PŘÍPRAVA NA SCHŮZKU

Nevím, jak to máte, krásky, vy, jestli se rády chystáte a oblékáte na speciální příležitosti, ale já tyto okamžiky miluji ...
Proto mám setkání vždy naplánovaná dopředu, abych si v diáři vyhradila dostatečný časový prostor pro to, nachystat se. Ne kvůli klientovi, ale kvůli sobě :)

Začínám dlouhou vanou, ve které si čtu anebo poslouchám oblíbenou hudbu či audioknihu. Než se očistím od chloupků a peelingem (Sparkle Skin Body Exfoliating Cream od Clinique, který střídám s různými body scruby od Kiehls) setřu zbytky kůže z celého svého těla, působí maska na mém obličeji i vlasech.
 

Masky na obličej si vybírám podle aktuálního stavu pleti, moje oblíbené, prověřené a vyzkoušené jsou tyto:

CLINIQUE Pore Refining Solutions Care maska na rozšířené póry

CLINIQUE Anti-Blemish Solutions čisticí maska pro smíšenou a mastnou pleť 

SISLEY Masks regenerační maska pro omlazení pleti

SISLEY Skin Care pleťová maska pro rozjasnění pleti

SISLEY Skin Care maska na oči proti otokům a tmavým kruhům (moje nejoblíbenější maska ever).


Po koupeli se vždy natírám hydratačním mlékem. Pravidelně používám tělová mléka ve stejné vůni, jako je můj parfém, nicméně ne vždy si to mohu dovolit. Někteří klienti jsou opravdu obezřetní. Použití tělového mléka a parfému stejné vůně totiž vůni samozřejmě zdůrazní, což je efekt, který já mám ráda, ale ne u všech mužů se setkává s úspěchem...


krása.cz

Bohužel to je věc, kterou většinou doladíme až po prvním setkání, proto paradoxně na schůzku s novým klientem vždy používám neutrální tělové mléko. Má pleť je sušší, což je možná dáno mým častým sprchováním, takže velmi oceňuji CLINIQUE DEEP COMFORT BODY MOISTURE hydratační tělové mléko nebo hydratační tělovou péči Creme de Corps od Kiehl´s. (Mimochodem letošní vánoční edice s myšákem Mickeym byla tak rozkošná, že jsem ji s radostí v lednu ve slevách nakoupila do zásoby, protože tělové mléko je v mém případě opravdu velmi spotřební produkt...).



Moje vlasy mi rozhodně za časté odbarvování vděčné nejsou, ale já si zkrátka nemohu pomoct, nesnáším odrosty, a i když na zesvětlování docházím k profesionálům, jsou poškozené. Nechávám je proto vždy co nejvíce proschnout a až poté je tepelně upravuji do finálního tvaru pomocí žehličky (jak pečuji o mé jemné, zároveň barvením poničené vlasy napíšu někdy víc v samostatném postu).

Mezitím co vlasy schnou a má pokožka vstřebává tělové mléko, věnuji se líčení. I zde platí, že na schůzku s neznámým klientem volím decentní variantu. Vždy před první schůzkou se dotyčného ptám, jaký dress code očekává, jaké jsou jeho preference ohledně mého oblečení, líčení, účesů i prádla. Stále se setkávám s tím samým, muži, ač jsou tázáni, neodpoví. Pokud naše vzájemná chemie zafunguje a vznikne chuť vidět se podruhé, velmi často se pak dozvím, ať jsem lépe, rozuměj decentněji, nebo naopak odvážněji, oblečená...

 


Nejoblíbenější částí příprav je výběr spodního prádla. Vybírám si totiž dvě sady, jednu pod oblečení, kterou svléknu před sprchou a zůstane skrytá na hromádce v koupelně, takže by měla být sexy, ale zároveň odpovídat danému modelu (vykukující krajky nejsou vždy sexy, méně je více a v tomto případě to platí obzvlášť), a druhou sadu, u níž mohu popustit uzdu své fantazie, která odstartuje privátní čas a rozproudí krev mému protějšku.

Nepsané pravidlo při schůzkách je, že i když se většinou obě strany sprchují před setkáním, ihned po příchodu na pokoj, a je jedno, jestli je to po dlouhé romantické večeři, nebo pouze po sklence prosecca v lobby hotelu, jdete do sprchy znovu. Je to příjemné potvrzení čistoty pro obě strany...
Kromě krásného prádla pro privátní čas je v mé kabelce vždy i kosmetická taštička, obsahuje pochopitelně ochrany, dobrý lubrikační gel, protože i pro mě je, ať jsem vzrušená z celého procesu přípravy a setkání, někdy příjemnější kapku použít, dále masážní olej, hygienické kapesníčky, intimní mýdlo a tohoto modrého fešáka



Pokud ho neznáte, tak doporučuji, doporučuji a znova doporučuji... Moje sbírka sexuálních pomůcek je skutečně široká, i díky mým stálým klientům.
Nepatřím mezi ženy, které mají problém s dosažením orgasmu. Vím, co mi dělá dobře, přesto považuji tento párový vibrátor za neocenitelného pomocníka.
Tento malý zázrak můžete použít oba. Jedná se o kultovní párový vibrátor, který už byl vyroben v několika verzích (já vlastním poslední, nejnovější model v modré barvě a mimo to má i vylepšené funkce, vydrží o 40 minut déle v provozu než předchozí verze, můžete ho ovládat přes mobilní telefon). Zvýší potěšení z milování, stimuluje váš klitoris a G bod, ale zároveň také partnera, což znamená, že zvyšuje váš prožitek, ale přináší i nové vzrušení pro něj...

Důvěrně mu říkám Mr.Blue. Vytahuji ho, když je chuť ozvláštnit a zintenzivnit prožitek, například u druhého nebo třetího vyvrcholení.
Je výborným pomocníkem v případě, že setkání probíhá v milé a přátelské formě, ale já vím, že podruhé už se s dotyčným potkat nechci, a bylo by pro mě velmi složité dosáhnout orgasmu.
Možná vás to překvapí, ale pro 99,9 % mých klientů je nejdůležitější, aby uspokojili mě.

 

Lucka ♥

 


SHOP MY LOOK