SERVIS

Téma dnešního článku jsem měla v hlavě dlouho, ale nikdy jsem nechytla to správné „flow“, abych ho sepsala. Cesta z Martiniku byla dostatečně dlouhá a mně se v letadle píše skvěle. Dá se říct, že tři čtvrtiny blogu jsem psala a spoustu IG postů jsem si připravovala při cestě letadlem nebo při čekání na letišti. Přijde mi, že jakmile se člověk odlepí od země, tak je mu najednou lehce – a není to bublinkami, které obvykle během letu tak ráda popíjím.

Ale zpátky k servisu, a tím nemyslím jeden ze základních tenisových úderů, tj. podání. Servisem se také označují služby, které je daná slečna klientovi schopná nabídnout. Když jsem kdysi začínala, tak jsem to samozřejmě netušila. Přišel mi na e-mail dokument ve Wordu, který jsem musela vyplnit a kde jsem musela zaškrtnout, které služby poskytuji. Pro vaši představu ho sem přidávám, ať nemusím jednotlivě vypisovat zkratky pro jednotlivé praktiky. Na začátku mi všichni tvrdili, že samozřejmě je nejlepší, abych byla schopná nabídnout téměř vše. Nikoho z těch zprostředkovatelů nezajímalo, jestli si danou věc užívám nebo jestli jsem ji vůbec někdy dělala – důležité pro ně bylo, aby měli možnost nabídnout moje služby co největšímu množství potencionálních klientů. Z obchodního hlediska to má logiku, ale vášeň a vzrušení v tom nehledejte.

Už jsem x-krát psala, že mi tenhle systém nevyhovoval – zaškrtávat svoje vášně či touhy do tabulky se mi moc nezamlouvalo. Na rozdíl od eskortu, klubu nebo slečen, které nabízejí své služby na privátě, profesionální společnice pracují mnohem méně. Jejich odměna je mnohem vyšší a rozhodně se nejedná jen o to jedno. S klienty tráví delší čas – pánové často hledají doprovod na služební cesty, partnerku pro cestování a sdílení zážitků. Společnice zkrátka "neroztahuje pouze nohy", ale funguje de facto jako milenka. Zažila jsem i klienty, kteří chtěli, abych je doprovodila na svatbu či jinou rodinnou událost, setkala se u večeře s jejich přáteli nebo obchodními partnery atd. Ale nezažila jsem klienta, který by se mnou chtěl pouze a jenom trávit čas. Čímž odpovídám na dotaz, který mi občas přijde na e-mail. Opravdu netuším, jak velký zájem mají muži pouze o doprovod bez happy endu. Osobně si myslím, že spíš žádný, ale třeba se mýlím. Z mého pohledu: pokud s někým strávíte skvělý den nebo víkend, flirtujete, tak by bylo přece víc než divné vedle sebe ulehnout do postele bez řádného vzrušujícího zakončení.

Každý muž, stejně jako každá žena, má jiné touhy. Ale je samozřejmě mnohem snazší zkoušet něco nového, vyslovit dlouho skrývanou tužbu před „cizí“ slečnou/společnicí než před partnerkou po x letech vztahu. Obecně platí, že právě jasně určené role v rámci setkávání společnice s klientem umožňují velkou otevřenost.

Co tedy klienti očekávají? Ve zkratce GFE (girlfriend experience), já jsem si tyhle zkratky moc neoblíbila, přijde mi výstiznější to nazvat- přístup jako od milenky. Vždy jsem se snažila na dotyčného naladit, navodit příjemnou svůdnou atmosféru, zjišťovat jemnými doteky, co se mu líbí nebo nelíbí. U společnic se proaktivní, milý přístup na úrovni předpokládá. Očekává se, že privátní čas bude takovou pomyslnou třešinkou na dortu. Jak vypadá vášnivé setkání, na které jen tak nezapomenete, asi nemusím popisovat (to si každý dovede předstvavit :-) samozřejmě mazlení, orální hrátky, líbání, škádlení, hlazení a milování k tomu patří. Vždy se mi osvědčilo, když jsem si dopředu zjistila klientovy preference a očekávání – tedy jinými slovy, jestli nemá chuť provádět něco navíc. Celkem často se tyto praktiky souhrnně označují pojmem „extra service“.

Jak jsem to tedy konkrétně řešila? Začátky už znovu rozebírat nebudu – dopustila jsem se množství chyb, ze kterých jsem se poučila, ale i díky tomu jsem zjistila, co chci, co mi dělá dobře a co mi naopak vůbec nevyhovuje. Nikdy jsem se do ničeho nenutila, a to bez ohledu na lákavý dárek, který se za nabídkou skrýval. Nemám v plánu tu rozdávat nevyžádané rady zdarma, ale tohle si neodpustím – opravdu se nikdy do ničeho nenuťte! Povinnost a tlak většinou vzrušení nepřinesou, spíš naopak...

Já zbožňuju experimentování. Netajím se tím, že můj druhý život mě přiučil spoustě praktických dovedností, se kterými jsem potom sklízela úspěch na dalších setkáních, a věřím, že tyhle praktické tipy budu uplatňovat celý život :). Nikdy jsem klientům dopředu neslibovala nemožné. Popravdě jsem vždy popsala, jaká jsem a co mám ráda (klidně i podrobněji). Pokud požadovali některou z praktik, kterou jsem do té doby neznala nebo nezkoušela, zjistila jsem si o ní nejdříve co nejvíce informací (Google je mocný pomocník, který všechno zná a ví) a podle toho se rozhodla, jestli to toužím vyzkoušet nebo ne. Jsem pokušitel, který zbožňuje zakusit nepoznané, takže zcela upřímně existuje jen minimum věcí, které mě nelákají. Pokud to někoho zajímá konkrétně, tak odmítám: kaviár – je to nechutné, piss v pasivní roli – já se počůrat nenechám, a veškeré submisivní hrátky. Moje submisivita končí při Role play, které zbožňuji. Ráda jsem poslušnou sekretářkou nebo nezbednou studentkou, ale rozhodně mě nevzrušuje cokoliv hrubšího než poplácání po zadku či zatahání za culík. Svazování, bičování, natož roubíky v ústech ve mně chvění nevzbuzují, naopak.

Nejsem Switch (což je v BDSM hrátkách člověk, který mění své role a obě si užívá – někdy bývá podřízenou, jindy nadřízenou osobou). Dominantní role je mi mnohem bližší, už samotné navlékání latexových šatů i kozaček mě maximálně rozpaluje, ale o tom jsem vám tu už také psala. Pokud jsem danou praktiku neznala a plánovala jsem ji vyzkoušet, tak jsem to vždy dopředu avizovala, čímž jsem si nechávala prostor k tomu, abych se rozhodla na místě. Samozřejmě, že pokud dotyčný muž toužil zrovna po této rozkoši víc než po čemkoliv jiném, pravděpodobně se se mnou na setkání nedomluvil. Ale to je v pořádku – klientů i slečen je spousta a je dobře, když se propojují ti, kteří mají stejné preference a touhy. Většinou jsem nezkoušela nepoznané na úplně prvním setkání, protože jsem chtěla dotyčného nejdříve poznat.

Mám vyzkoušeno, že spousta mužů víc mluví, než koná, což asi, holky, znáte. Kolikrát se mi tak stalo, že ze sáhodlouhých plánů, které dotyčný v e-mailech popisoval, byla průměrná rychlovka, při které jsem si musela k orgasmu pomoci třeba svým oblíbeným párovým vibrátorem. Muži rádi přehánějí, pod vlivem porna a vlastního ega plánují podávat výkony hodné superhrdinů, ale leckdy je dožene únava z pracovního vyčerpání.

 

Vaše Lucka ♥

 


 


SHOP MY LOOK