HLÍDÁNÍ

Ještě než jsem porodila a než jsme si přivezli náš malý zázrak domů, tak jsme měli naprosto jasnou představu o tom, jak bude vše probíhat. Víte, že zastávám heslo „kdo je připraven, není překvapen“ a můj muž to má naprosto stejně, takže jsme měli domluvené hlídání přes noc, ještě než se náš syn narodil. Domluvit se, říct si, jak bychom si přáli fungovat jako pár, i když budeme čerství rodiče, mi přijde pro vztah a jeho kvalitu mnohem důležitější než hodiny vybírat výbavičku, což (co si budeme povídat) stejně většinu mužů nebaví. Podobná nákupní šílenství absolvují buď z lásky k nám, anebo taky proto, že je potřeba jejich kreditní karta...

Víte, že zbožňujeme naše nespoutaná hotelová rande na jednu noc. Před dveřmi hotelového pokoje zanecháte každodenní starosti, zabalíte si s sebou pouze to, co během noci využijete. Na mě už jenom check in v hotelu funguje jako to nejlepší afrodiziakum. Proto jsme se o naše večery mimo domov nechtěli připravit (možná na několik následujících let – uvidíme, v jakém počtu a jakou rychlostí se bude naše rodina rozšiřovat). Navíc ke konci těhotenství už to taky tak žhavé nebylo, ale o tom už jsem vám tu psala, takže jsme se těšili, až vše doženeme tak, jak to máme rádi.

Musím říct, že jsem na nás opravdu hrdá, že spoustu cílů a plánů, které jsme si jako budoucí rodiče naplánovali, dodržujeme. Nicméně hlídání byla jedna z věcí, o které jsme byli přesvědčení, že přes to nepojede vlak, a nakonec je to naprosto jinak. Každé miminko je samozřejmě jiné, ale pořád to je celodenní zápřah. Pokud se navíc kromě potomka chcete věnovat i sobě, zdravě jíst (což znamená zajistit nákup a uvařit ho), celkově mít domácnost, která funguje, a ne neorganizovaný chaos, tak se vážně nebavíme o žhavých večerech plných mnohačetných orgasmů, na které budete ještě dlouho vzpomínat. S malým miminkem si užíváte, když zrovna máte možnost. Omlouvám se všem, kteří čtou tyto řádky a nemají potomky, protože to nezní moc motivačně. Ale s malými dětmi to tak prostě je. Když víte, že zrovna usnuly, tak máte v tu chvíli čas a je jen na vás, jak ho využijete.

I když si neužíváme v našich oblíbených pražských nebo jiných nedalekých hotelech, pořád máme s malým miminkem opravdu hodně prostoru věnovat se jeden druhému, dopřát si a užívat si milostné hrátky tak, jak nás těší. Samotné nás to překvapilo. Asi nemusím zmiňovat, kolik vtipných hlášek typu „počkejte, až malý bude na světě, to už si ne…“, jsme si od všech, kteří vědí o naší náruživosti, vyslechli.

Možná právě proto, že netrpíme nedostatkem času, je náš milostný život srovnatelný s tím před otěhotněním – tedy pouze s tím rozdílem, že si užíváme v jiných časových slotech. Takže nemáme až tak velkou potřebu „utíkat“ na noc pryč.

Pokud chcete zažívat nezapomenutelné vyvrcholení a užívat si sexy života, tak s příchodem prvního potomka možná podobná témata budete řešit i vy. Proto jsem se rozhodla, že se s vámi podělím postupně o to, jak řešíme hlídání, jak hledám čas pro sebe atd. Takže i když ještě předtím, než jsem byla těhotná, jsme tvrdili, že ihned po šestinedělí vyrazíme do hotelu a prohýříme tam celou noc, nakonec jsme zjistili, že ke štěstí nám bude stačit návštěva restaurace, kina nebo přednášky (která, byla mimochodem super).      

Nuda, co? I když hotely milujeme, dokonce jsme i s malým podnikli první výlet přes noc, aktuálně ani jeden nemáme potřebu zabookovat si noc v hotelu. Veškeré naše touhy zvládneme uspokojit během doby, kdy malý spí (alespoň prozatím :D).

Jsem přesvědčená, že nejsme jediní, kdo podobné téma řeší, takže budu ráda, když mi dáte vědět, jak řešíte hlídání, čas pro sebe a kdy jste se odhodlali poprvé odložit potomka a užít si noc pouze ve dvou.

 


SHOP MY LOOK