BE WICKED

V mnoha oblastech jsem poměrně konzervativní, ať už se jedná o oblíbené restaurace, hotely či módní značky, ale naopak v oblasti erotiky a všeho svůdného ráda objevuji vše nové.  Co si budeme povídat, objevit něco speciálního, neokoukaného v dnešním globálním online světě už téměř není možné, občas mám pocit, že se jednotlivé značky mezi sebou navzájem inspirují, někdo by klidně použil drsnější označení – kradou si nápady. Takže pak máte pocit, že zajímavý sexy detail u podprsenky, který vás zaujal, najednou vidíte i ve všech ostatních obchodech.

Byla jsem proto nadšená, když jsem nedávno natrefila na výrobky Be Wicked. Na této americké značce mě zaujaly jednak naprosto dokonalé sexy kostýmy, ze kterých si určitě s radostí vyberu na Halloweena. Doufám tedy, že letošní party proběhne tak, jak jsme zvyklí. Narozdíl od té loňské, kterou jsme kvůli restrikcím pochopitelně zrušili. Ještě víc mě pochopitelně zaujala kolekce prádla, líbí se mi nejrůznější rajcovní body i bodysuity s prostřihy, dírami atd. Část kolekce tedy trošku připomíná outfity go-go tanečnic, ale já mám extrémně sexy, možná pro někoho až lehce vulgární styl jednou za čas a na doma moc ráda.

Nakonec jsem si tedy na vyzkoušení objednala řekněme klasičtější kousky, na ty víc vykrojené, šňůrkaté si počkám, až budu zase zpět na své původní váze. Zvolila jsem třpytivé body s odhalenými zády, které najde využití i za dveřmi ložnice. V kombinaci s koženkovými kalhotami nebo černou úzkou sukní s vyšším pasem vypadá fantasticky. V Praze nebo jakékoliv jiné evropské metropoli bych asi měla problém v podobném outfitu vyrazit, ale kdykoli jsem u moře nebo třeba ve Státech, tak nějak automaticky na večer volím odvážnější a odhalenější outfity.

Vínové prádlo s motivem květin a zajímavě střiženými tangy mě zaujalo původně v černé barvě, ale nakonec jsem se rozhodla, že sáhnu po druhém nabízeném odstínu. Přece jen černé kraječky mám v prádelníku asi nejčastěji zastoupené. Protože černých punčoch není podle mě nikdy dost, vzala jsem na vyzkoušení i černé samodržky.

Pokud Be Wicked neznáte a chcete si udělat radost nějakým novým sexy kouskem, tak určitě doporučuju juknout. Já pokukuji ještě po tomhle body s dlouhým rukávem v černé, zkrátka zaujalo mě toho mnohem víc.

 


SHOP MY LOOK