WE-VIBE

O tomhle vibrátoru se na blogu i sociálních sítích zmiňuju nejčastěji. Těm z vás, kteří se mě ptali na tip na dárek nebo doporučení na vibrátor, jsem ho vždy doporučovala. Díky tomu jsem zjistila, že o We-Vibe sice často mluvím, ale samostatný článek jsem mu na blogu zatím nevěnovala. Což je velká škoda, protože tahle hračka sice není velká co do rozměru, ale rozkoše a orgasmů s ní zažijete obrovskou spoustu. Zvýší potěšení z milování, stimuluje váš klitoris a bod G, ale zároveň také partnera, což znamená, že zvyšuje váš prožitek, ale přináší i nové vzrušení pro něj.

Pokud tento vibrátor ještě neznáte, tak doporučuji, doporučuji a znova doporučuji... Moje sbírka sexuálních pomůcek je skutečně široká, a to i díky mým stálým klientům. Nepatřím mezi ženy, které mají problém s dosažením orgasmu. Vím, co mi dělá dobře. Přesto považuji tento párový vibrátor za neocenitelného pomocníka. Tento malý zázrak můžete použít oba. Jedná se o kultovní párový vibrátor, který už byl vyroben v několika verzích.

Pokud vás zajímají konkrétní parametry vibrátoru, o který soutěžíme, klikněte na odkaz. Všechny modely mají téměř identický tvar, jednotlivé typy se liší inovacemi (čím novější model, tím více funkcí), možnostmi ovládání, délkou výdrže nebo například propojením s mobilním telefonem.

Proč zrovna We-Vibe?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

 1. Zaručeně přinese rozkoš oběma milencům

Muži zbožňují, když se nestydíte, dokážete si před nimi udělat dobře se svojí hračkou, baví je přivést vás do nebes s pomocí některého vibrujícího pomocníka či to nechat na samotném pulsátoru (více o pulsátorech si můžete přečíst zde). Je skvělé mít hračku, kterou můžete zapojit do svých hrátek, a užít si zároveň.

2. Užijete si i sama

We-Vibe je určený nejen pro milování v páru, ale využijete ho i k intimní masturbaci, díky vodotěsnosti třeba ve vaně nebo hezky vleže na břiše.

Podle mě je lepší si s We-Vibe neužívat sama (když si totiž nepomůžete rukou a nepřitlačíte na vaginální část vibrátoru, tak ten pocit není tak silný). Chce to muže, respektive hlavně jeho ztopořenou výbavu, která vytvoří správný tlak a We-Vibe penisem donutí k lepším výkonům. Ale pokud nemáte doma jiné pomocníky, jako je např. Womanizer či Stronic G, určitě si pomocí We-Vibe uděláte pěkný společný večer.

3. Dvojitá stimulace

We-Vibe je vibrátor stimulující současně klitoris i bod G (to nelze nemilovat). Jak je z fotek patrné, skládá se ze dvou vibračních konců spojených dohromady.

4. Tvar, který drží

Po zasunutí penisu dráždí vnější vibrátor muže u kořene údu a část uvnitř přiléhá k žaludu a masíruje tělo penisu. We-Vibe můžete používat ve všech obvyklých sexuálních pozicích a díky chytrému tvaru sám dobře drží tam, kde má.

5. Příjemný materiál

Unikátní design, drobný rozměr a příjemný tvar byly navrženy s ohledem na anatomii ženského těla tak, aby při společných prožitcích vibrátor maximálně dráždil oba partnery.

6. Praktická velikost na cesty

Váhové limity leteckých společností jsou čím dál přísnější – někdy to ale není o doplatku za kilogramy navíc či dokoupení zavazadla k odbavení. Někdy zkrátka letíte na otočku, krátký víkend nebo meeting, jak tomu bylo dříve velmi často u mě. Když pak máte všechny své nezbytnosti naskládat do palubního kufříku, oceníte malou velikost erotické hračky.

Zkrátka s We-Vibe se dá užít spousta vzrušující zábavy. Inspiruje (alespoň mě) k novým pozicím, a především novým společným prožitkům. Na rozdíl od ostatních vibrátorů, které mám vyzkoušené, nabízí celkem dlouhé programy různých vibrací, takže se nemusíte obávat, že to bude pořád dokola to samé monotónní vrnění. Dosažené orgasmy jsou nepopsatelně úžasné a celkem rychlé.

Pokud některá z mých čtenářek najde některý z modelů pod stromečkem a bude chtít Ježíškovi náležitě poděkovat, doporučuji připnout We-Vibe jako sponku na žalud penisu. Díky vibracím dojde velmi rychle ke vzrušení i následnému vyvrcholení Santy ;).

 

Vaše Lucka ♥

 

 

 

 


SHOP MY LOOK