JAK SBALIT MILIONÁŘE

Hned v úvodu požádám, abyste si odpustili e-maily nebo zprávy o zlatokopkách. Tenhle článek rozhodně není návodem, spíše je to takový můj pohled na dnešní celkovou situaci "na trhu". Vzhledem k tomu, kolik nejrůznějších dotazů mi za celou dobu existence blogu na tohle téma přišlo, věřím, že pro spoustu čtenářek mých příspěvků to bude víc než aktuální. Říkáte si, že "trh" je možná až moc nechutné označení, ale na druhou stranu dnešní doba klade na ženy extrémně vysoké nároky na vzhled, a sociální sítě s krásnými, dokonalými bloggerkami to samozřejmě jenom podporují. Takže jsme na trhu, kde probíhá soutěž o to, kdo líp vypadá a zároveň uloví toho nejlepšího muže.

Nejlepšího = nejmovitějšího. Tady si hned na úvod dovolím poznámku, kterou by si většina dívek lovících zajištěného gentlemana měla přečíst nejmíň dvakrát. I když dotyčný disponuje spoustou prostředků, rozsáhlým majetkem, ještě to vůbec neznamená, že vám bude ochotný něco koupit či dopřát, na to velký pozor :-).

NÁHODA

To jste určitě slyšet nechtěli :-) Já, i přes to všechno, co jsem zažila a vyzkoušela, pořád věřím na chemii, na lásku, a na to, že na každého z nás někde čeká ten pravý. Takže jsem přesvědčena, že opravdu mnoho vlivných a finančně dobře zaopatřených mužů si svoji partnerku našlo v dobách, kdy ještě takovými prostředky nedisponovali. Nebo tu pravou  prostě náhodou potkali při nějaké příležitosti a přeskočila mezi nima  jiskra.

INTERNET

Sama jsem to nikdy nezkoušela, ale moje kamarádka Bella se vždy chtěla dobře vdát a byla ochotná věnovat splnění svého snu opravdu hodně. Strávila spoustu času a energie hledáním vlivného a zámožného muže, který jí poskytne exkluzivní život. Vyzkoušela rozličné zahraniční servery. Je mi jasné, že mi budete psát jaké, takže to sem rovnou  vkládám :-)

https://www.seeking.com (předtím se ten server jmenoval jinak, ale Google mi píše, že již neexistuje)

https://www.richmenhookup.com

https://www.millionairematch.com

https://www.findrichguys.com

Bella je poměrně cílevědomá, takže jsem přesvědčená, že jich určitě vyzkoušela víc, ale tyhle si z jejího vyprávění pamatuji. Jen pro upřesnění dodám, Bella žije už několik let v Londýně, kde po nevydařeném vztahu opět pracuje jako společnice (já jsem ji kdysi potkala na meetingu v Praze), takže měla opravdu hodně času na to, věnovat se filtrování nabídek na těchto stránkách, dopisování si, volání si s dotyčnými atd. Troufnu si říct, že má určitě mnohem větší šanci potkat někoho takového třeba než já, a to díky své povaze. Na rozdíl ode mě, která neustále nad něčím přemýšlím, analyzuju kde co, Bella pořád vtipkuje, ze všeho si dělá srandičky, nic moc neřeší. Což, co si budeme povídat, mají pánové rádi. Řekli byste si, téměř ideální kandidátka, a stejně jí to nevyšlo.

Proč?

Tyhle stránky přitahují spoustu mužů, kteří by možná milionářem chtěli být, ale rozhodně jím ještě nejsou, takže nemohou slečnám cokoliv nabídnout. Musíte tedy opravdu hodně filtrovat a vybírat. Bella tam samozřejmě potkala pár zajímavých, vtipných, chytrých mužů na úrovni, se kterými by si společný život dokázala představit a oni by ji byli schopni zajistit tak, jak si představuje. Ale! Strávila s nimi dovolenou, pár prodloužených víkendů, večeře, nákupy, výlety, ale prsten jí nikdo nenavlékl (nejdéle to táhla s jedním Britem, asi 8 měsíců). Bella členství na všech těchto serverech ukončila, nejenom proto, že je aktuálně zadaná, ale protože podle ní muži, kteří se tam zaregistrují a mají co nabídnout, hledají většinou milenku, sugar baby slečnu, se kterou si užijí, budou ji finančně podporovat, ale do nějakého trvalého svazku se neženou.

Je to určitě o náhodě, možná prostě měla smůlu a nepotkala tam toho správného. Díky vašim dotazům jsem se dozvěděla, že i v Čechách máme nějaký podobný server. Neznám ho, netuším, jak funguje. Tím, že je to zaměřené na Čechy, a vzhledem k počtu obyvatel naší republiky, si nemyslím, že bude tahle stránka hýřit zajímavými možnostmi. Takže pokud jste, holky, ochotné někde vystavovat fotku svého obličeje, spoustu svých dalších fotek, bude vás bavit sáhodlouhé dopisování s muži ( je to zase super proccvičení angličtiny :-) ), tak bych se zaměřila určitě spíše na zahraniční weby.

SUGAR BABY

To je de facto varianta toho, co nabízela většina pánů Belle. Zajištění, úspěšní muži, kteří nechtěli měnit nic na svém stávajícím rodinném zázemí, ale chtěli trávit čas s pohlednou dívkou a jsou ochotni ji za to podporovat. Takových stránek jsou taky mraky, s tím rozdílem, že tam vědomě hledáte „sponzora“, „podporovatele“ bez vidiny stálého partnerského vztahu. Opět to nemám vyzkoušené, ale jsem přesvědčená, že i tady je nutné si opravdu vybírat a třídit nabídky. Řeknete si, že mít stálé klienty, jako jsem měla já, je něco velmi podobného nebo obdobného. Máte samozřejmě pravdu, ale jeden obrovský rozdíl tam je (a ten mně osobně maximálně vyhovuje), všechny zúčastněné strany od začátku vědí, že ani ta prvotní schůzka není zadarmo. Samozřejmě tím, že jsem si od určité doby vše zajišťovala sama, jsem investovala nějaký čas do e-mailové komunikace, to ano. Ale i když jsme si s dotyčným během prvního setkání nesedli, nikdy jsem neodešla domů s prázdnou... To se mi na tom právě líbí, že jsem neinvestovala čas do setkávání, chození na kávy, obědy, večeře, drinky, s muži, kteří by mi jenom slibovali.

Je vážně spousta neseriózních mužů, kteří slibují mnoho věcí, dárků, zážitků, plánů do budoucna, ale nesplní nic. Vyklube se z nich pouze někdo, kdo si chtěl užít a rozhodně neplánoval do dané dívky investovat, citově ani jakkoliv jinak... Uznávám, že jsem v tomhle hodně striktní, protože moje první zkušenost s českým rádoby podnikatelem Karlem byla tak poučná, že jsem do žádného podobného vztahu nikdy nešla.

KLIENT

Neříkám, že příběh Pretty Woman je nereálný, naopak je víc než reálný. Jako společnice samozřejmě potkáváte spousty mužů, u kterých na rozdíl od těch všemožných seznamek máte jistotu, že na tom nejsou špatně, protože jsou ochotni za čas s vámi zaplatit. Vidíte, v jakém hotelu jste ubytováni, jak se dotyčný při rozličném placení chová atd. Není to časté, ale jiskra přeskočit může. Je spousta čerstvě rozvedených nebo ovdovělých mužů, kteří si objednají společnici. Už jsem vám tu psala o svém prvním meetingu, ze kterého se vyklubal takový paskvil mileneckého vztahu za mě bez zajímavých benefitů. Koho to zajímá, může juknout na starší článek. Byla jsem mladá a nezkušená.

Každopádně vztah klient–společnice, myšleno předpoklad, aby z toho vznikl partnerský vztah, má spoustu úskalí, hlavně na počátku. Pokud si začnete s klientem, je strašně těžké nenaletět. Nikdy nevíte, jestli se ten člověk opravdu zamiloval a chce s vámi žít a být, nebo si chce jenom pár měsíců užít, aniž by za vaši společnost musel platit jinak stanovenou odměnu. Potkala jsem samozřejmě klienty, kteří mi byli hodně sympatičtí, ale po své ne moc dobré zkušenosti a po Belly naprosto katastrofální zkušenosti s Willem, kvůli kterému se odstěhovala do Británie, jsem nikdy žádnou jiskru, byť mi byl dotyčný sebesympatičtější, nenechala přeskočit. Užívala jsem si perfektní chemie a skvělého času mezi námi, ale trvala na dohodnutých podmínkách setkání. Stejně tak těžké je to i pro muže/klienta, který nikdy neví, jestli se do něj daná společnice skutečně zamilovala, přeskočila ta pomyslná jiskra, nebo se zamilovala do jeho bankovního konta, do jeho domu a do života, který by s ním mohla žít.

Na druhou stranu, pokud ti dva zvládnou tyhle první nástrahy překonat a domluvit se na podmínkách, které vyhovují oběma, věřím, že z toho může vzniknout láskyplný a naplněný vztah. Akorát si budou vymýšlet nějakou důvěryhodnou historku pro rodinu a přátele o tom, jak se poznali :-) Mimochodem Bella právě teď randí s jedním klientem, tedy ne klientem, protože už je to její přítel, ale byl to klient. Samozřejmě to rozebíráme po telefonu, takže mě trošku inspirovala k napsání tohohle článku. Moc jí držím palce, aby jí to po těch všech vztahových karambolech, které zažila, konečně vyšlo. Já jsem se po svých nevydařených vztazích rozhodla nerandit (doposud jsem měla tři vztahy a píšu o nich, stejně jako o Bellině nepodařeném vztahu s Willem, ve své knížce). Raději jsem doprovázela gentlemany z nejrůznějších koutů světa, cestovala, užívala si veškerého rozmazlování od nich, aniž by měli kontrolu 24/7 nad mým životem. Já jsem rozhodovala o tom, s kým budu a za jakých podmínek.

Těžko říct, možná jsem se tímhle rozhodnutím připravila o šanci poznat „onoho milionáře“ a třeba se za něj provdat, ale na druhou stranu všechno, co jsem vždycky v životě chtěla, jsem dostala a získala. Proto nikoho za to, že se chce mít dobře, neodsuzuju. Koneckonců i já jsem toužila po hezkém a nadstandardním životě, což mě motivovalo k tomu, dělat v životě spoustu věcí, které by pro někoho možná byly za hranou jeho morálních hodnot. Každý si musíme najít to svoje. Jsou holky, které mají skvělý nápad, rozhodnou se podnikat a nepotřebují lovit zajištěného partnera, jiné, které se přihlásí do nejrůznějších soutěží krásy a doufají, že jim mediální pozornost a návštěvy nejrůznějších společenských akcí pomohou potkat zámožného podnikatele. Pak jsou holky, které půlku mládí prosedí na fotbalovém nebo hokejovém stadionu a doufají, že vsadily na správnou kartu a sbalily toho pravého, ze kterého jednou bude druhý Wayne nebo Ronaldo. Existují slečny, které hledají štěstí přes již zmiňované seznamky. No, a pak jsou takové hříšné potvory jako já, co chtějí tohle všechno – luxus, cestování, dárečky, pozornost – akorát k tomu nechtějí moc poslouchat a chtějí si o tom rozhodovat samy. A hlavně nechtějí riskovat, že by dotyčný nesplnil, co slíbil :-)

To je celý můj názor na dnešní situaci, kdy ženy vyměňují své mládí a krásu za překrásné dárky a zajištěný život v luxusu.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na titulní fotce: šaty Ralph Lauren, punčocháče Chantall Thomass


SHOP MY LOOK