SQUIRTING

Squirting neboli ženská ejakulace – o tom bude následující článek, který vám slibuji na blogu už neskutečně dlouhou dobu. Jeho sepsání jsem neustále odkládala, především z toho důvodu, že mi přišlo zbytečné podělit se s vámi o svoje prožitky a zároveň vám nebýt schopná dát alespoň několik konkrétních tipů.

Vzhledem k tomu, že víc jak půl roku mám doma vibrátor, u kterého mám x-krát vyzkoušeno, že je skvělým pomocníkem pro vystříknutí, tak se nejedná o náhodnou kombinaci aktuální nálady a okamžiku. Dlouho slibovaný článek jsem tedy konečně dopsala… Víte, že nemám ráda statistiky a odkazování na nejrůznější výzkumy, protože především v oblasti erotiky mohou být velice zavádějící. Vzhledem k tomu, že spousta lidí si stále myslí, že mokrý orgasmus u žen je mýtus, výjimečně na proběhlé studie upozorním. Proběhla již celá řada výzkumů, v rámci kterých se pozoroval vybraný vzorek žen a jejich reakce při vysokém vzrušení. Tím byl squirting potvrzen, ale rozhodně to neznamená, že je snadné ho zažít, a ne všechny ženy ho jsou schopné dosáhnout. Uvádí se, že ženskou ejakulaci neboli „mokrý orgasmus“ zažilo 30–40 % žen, ale realita může být i mnohem vyšší, nikde jsem se totiž nedočetla, o jak velkou skupinu respondentů se jednalo a jakým způsobem byl průzkum prováděn.

Osobně si myslím, že s kompatibilním sexuálním partnerem a při vědomé práci s vlastním tělem je většina žen schopná posouvat hranice rozkoše a zažívat nová dosud nepoznaná vyvrcholení, a squirting může být jedním z nich. Předem upozorňuji, že na rozdíl od hraček typu Sona Cruise, Womanizer i Satisfayer, kde si troufnu říct, že má jistotu dosažení mohutného vyvrcholení každá žena, zažít squirting bohužel není takto snadné.

Pokud jste někdy při milování či možná spíš prstění nebo masturbaci s oblíbenou erotickou pomůckou měla pár vteřin před vyvrcholením pocit, že se vám chce čůrat, tak jste na dobré cestě, jak velmi snadno zažít mokrý orgasmus. Pokud potřebu močení nepotlačíte, záhy zažijete masivní vyvrcholení doprovázené únikem tekutiny (množství i zbarvení je velmi individuální). Za výstřik mohou takzvané Skeneho žlázy, které jsou umístěny v horní části pochvy nedaleko močové trubice. Právě proto ženy tuto ejakulaci zaměňují za čůrání. Tekutina, která se ve žlázách tvoří, neobsahuje moč.

Tryskový vibrátor H2O

 

JAK NA SQUIRTING?

Jednou z možností je mít šikovného partnera. Jsou muži, kteří velmi dobře vědí, jak nám udělat dobře prsty a zároveň kde přesně uvnitř vás zatlačit o trošku víc, takže budete sténat vzrušením a stříkat zároveň. Ejakulaci u žen pomáhá stimulace Gräfenbergova bodu = bodu G. Podle mne je snazší bod G stimulovat prsty či erotickou pomůckou než penisem. Samozřejmě ne každý muž ví, jak na to, takže pokud nemáte partnera, který má tohle, povězme si to narovinu, natrénováno z předchozích vztahů, tak se můžete spolu vydat na cestu prozkoumávání a poznávání svého těla, chce to trpělivost a dostatečné uvolnění – ale stojí to za to!

Další možností, jak zažít pocit tohoto extrémně silného vyvrcholení doprovázeného výstřikem tekutiny, je návštěva swingers clubu. Nepatřím mezi pravidelné nebo stálé návštěvníky podobných akcí, ale kdykoliv jsem měla možnost, ať už v Česku, nebo v zahraničí, na nějakou party vyrazit, většinou se tam našel minimálně jeden gentleman, který měl zkušenosti a věděl, jak přivést ženu k výstřiku. Chápu, že návštěva swingers a možná ani ejakulace před partnerem není pro každou ženu příjemná. Osobně mi trvalo dlouhou dobu překonat prvotní blok při pissingu, a to rozhodně nejsem stydlivá. A doteď, pokud nejsem posilněná několika sklenkami, si občas musím pustit v koupelně vodu, protože jinak by neukápla ani kapka.

Pokud to máte s ostychem podobně, tak skvělou možností, jak poznat své tělo, zjistit jak intenzivního vyvrcholení při stimulaci bodu G jste schopná dosáhnout, jsou vibrátory. Až budete mít tu správnou náladu a čas, můžete nikým nerušena, poznávat slasti nejrůznějších vibračních režimů a reakci vašeho těla na ně. Kdokoliv se mě na squirting skrze blog či sociální sítě ptal, víte, že jsem zmiňovala šikovný menší vibrátor, který mám doma delší dobu. Kdysi jsem ho dostala a netuším, kde se dá aktuálně pořídit (ale jedná se o podobný model jako tento). S ním jsem si byla schopná během chvilky dopomoct k masivnímu orgasmu zakončenému výstřikem. Jak jsem psala na začátku článku, přijde mi malinko zbytečné sdílet s vámi zážitky a tipy na erotické pomůcky, které už se vám nejspíš nepodaří sehnat. Což byl další důvod, proč jsem sepsání tohoto článku odsouvala.

Od podzimu máme v šuplíku novou hračku, kterou mám už mnohokrát vyzkoušenou, takže vím, že může být dobrým pomocníkem pro dosažení mokrého orgasmu. Rozhodla jsem se ji do dnešního článku zahrnout jako třetí tip. Wavy Vibes ode mě z blogu dobře znáte, takže se tu nebudu pouštět do sáhodlouhých popisů, i když je co do velikosti větší, než můj původní pomocník, má naprosto ideální tvar pro snadné dosažení bodu G, vroubkovaný povrch tomu také velmi napomáhá.

Nicméně ženská ejakulace, mokrý orgasmus nebo squirting – je jedno, které označení pojmenování zvolíme – by neměl být jediným cílem nebo hnacím motorem, kvůli kterému se budeme překotně snažit, ale naopak by to mělo přijít přirozeně jako součást a výsledek maximálního prožitku a uvolnění. Píšu to záměrně z toho důvodu, že mnozí muži, pokud sledují často porno, mají naprosto nereálné představy a pak následně i požadavky na své partnerky.


SHOP MY LOOK