WOMANIZER

Zastávám názor, že každá žena by měla vědět, co jí dělá dobře, co ji vzrušuje, a měla by být schopná uspokojit sama sebe, protože jedině pak může ukázat svému sexuálnímu partnerovi, jak jí má udělat dobře...Samozřejmě chápu, že pro někoho je dosažení vyvrcholení složitější a hračky jsou v tomhle případě vítaným pomocníkem. Proto se v dnešním článku trošku rozepíšu především o jednom konkrétním pomocníkovi...Moje číslo jedna je pan modrý. Malý, skladný, takže ideální do kabelky i na cestování, navíc je to párový vibrátor, to znamená, že si s ním užijete oba... Umožňuje stimulaci klitorisu i G-bodu současně, zkrátka můj nejoblíbenější pomocník...

Na druhé příčce je Womanizer. Dostala jsem ho jako dárek v Německu, v době, kdy teprve přicházel na český trh (jen pro upřesnění, mám první, původní model, což vidíte na fotkách, dneska už jsou na trhu novější verze v trošku jiném designu...). A opravdu nikdy nezapomenu na první použití.  Womanizer mě zaujal svým vzhledem. Dostala jsem černý model, který považuji za nejhezčí ze všech. Já vím, že na výkon vibrátoru nemá jeho barva vliv, ale nemám ráda přeplácané kombinace a svítivé barvy, které jsou pro erotické pomůcky obvyklé (mimochodem právě womanizer nabízí výrobce za mne v naprosto nevkusných šílených kombinacích typu růžovotygrovaná či tygrovanotyrkysová).

Nepatřím mezi ženy, které mají problém s vyvrcholením, či dokonce několikanásobným vyvrcholením, ať už sama, či s partnerem. Proto jsem byla z výkonu/výsledku, když jsme poprvé womanizer vyzkoušeli, unešená, a to naprosto... Od prvního momentu, kdy jej přiložíte k poštěváčku, bez přímé stimulace. Jemně nasaje klitoris a díky různým tlakovým vlnám se propadáte do ráje, kde přichází známé slastné pocity mravenčení přecházející do návalů horka a ORGASMU! Nezažijete totiž jedno či dvě vyvrcholení, ale rovnou celou lavinu nekončícího vzrušení...

Womanizer Pro

V čem je tedy womanizer tak jiný? Zaměřuje se místo dráždění na podtlak, to znamená, že orgasmus přijde téměř ihned potom, co zmáčknete křišťálek Swarowski (za což výrobce velmi chválím). Váš klitoris bude tuhle hračku milovat, a vy také, pokud jste vytížení a toužíte po jistém a rychlém uspokojení, nebo máte problém dosáhnout nebeských výšin a na pár minut zapomenout na svět okolo sebe...

Já osobně ho používám ke dvěma účelům, zaprvé pokud mám klienta, který touží vidět mě uspokojovat sebe samu... Ta nekončící záplava orgasmů, kterou vám womanizer způsobí, vždycky každého ohromila a maximálně navnadila (na druhou stranu musím říct, že pro mě osobně je po nějakém 4.–5. vyvrcholení, což je nějakých 10–15 minut od zapnutí, lepší hračku odložit, protože jinak opravdu vyčerpáním odpadám :).

Když mám choutky a jsem unavená po dlouhém dni nebo náročném tréninku ve fitku, je můj černý pomocník zaručená volba... Myslím, že v tomhle mám víc mužských genů, chci se udělat a pak blaženě usnout... :-)

Když jsem psala, že mě hračka vyčerpává, je to důsledek několikanásobného vyvrcholení. Stimulátor je sám o sobě extrémně jemný, takže přestože máte neskutečně silné a intenzivní pocity, rozhodně se nemusíte obávat žádného, byť jen drobně, nepříjemného pocitu v intimní oblasti způsobeného podtlakem (nikdy jsem neměla po použití klitoris nateklý či přecitlivělý).

Srovnávat womanizer a orální sex či womanizer a masturbaci mi přijde dost nemožné. Citlivost klitorisu se navýší, což způsobí hlubší a intenzivnější pocity. Za další obrovskou výhodu považuji rychlé nabití (ten můj je nabitý vždy za necelé dvě hodinky) a možnost snadného omytí silikonové trysky či výměny za náhradní (objednávám si je přímo ze stránek výrobce).

Lucka ♥

 


SHOP MY LOOK