FUCK ME erotická hra

S každým sexuálním partnerem máte po čase tendenci skončit u oblíbených poloh a praktik, které vám dělají dobře, bez ohledu na to, jestli se jedná o milence nebo stálého partnera.  Možná to máte jinak, ale já jsem tuhle jistou formu stereotypu po čase měla i s většinou klientů.  Objevíte, co dělá tomu druhému dobře, co ho vzrušuje, a tím, že se jedná „o sázku na jistotu”, tak se toho obvykle rádi držíte. Nejrůznější hry jsou skvělou možností z téhle tak trošku zajeté rutiny jednou za čas vystoupit. V dnešním článku se s vámi chci podělit o recenzi na herní sadu, a protože se přiznám, že po vybalení jsme chvilku tápali, jak se přesně má hrát, budu ráda, pokud ji máte někde vyzkoušenou, když se se mnou podělíte o své zkušenosti.

Jsem zvyklá, že většina her včetně těch klasických obsahuje návod a pravidla, kterými se řídíte. Obsah krabičky Fuck me jsme prozkoumali několikrát, ale manuál jsme bohužel nenašli. Popis na webu prodejce i výrobce je tak trošku zavádějící. Nebo alespoň podle mě.

Automaticky jsem předpokládala, že objednávám jednu hru, jejíž obsah využijeme celý najednou. Fuck me jak se ukázalo, je spíš perfektní dovolenková sada, která obsahuje několik aktivit, které můžete mezi sebou střídat, hrát i nezávisle na sobě, případně i propojit, což si myslím, že je perfektní.

V balíčku naleznete:

6x sexy úkol v 10 jazycích

2x erotické kostky (s polohami a místy)

1x Kámasútra karty (54 unikátních sexuálních poloh)

1x erekční kroužek na penis (zpevní erekci)

1x vibrační kroužek (pro společné orgasmy)

Hrací kostky máme doma již ve dvou jiných vyhotoveních, jedny z adventního kalendáře a ty druhé, tuším, měl už doma můj partner, takže nás tolik nezaujaly. I když pokud nic podobného nemáte vyzkoušeného, věřím, že z kostek budete nadšení.

Po dovolenkovém testování musím říct, že nás nejvíc zaujaly karty Kámasútra. Chvilku jsme zvažovali, že se pustíme do nějaké klasické karetní hry, kterou ozvláštníme právě kartičkami vyobrazujícími nejrůznější sexuální polohy, ale přišlo nám to zbytečně zdlouhavé, takže jsme si s nimi nakonec zpestřili celou dovolenou. Karty jsme společně prošli a vytřídili jsme polohy, které obvykle rádi děláme, k těm se nemusíme motivovat, a vynechali jsme několik kartiček, které nám přišly na naše poměry buď až moc akrobatické, nebo nepohodlné. Ve vyselektovaném balíčku zůstaly kartičky s polohami, které jsme možná párkrát zkusili i které jsme nezkoušeli nikdy. Samozřejmě se jednalo z části spíš o lehce pozměněné polohy, které máme v našem repertoáru běžně zařazené, ale proč nevyzkoušet něco trochu jiného?  Postupně v průběhu dovolené jsme losovali a vybírali si karty jako inspiraci, musím říct, že to bylo vážně perfektní zpestření. Takže jsme rozhodně nelitovali, že jsme je sebou na loď přibalili.

Fuck me je ideální sada, pokud doma žádné hry nevlastníte. V jednom balení obdržíte rovnou několik věcí, se kterými si můžete hrát dle libosti, pravidla a limity určuje pouze vaše fantazie. Na druhou stranu, i když máte leccos za sebou a na stránkách sexshopu nepatříte mezi nové zákazníky, i tak si myslím, že i pro tenhle mix her najdete uplatnění, které vás maximálně uspokojí.


SHOP MY LOOK