AUTUMN INSPIRATION

S klesající venkovní teplotou sahám samozřejmě po teplejších kouscích v šatníku. Inklinuji k barvám, na které v průběhu teplých letních dnů vůbec nemám pomyšlení. To se týká nejenom oblečení a doplňků, ale i spodního prádla. Ať už se jedná o prádlo na denní nošení či to svůdné určené primárně na hezké chvilky, preferuji s přicházejícím podzimem vínové, hnědé, samozřejmě i černé kraječky.

Top podzimním kouskem je podle mě body Casmir Mirella – nádherně propracovaný kousek, který díky rafinovanému střihu lichotí postavě a krásně zdůrazní ženskou siluetu. Body mám doma už delší dobu, vždy je v těchto chladných dnech ráda vytáhnu, v kombinaci s černými samodržícími punčochami vypadá naprosto úchvatně.

Deštivé podzimní dny se nejlépe tráví v posteli, takže jsem neodolala a z kolekce Mirella, ve které najdete jak sadu klasického prádla s otevřenou podprsenkou, tak i noční košilku, jsem si objednala ještě tento rozkošný komplet. Kombinace hnědočerné není moc často k vidění, o to víc se mi líbí. Myslím, že zrzkám či černovláskám bude slušet ještě mnohem více.

Dalším mým podzimním oblíbencem je set od značky Koton lingerie, které nepochází z aktuální kolekce, ale na webu najdete vždy podobné kousky. Pořídila jsem si ho při některé z cest do Istanbulu, jako spoustu jiných kousků a jsem s nimi velmi spokojená.

Všechny tyhle krajkové kousky jsou překrásné, a i když možná rozproudí krev u vašeho protějšku, až vás v nich uvidí, tak vás moc nezahřejí. V chladných podzimních dnech ráda nosím body, díky kterým mám o vrstvu oblečení více a zároveň se stále cítím dobře. Pokud i vy patříte do skupiny, která byla nucená celé dětství nosit ohavné bavlněné cosi nazývané košilkou, věřte mi, že na hlášku „Lucie, kde máš košilku!“ mám alergii už zhruba od 8 let. Věty o prochladlých vaječníkách atd. asi taky nemusím zmiňovat, že?

Takže pochopitelně košilky, byť by byly sebehezčí, v mém šatníku moc prostoru nemají. O to víc jsem si oblíbila body, které jsou navíc pro nás s postavou ve tvaru přesýpacích hodin ideálním řešením. Nikde nic nevylézá či nevkusně nekouká = značka ideál :). Krásná body v nejrůznějších střizích i barvách má letos v nabídce Zara, tak jukněte. Podle mne v nich rozhodně neuděláte ostudu, ani když se budete muset někde neplánovaně svléknout....  

 

 

 


SHOP MY LOOK