DILDO STRAPLESS TRIPLE GAME

Krásný den všem!

Dnes mám pro vás opět recenzi na erotickou pomůcku, konkrétně na partnerské dildo Strapless Triple Game. K žádné jiné hračce jsem si tak dlouho nehledala cestu. Ale jak říká jedno z mých nejméně oblíbených přísloví, „trpělivost růže přináší“. Pro mě jakožto netrpělivého člověka, který když se na něco těší, popřípadě po něčem touží, je extrémně těžké dát věcem čas... Takže obvykle to dopadá tak, že když mě hračka nezaujme na první dobrou, tak ji odhodím do kouta a vrátím se k ní až za několik týdnů. Uznávám, že tohle není ideální vlastnost pro někoho, kdo má jednou za čas možnost otestovat hračky v nejrůznějších sexshopech.

Protože vím, že část z vás tyhle řekněme „podpultové“ informace zajímají, a než přejdeme k samotné recenzi, ráda bych poděkovala sexshopu Růžový slon za trpělivost a zároveň vám pověděla víc o tom, jak spolupráce u mě na blogu fungují. S narůstajícím počtem čtenářů, s novými články, možná i díky knížce, kterou jsem napsala, se samozřejmě zájem o můj web zvyšuje a tím pádem čas od času dostávám nejrůznější nabídky, asi jako každý, kdo se v online světě pohybuje. Jediná forma spolupráce, kterou u mě na blogu uvidíte, je barterová – to znamená, že dostanu výrobek, v případě mého blogu se jedná o zboží ze sexshopu či různé prádlo na vyzkoušení. Pořád ale platí, že větší část věcí, které tu vidíte, je z mých soukromých sbírek... Za recenze si nenechávám platit, a pokud mi kdokoliv cokoliv chce poslat, tak mojí podmínkou je, že recenzi napíšu pouze v případě, že budu spokojená a kdy uznám za vhodné. Tím, že blog ani sociální sítě pro mě nepředstavují zdroj příjmů, si mohu podobné nestandardní a pro spoustu firem určitě i nevýhodné podmínky dovolit.

Červená mučírna - Růžový slon

Proč vám o tom píšu? Strapless Triple Game jsem dostala ke zhodnocení loni v létě. Dorazil v balíčku společně s dalším fialovým fešákem Double sided. Netradičně tvarovaný fialový vibrátor připomínající dvojzubec jsme si oblíbili ihned s tím, že první pokus se Strapless Triple Game připomínal spíš hvězdnou pěchotu než Super Star. Celkem dlouho nám trvalo, než jsme ho do našich hrátek přizvali znovu.

Věřím, že s většinou erotických pomůcek, které na blogu doporučuji, může zažít nezapomenutelné vzrušující okamžiky téměř každý. Strapless Triple Game do téhle kategorie úplně nespadá. Troufnu si říct, že je to hračka pro pokročilé, pro fajnšmekry, kteří jsou otevřeni novým, opravdu velmi intenzivním a hlubokým prožitkům a mají v oblibě anální sex.

Rozhodně je dobré toto trojité dildo vyzkoušet s někým, s kým jste sehraní. Pokud toužíte po nadgalaktickém rychlém vyvrcholení, jak s oblibou říkám, instantním orgasmu, kterého pomocí různých jiných hraček (např. Womanizer a jiné podtlakové pomůcky) můžete snadno dosáhnout, tak doporučuji si spíš přibalit Strapless Triple Game s sebou na dovolenou či zvolit pro seznámení volný víkendový večer. Protože kombinace pracovního shonu a každodenních povinností není na seznamování s touhle co do rozměru větší pomůckou ideální.

Na druhou stranu většina seriózních sexshopů – a Růžový slon rozhodně mezi ně patří – erotické pomůcky před zalistováním na web testuje. Což byl i důvod, proč jsem dala Strapless Triple Game druhou a třetí šanci. Vrtalo mi hlavou, jak to, že si s ním někdo užívá a my ne, protože jsme nepřišli na to jak.

Z fotek je patrné, že obsadíte všechny dírky. Veškeré anální hrátky si dokážu mnohem víc užít a prožít po již dosaženém orgasmu. Mám vyzkoušené, že tělo se po vyvrcholení krásně uvolní, anální kolíček, dildo či mužské přirození vjedou do zadečku snadno. Problém jsme neměli ani s velikostí či ohebností dilda, ale jakmile se chtěl připojit i partner, tak po zasunutí do jeho konečníku jsem ucítila nepříjemnou plnost až těsnost, přes kterou se mi nechtělo pokračovat dál. Tím, že jste přes dildo propojení, je extrémně důležité vychytat polohu, která bude dráždit vás oba a nebude nikomu nikde nepříjemná.

Pokud máte s partnerem oba rádi dráždění konečníku, omrzelo vás oboustranné dildo a chcete posunout hranice rozkoše zase o kousek dál, ze Strapless Triple Game budete nadšení. Není to dildo, které vám umožní si s ním užívat v každé pozici či je v průběhu často měnit – spíš vám bude chvilku trvat vyladit tu správnou, ale jakmile ji objevíte, tak to stojí za to. Těsná blízkost, propojené vzrušení, možnost dopřát partnerovi skutečně intenzivní orgasmus tlakem na prostatu, zatímco sama budete cítit vzrušení z dvojité penetrace.


SHOP MY LOOK