte druhému co vám dělá dobře a zároveň naslouchejte, co potřebuje on/ona.

V tomhle jsou všechny hračky pro páry nepřekonatelné, proto je mám tak ráda a nedám na ně dopustit. Double Sided si užijete oba, skvěle drží, více ho používám pro dráždění partnera, jemné vibrace jsou pro něj úžasné na varlatech a také na mužské hrázi, zatím co ho dražším jazykem na žaludu. Ale používáme ho i na spoustu jiných hrátek.

SONA CRUISE II

Sonu Cruise II nejde nemilovat, a i když ji spousta lidí hází všechny hračky (Womanizer, Satisfyer i jiné podobné produkty, kterých je na trhu celá řada) na bázi sání do jednoho pytle, tak Sona 2 sem nepatří. Stimuluje klitoris pomocí sonických vln, které kromě vnější části klitorisu stimulují i jeho vnitřní část. Moje osobní zkušenost je taková, že orgasmus není ultra rychlý, ale rychlý, nicméně o to intenzivnější. S Womanizerem nebo Satisfyerem je to v mém případě skutečně otázka pár sekund, v případě Sony to trvá možná 2–3krát delší dobu, což pořád spadá do kategorie „instantní orgasmus“, ale celkový prožitek je velmi odlišný, hlubší. Takže pokud zvažujte, jestli zakoupit Sonu nebo jinou podtlakovou pomůcku, tak to není buď a nebo. I když jsou prožitky velmi individuální u každého z nás, jedná se o jinak fungující hračku. Jestli chcete vyzkoušet něco jiného než klasické vibrace nebo podtlakové sání, tak určitě Sonu doporučuji.

 

 

 


SHOP MY LOOK