FOX PULZÁTOR na dálkové ovládaní

Kdo si počká, ten se dočká. Tak by se asi ve zkratce dala vystihnout dnešní recenze. Z růžového pulzátoru na dálkové ovládání jsem byla nadšená od prvního dne, co jsem ho od  Eroticstore.cz obdržela k testování. Měla jsem proto velkou radost, že právě o tuto podle mne naprosto dokonalou multifunkční hračku následně probíhala vánoční soutěž. Ale tím, že jsem pulzátor do kalhotek chválila, kudy jsem chodila, tak mi vlastně nedošlo, že jsem se s vámi nepodělila o plnohodnotnou recenzi.

Ale pojďme k samotnému hodnocení. Zmiňuju to u každé recenze, byť vím, že na funkčnost erotické pomůcky její barva vliv nemá. Pro mě osobně je velmi důležité, že pulzátor Fox je růžový, což je moje nejoblíbenější barva, u které mi přijde, že všem dildům a vibrátorům pro nás holky sedí tak nějak nejvíc. Je to svůdné a zároveň roztomile holčičí. Jsem přesvědčená, že i tahle ňuňu barva u spousty žen potlačí ostych při prvním rozbalení a používání.

Nicméně tenhle pulzátor do kalhotek rozhodně žádná hračka pro holčičky není. Naopak si s ní užijí všechny holky, které touží po pořádném a nezapomenutelném vyvrcholení.

Pulzátor Fox do kalhotek má spoustu funkcí, které je určitě důležité zmínit předtím, než se zaměřím na ty, které okouzlily mne.

Možností, jak si užívat, je nepřeberně mnoho, takže pokud vám bude chvilku trvat, než se s dálkovým ovladačem skamarádíte naplno, nic si z toho nedělejte… Mě osobně dostala možnost zapnutí vyhřívání. Vlastně žádnou jinou hračku, která by nabízela možnost nastavení vyšší teploty, doma nemáme. Nikdy bych nevěřila, jaký rozdíl těch pár stupňů může uvnitř vás udělat, wow. Doposud patřilo k našim teplotním vrcholům ponechání análního kolíku nebo skleněného dilda na pár minut v mrazáku…

Pulzátory obecně jsou skvělou volbou pro všechny z nás, které potřebují k uspokojení simulaci reálného pohlavního styku. Tenhle má navíc oproti pulzátorům ve tvaru klasických dild tu výhodu, že díky příjemnému tvaru krásně přilne k vašemu klínu. Pak už jenom stačí si na externím ovladači, se kterým si můžete hrát jak vy, tak i váš partner, zvolit požadovanou rychlost a frekvenci.

Další schopností alias funkcí, kterou mě tahle hračka velmi mile překvapila, je možnost zacílení na váš bod G. Pokud jste měli u jiných hraček někdy pocit, že vám pár centimetrů chybí či naopak přebývá k tomu, abyste dosáhli slastných orgasmických výšin, tak díky pohyblivému zakončení vrchní části pulzátoru můžete „vychytat“ přesně tu svou polohu, která lahodí právě vašim potřebám.

Kdo čtete mé recenze pravidelně, víte, že jakmile mám možnost si vzít danou erotickou pomůcku do vířivky či sprchy, tak si ji okamžitě zamiluju mnohem víc. Růžový pulzátor Fox je naštěstí voděodolný, takže přežije veškeré vaše vodní hrátky, ať už ty domácí, či dovolenkové.

Svými vychytanými funkcemi slučuje dohromady několik mých oblíbených pomůcek a zároveň se svým naprosto odlišným tvarem vymyká všem, které máme v naší komodě, což mu přidává na oblíbenosti i četnosti použití. Pokud hledáte spolehlivého kamaráda, který uspokojí vaši partnerku po dobu vaší nepřítomnosti, a zároveň i kámoše, se kterým si užijete oba, tak si myslím, že si Foxíka, jak mu důvěrně říkám, rozhodně zamilujete stejně jako my.


SHOP MY LOOK