DANCING HOUSE HOTEL

Přesně za minutu dvanáct jsme si stihli užít poslední pražské „hotelové rande“. Miluju hotely. Až když jsem přestala tolik cestovat, uvědomila jsem si, jak moc mi hotelové pokoje chybí. Mám pocit, že v cizím prostředí se zkrátka dokážete lépe a více odvázat než v domácí posteli, kde víte, že za zdmi dalšího pokoje na vás čekají další úkoly a povinnosti. Což, co si budeme povídat, moc sexy není...

Můj muž naštěstí pochopil mou touhou po naškrobeném hotelovém povlečení, takže i když žijeme v Praze, celkem pravidelně si dopřáváme rande v nejrůznějších pražských hotelích. Po všech jarních omezeních jsme si v létě užili několik takových večerů a rozhodně vám je mohu jen a jen doporučit. Tím, že si zabookujete termín předem, se máte na co těšit. A já miluju ten pocit mít se na co těšit.

Naše poslední „předlockdownové rande“ proběhlo v Tančícím domě. I když díky všem svým zážitkům znám spoustu pražských hotelů, zde jsem nikdy ubytovaná nebyla. Což je velká škoda, protože tenhle hotel rozhodně stojí za návštěvu, a to nejenom kvůli restauraci "Ginger a Fred "s překrásným výhledem, která se nachází v horní části budovy. Jako hoteloví hosté si budeme moct užívat výhled na Pražský hrad i ostatní památky během snídaně.

Červená mučírna - Růžový slon

Hotelové restaurace, pokud tedy stojí za to, mám v oblibě z několika důvodů: jako hoteloví hosté nemusíte složitě řešit vrstvení, obuv (především v sychravém a zimním počasí), můžete si zvolit šatičky i střevíčky dle libosti, bez ohledu na venkovní teplotu a pohodlně sjet výtahem do restaurace. Také můžete sáhnout po speciálních punčocháčích, které mají upravený rozkrok tak, aby je nebylo nutné ihned po večeři sundávat. Na hotelovém rande, byť si jej dopřejete třeba v místě, kde bydlíte, je skvělé to, že na chvilku necháte všechny běžné starosti za dveřmi hotelového pokoje, vychutnáváte si sklenku bublin a vaším největším úkolem je vybrat si, které sexy punčocháče na večer zvolíte.

Tančící dům patří mezi dominanty Prahy, které každoročně obdivuje spousta turistů. Hotel je zde teprve od roku 2016, takže jsou všechny pokoje moderní, designové. Nepatřím mezi milovníky stylu „zlato, mramor, andělíčci“, preferuji současnou jednoduchou svěží architekturu před komplikovanými interiéry plnými baldachýnů. Takže pokoj i koupelna s prostornou vanou si mě získaly okamžitě. Zbožňuji výhledy a chlípně přiznávám, že mě vzrušuje, když je na nás vidět, což náš pokoj splňoval naprosto perfektně. Pokud patříte mezi stydlivější milovníky výhledu, tak se můžete pokochat Pražským hradem a na večer si zatáhnout závěsy.

Mám ráda, když máte v pokojích možnost různého nasvícení. Světlo stejně jako hudba dokáže stimulovat vaše prožitky, podobný efekt na mě má i osvětlení. V Tančícím domě na nás všechny hříšné mysleli, krom nastavení intenzity světla si můžete zvolit i jeho barevnost. Takže i když jste v tu chvíli v Praze, díky červenému světlu si budete připadat jako v Red Light districtu v Amsterdamu. Co si budeme povídat – přítmí a červené světlo dají prostor ke spoustě nespoutaných dobrodružství...

 

 


SHOP MY LOOK