VALENTÝNSKÉ TIPY

Článek s valentýnskými tipy rozdělím na dva. Původně to měl být jenom jeden, jenže jsem se rozepsala o trochu víc, a co se týče tématu jsem přeskakovala z jednoho na druhé, což nemám moc ráda. V dnešním článku se s vámi podělím o svoje tipy, co na sebe, protože to je potřeba vyřešit nejdřív. Byť jsou kurýrní služby celkem rychlé, doručení na počkání ještě úplně běžné u nás není… Takže koho můj dnešní článek zláká k nákupu a lehkému rozšíření šatníku, bude mít do 14. 2. dost času něco objednat a v příštím článku se zaměříme na to, co dělat.

Nikdy jsem si neuvědomila, vlastně než jsem skončila, jaká mají dopředu plánovaná setkání výhodu – teď nemluvím o té finanční. Máte čas se nachystat, upravit, připravit si něco hezkého na sebe a celkově se přepnout v průběhu příprav do úplně jiného nastavení mysli. Je vážně úžasné dokázat na pár hodin hodit starosti všedních dnů, běžného domácího i pracovního provozu za hlavu. Řešit pouze to, jaký podvazkový pás či punčošky si zrovna obléknete. Pokud máte tu možnost a už v průběhu příprav si dopřejete sklenku bublin, tak je to pak více než božské. Mít čas jeden na druhého, mít čas pouze na privátní hrátky je jedna z věcí, kterou si chci odnést ze svého předchozího super hříšného života do toho současného privátního, který teda doufám, že zůstane neméně hříšný, i když v trošku jiné formě… Právě Valentýn, Vánoce, Velikonoce, narozeniny vaše či vašeho partnera, vlastně je jedno, jakou záminku či argument si najdete, je skvělý důvod pro pořízení nějakého nového svůdného krajkového kousku, ve kterém se budete cítit skvěle a užijete si v něm parádní čas.

Ať zase nesepíšu kilometrový článek, než se dostanu k jádru věci. Pojďme na to. Moje valentýnské tipy vznikly ve spolupráci s Růžovým slonem, kterému děkuji za zaslání balíčku. Nechci blog přehlcovat fotkami, takže pro ty z vás, kdo chcete vědět víc, ať už o použitém materiálu, nebo vidět víc různých variantách prádla, které jsem si oblíbila, jukněte na můj Instagram, kde až do 14. 2. budu postovat, jak mi to jenom volný čas dovolí. Občas mi píšete, že moje tipy, názory nebo doporučení jsou fajn, ale jsou mimo vaše finanční limity. Chápu. Ne každý nahlíží na svoji skříň jako na investici :-), takže začneme maličkostmi, kterými můžete doplnit svůj současný šatník…

O mašli jsem vám tu už psala. Mám jich doma několik. Pokud jste ji už nepoužily na narozky či Vánoce, sem s ní na Valentýna. Žena v krásném prádle je přeci ten nejhezčí dáreček. Pokud vám velká mašle ve formě body přijde až moc nebo se nechcete opakovat, co takhle kalhotky s mašlí – červené, růžové (které mám na fotce) nebo rozkošná sada s mašličkou? Jestli bude mašlička zepředu nebo zezadu, nechám čistě na vaší fantazii, ale speciálně pánové, kteří obdivují zadečky, tzv. dolňáci, je určitě víc než ocení. Super levný a zároveň pekelně sexy mi přijde set 3 tang. Můžete si je koupit dohromady s kamarádkou a podělit se nebo máte 3 různé barevné varianty na večer. Akorát si nejsem jistá, jestli se mi je podaří nafotit, aby výsledná fotka moc nepobuřovala, přeci jen té látky tam moc není...

V případě, že se vám nechce investovat do nákupu celé sady spodního prádla nebo nemáte čas chodit po obchodech vybírat, co padne, či vracet balíčky s nepadnoucími kusy zpět do e-shopu, doporučuju nákup podvazkového pásu. Takhle jsem vylepšovala nebo ozvláštňovala spoustu sad prádla. Ne ke všem podprsenkám a tangům vlastním i stejně ladící podvazkový pás. Nakup červeného, růžového či černého pásu třeba se stejně ladícími punčoškami považuji za super valentýnský tip. Ať už vysoký pás, jako mám na úvodní fotce k článku, který dokáže leccos skrýt, nebo naopak nějaký úzký šňůrkatý, který nenechává moc kůže zahalené.

Pokud se chystáte na večeři a krajkové prádlo by vám neudělalo dobrou službu pod obepnutými šaty, co takhle zkusit netradiční punčocháče? Myslím, že už jsem o nich jednou na blogu či IG psala. Punčochy s dírou v rozkroku jsou perfektní, narozdíl od podvazkáče s punčochami, který se občas umí nepěkně zaříznout do záhybů kůže. Punčošky naopak díky vyššímu pasu poslouží jako jemné stahovací prádlo. Po večeři bude váš protějšek mile překvapen, že vlastně nemusíte nic sundávat a stačí skočit rovnou do postele.

Babydoll košilky jsou skvělou variantou. Díky flexibilnímu střihu padnou skvěle, nemusíte se trápit se zkoušením či přesným odhadem velikosti (to je tip pro pány, kteří čtou můj blog;). Osobně nepatří mezi moje nejoblíbenější kousky, ale vím, že spoustě pánů přijdou roztomilé a sexy. Je to skvělá volba pro všechny, kteří preferují jemnější erotické kousky.

Bodysuity jsou moje láska, ani nevím, kolik přesně jich v šuplíku vlastním, ale za mě je to sázka na jistotu. Koho to zajímá víc, jukněte na tenhle starší článek na blogu. Síťoviny podle mého názoru vypadají při nošení na veřejnosti ve většině případů lacině, ale za zavřenými dveřmi hotelového pokoje nebo ložnice fungují skvěle. Ať už ve formě punčoch nebo třeba šatů. Co říkáte na tyhle sytě růžové šaty? Já bych se je určitě nebála na svátek zamilovaných vytáhnout a myslím, že je využiju i u moře – na opálené pokožce budou vypadat perfektně.

A co si letos obléknu já? Vzhledem k mojí plné skříni a naplněnému hříšnému šuplíku to možná vypadá na rozhodovací paralýzu. Ale ta nehrozí. Nevím, jestli to máte stejně, ale já, když mám něco nového, tak mám neutuchající touhu si to obléct hned. To už mám od dětství, takže s prádlem tomu samozřejmě není jinak. Letos mám dva horké favority – černé body Passion jsem prostě já, zbožňuju všechny tyhle šňůrkaté overalky, body nebo podvazkáče, a tohle je navíc tak perfektně střižené. Ale ještě tu mám ultra valentýnskou sadu, která je navíc červená, a to srdíčko z krystalků na kalhotkách je boží. Nejsem rozhodnutá, který z nich si obléknu. Je docela možné, že to taky nevydržím, vytáhnu obojí před čtrnáctým, a nakonec budu mít záminku jít nakupovat, což by mi vůbec nevadilo…

Pro ty z vás, které letos nemáte s kým Valentýna slavit, váš drahý je pryč nebo tenhle, jak muži s oblibou říkají, americký svátek bojkotuje, tak nesmutněte. Já jsem byla singl hodně let, přesto jsem si vždycky v únoru udělala radost. Ode mě pro mě, pro radost, pro to se cítit dobře, protože o tom prádlo je ;).

 

Vaše Lucka ♥

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na titulní fotce:  Vysoký podvazkový pás , nalepovací ozdoby na bradavky Intimissimi (starší kolekce)


SHOP MY LOOK