VALENTINE´S DAY LINGERIE

Vítám každou příležitost či záminku, kterou si opodstatním nákup nějakého nového krajkového skvostu do svého prádelníku. Zkrátka každý důvod se hodí. A začátek roku je naštěstí plný podobných příležitostí, nejdříve musíme uplatnit dárkové poukazy od Ježíška, ihned poté následují lednové slevy, kterým se těžko odolává, když je to tak výhodné… A vzápětí na to následuje Sv. Valentýn.

Ať už vnímáte 14. února jako významné datum nebo preferujete spíš první máj, valentýnské kolekce spodního prádla bývají každý rok velmi povedené. Pokud máte nachové, rudé či vínové odstíny kraječek v oblibě, v únoru máte určitě z čeho vybírat.

Víte, že zastávám teorii, že my ženy si zasloužíme být hýčkané a rozmazlované, proto přenechám pořízení svůdného kousku od nějaké věhlasné značky na našich drahých polovičkách. V dnešním postu se s vámi podělím o tipy na prádlo, které je neméně půvabné, nicméně cenově mnohem dostupnější. V hlavní roli je prádlo Hunkemöller, které mám na sobě na všech fotografiích.

O značce Hunkemöller jsem na blogu již psala a musím říct, že s každým dalším pořízeným kouskem u mě obliba této holandské značky výrazně stoupá. Prádlo je hezky zpracované, pohodlné, přesto působí díky zajímavým detailům sexy. Líbí se mi, že v kolekci mají různé typy podprsenek,kalhotek, tang,  takže si můžete vybrat podle preferencí a neděláte kompromis mezi vzhledem a oblíbeným komfortním střihem.

Červené prádlo i korzet jsou z kolekce Rya, kterou bych si nejraději koupila celou i v druhé nabízené barevné verzi – tmavomodré. Ke korzetu jsem zvolila méně zdobené kalhotky střihu string, celý outfit jsem doplnila o své oblíbené punčochy. K podprsence jsem si pořídila klasická tanga, která mají přední část zdobenější. Korzety úplně nevyhledávám, protože pod šaty většinou nepříjemně hrnou látku, takže u mě mají využití pouze při privátních chvilkách. Proto se mi líbí možnost koupit si ze stejné kolekce i podprsenku, najít pro set širší využití.

Rafinovaně střižený tmavě vínový set s vyššími kalhotkami je z kolekce Blondie, která je aktuálně na webu v celkem velké slevě. Hunkemöller pořídíte i na About You.


SHOP MY LOOK