ROZTOMILÉ SEXY MALIČKOSTI

Můj blog je jednou velkou inspirací pro sexy život, nákupy krásného prádla nebo užívání si schůzek, které si většina z nás třeba přeje zažít, ale nikdy se k tomu neodváží. Zkrátka, ke všem sexy tipům pochopitelně patří i ty vánoční. A říkala jsem si, že letos po dlouhé době vyslyším i ty z vás, kteří mi vždy píšete, jestli nebudu dávat recenze na levnější hračky a sdílet tipy na erotické pomůcky řekněme od těch méně známých značek. Říkala jsem to tu už několikrát, ale pro nově příchozí čtenáře to ráda zopakuji. Blog je především můj koníček, takže když mám možnost testovat, vybírám si vždy prémiové produkty, protože ty samé si většinou kupujeme (velká část věcí, které vám tady na blogu ukazuju, nejsou produkty z nejrůznějších spoluprací, ale naše osobní kousky). Takže testování hraček z nejrůznějších čínských e-shopů nebo od neznámých výrobců u mě úplně nečekejte.

Samozřejmě chápu, že ne každý z vás je ochotný, nebo si momentálně může dovolit, investovat větší částky za nákupy v sex-shopech. Proto jsem se rozhodla, že vyslyším vaše přání alespoň tímto způsobem, a podělím se s vámi o tipy na takové sexy roztomilé dárečky, které podle mě rozhodně stojí za vyzkoušení. 

Ať už jste na začátku vztahu a nechcete svého drahého nebo drahou překvapit přímo erotickou hračku, nebo naopak jen hledáte drobný dárek, díky kterému zabrouzdáte na stránky sex-shopu společně a vyberete něco dalšího. Vybrala jsem mezi drobnými sexy dárečky pouze takové tipy a pozornosti, jejichž cena není závratná a zároveň jsou velmi neutrální, a přesto věřím, že s nimi nikoho neurazíte, ani se nedostanete do nějaké nepříjemné situace. 

KAMÍNKOVÉ NÁLEPKY NA ŇADRA

Tenhle úžasný, rozkošný a zároveň neskutečně svůdný šperk jsem objevila teprve nedávno – vlastně si říkám, kde jsem vlastně celou tu dobu byla, když jsem brouzdala po všech možných obchodech, že jsem si ho ještě nekoupila. Na rozdíl od takových těch nálepek na bradavky, které asi všichni známe, ať už ve tvaru koleček, srdíček nebo jiných tvarů, tyto kamínky totiž perfektně drží. Za mě vytvoří mnohem hezčí vizuální dojem a působí opravdu decentně, a přitom neskutečně rajcovně. Pokud podobné kousky nemusíte, protože se obáváte, že vás při sundání budou extrémně bolet, tak tady se obávat nemusíte. Od loňského Valentýna, kdy jsem měla možnost je poprvé testovat, jsem už měla několik nejrůznějších kousků a všechny šly krásně sloupnout. Dokonce mám vyzkoušené, že skutečně funguje to, že když je nalepíte zpátky do původního obalu, můžete je používat opakovaně. Vybrat si můžete z mnoha barevných provedení a záleží jen na vás, k jakému prádlu je budete ladit. Mně se na těchto nálepkách nejvíc líbí právě možnost, že je můžete sladit k vašemu oblíbenému podvazkovému pásu, třeba vyššímu, pokud chcete zakrýt své bříško, nebo k vyšším kalhotkám. Můžete je zkrátka sladit se vším, co máte rádi, a zároveň tak vytvořit nový, sexy, právě třeba vánoční outfit.

Vzhledem k tomu, že naše předčasné Vánoce jsou laděné do růžova, vás asi nepřekvapí, že jsem sáhla právě po těchto nálepkách. Ale věřím, že stejný úspěch sklidíte s těmi modrými, černými, červenými, černočervenými… Zkrátka těch možností je tolik, že věřím, že si každý vybere.

MASÁŽNÍ SVÍČKY

Tímhle tipem určitě nikoho nepřekvapím, ale já masážní svíčky zkrátka miluju a zbožňuju. Zamilovala jsem se do nich ještě dávno předtím, než jsem začala psát blog, tuším tak šest sedm let zpátky, a postupem času pouze třídím a vybírám, které vůně a výrobci mi vyhovují nejvíc. Každopádně pokud hledáte pouze lehce smyslný dárek, svíčky jsou tou nejlepší variantou. Ocení je jak pánové, tak dámy, a upřímně, já jsem s nimi sklidila úspěch, i když jsem je věnovala několika svým gay přátelům, kteří je pak využili při masážích a doteď tvrdí, že to byl nejlepší dárek, který ode mě kdy dostali. Takže se možná nebojte jimi obdarovat i přátele, pokud nevíte, co jim zrovna koupit. 

Každopádně svíček najdete na blogu celou řadu. Já jsem dokonce věnovala jeden celý článek recenzi různých výrobců, ale pokud hledáte ideální poměr ceny a výkonu, sáhla bych po kokosu od Flagranti. Vím, že vůně jsou subjektivní, ale připadá mi, že kokos patří mezi vůně, které nikoho neurazí. Naopak ve většině z nás evokují léto, teplo, koktejly, pohodu… Zkrátka si myslím, že varianta kokos nebo mořská sůl rozhodně nikoho neurazí. A jak vždycky říkám, kdybyste se netrefili a narazili na toho největšího puritána, kterého si umíte představit, svíčku v interiéru nejspíš jednou za čas zapálí každý a tyhle jsou fakt pěkné.

KDO MAŽE, TEN JEDE

Tak to prostě je a bude. Po lubrikačních gelech sáhne jednou za čas každý z nás a někdo je možná potřebuje nebo chce pravidelně. Každopádně pokud patříte mezi milovníky chladivých či naopak hřejivých lubrikačních gelů, zkrátka milujete takový ten efekt extrakt vzrušení, které vám právě teplotní změny přináší, tak jsem si říkala, že tenhle kousek zařadím do dnešních roztomilých maličkostí. Jedná se o sadu gelů Agápe od firmy JO, která obsahuje lubrikační gel Agapé a dále orální lubrikační gel Oral Delight. Intenzivní stimulační gelík Oral Delight, to je ta malá lahvička, opravdu moc doporučuji věnovat někomu třeba právě pod stromeček. Je to totiž nejenom slíbatelný gel, což je vlastnost, která mu dává mnohem větší šanci, aby se udržel na výsluní vašeho nočního stolku, a zároveň vám dopřeje opravdu wow efekt nejen při orálním uspokojení. Za mě ze všech chladivých gelů, které jsem měla možnost vyzkoušet, tento funguje opravdu efektivně a účinek pocítíte nejenom vy, ale i váš partner. Je to zkrátka wow. Pokud patříte mezi milovníky chemických příchutí, tak určitě oceníte i jahodovou příchuť. Já to úplně nevyhledávám, ale rozhodně to není nic špatného nebo nesnesitelného. A za takové to mrazivé vzrušující chlazení to rozhodně stojí. Protože kdo by nechtěl mražený jahody?

KOUPELOVÉ BOMBY

Jak se říká, vhoďte koupelovou bombu do vany s horkou vodou a pozvedněte koupání na zcela novou úroveň. A s tím musím naprosto souhlasit. Nejrůznějších koupelových koulí najdete na trhu celou řadu. Nicméně pokud chcete, aby byl váš dárek sexy a svůdný a třeba právě posunul atmosféru večera, který začnete koupelí, trochu dál, určitě doporučuju ty od Obsessive. Mají několik variant, mně však přijdou na Vánoce perfektní úplně všechny. Ať už varianta Spiceness, Funbulous, Sexylicious. Všechny tři mají obsahovat feromony. Abych byla upřímná, nevím, co si pod tím přesně představit, a s jakým výsledkem počítat. Každopádně za mě se jedná o neskutečně příjemnou koupel, protože obsahují oleje, které vaši pokožku nechají hebkou. A pokud si lázeň dopřáváte s někým, na koho máte chuť, nebo vám ji připraví někdo, koho milujete, tak věřím, že i více feromonů ve vás probudí. Každopádně za mě se jedná o perfektní dárek a nebála bych se pořídit rovnou všechny tři, protože v chladných zimních večerech není horkých koupelí nikdy dost.

KOSTKY A KARTY

Spousta lidí je zatracuje a považuje za laciné, ale osobně si myslím, že to jsou jedinci, kteří je nikdy nevyzkoušeli. Pokud jste podobný kousek dostali ke svatbě, k zasnoubení, k rozlučce se svobodou a nikdy jste ho nevyužili, tak vám je opravdu doporučuji vytáhnout ze šuplíku. A pokud nic podobného doma nemáte, tak si myslím, že je to právě ten kousek, který můžete jako extra dárek pod stromeček objednat. Sexy hracích karet, stejně jako vzrušujících kostek, najdete na trhu celou řadu, a troufnu si říct – a to nechci urazit žádného výrobce – že většina z nich funguje na hodně podobném principu. Kostky jsou o to jednodušší, že máte možnosti výběru jenom z kombinace x pozic a poloh. Většinou jedna kostka zobrazuje polohy a druhá třeba místa, kde si můžete užívat, což mi přijde skvělé, protože tam najdete garáž, pračku, auto, sedačku, zkrátka to ty línější z vás donutí se z postele přesunout někam jinam. 

Karty nabízí mnohem víc možnost, s tím, že některé jsou za mě už trochu fyzicky náročnější, a to si troufnu říct, že já i můj muž máme dobrou fyzičku, díky pravidelnému cvičení. Zkrátka některé pozice jsou natolik fyzicky náročné, že si je o to méně užíváte. Každý to můžeme mít jinak, ale na zpestření každodenního stereotypu jsou za mě úplně perfektní, protože vám připomenou polohy, které jste dělali s někým jiným, které jste viděli ve filmu, které jste chtěli zkusit, nebo vás naopak navedou na něco, co by vás ani nenapadlo dělat, a to je báječné. 

Tak doufám, že se vám dnešní článek, který vznikl opravdu na přání, líbil, a alespoň některé ze sexy maličkostí vyzkoušíte, nebo je třeba přibalíte do takového klasického vánočního balíčku ponožky sprcháč a sexy kostky – alespoň to trochu ozvláštníte. A budu moc ráda, když mi dáte vědět, jestli se některý ze sexy tipů setkal u vás doma s úspěchem. 


SHOP MY LOOK