BABYDOLL KOŠILKY

Už několik let s vámi na blogu sdílím tipy na krásné, svůdné krajkové prádlo, takže se s vámi podělím i o outfity, které jsem si oblíbila v posledních měsících.  Vzhledem k blížícímu se datu porodu už neobléknu většinu svého šatníku, nejenom toho krajkového.

Se zvětšujícím se obvodem hrudníku i bříškem jsem sahala po střizích a kouscích, které jsem dříve úplně nevyhledávala. Babydoll košilky jsem nikdy moc nemusela, přišlo mi, že mojí postavě ve tvaru přesýpacích hodin úplně nelichotí, spíš jí pár kilo navíc přidávají. Protože do šestého měsíce jsem vypadala spíš jako přejedená fazolí než těhotná, kombinace krajky zdůrazňující dekolt a splývavého materiálu se mi najednou náramně hodila.

Babydoll košilky jsou nejenom svůdné, ale i pohodlné (záleží, jestli zvolíte střih s kosticemi, nebo bez), takže jsou ideální nejenom na spaní, ale i na pomalá letní víkendová rána, kdy si dopřáváte brunch do postele. S každým dalším týdnem těhotenství jsem tento střih oceňovala víc, postupně jsem doobjednávala další kousky. Veškerá séra, olejíčky i krémy proti striím měly čas se vsáknout do kůže, zatímco jsem se večer odličovala nebo jsem se naopak ráno šminkovala.

Mám poměrně velkou tendenci inklinovat k černému prádlu. Tím, že jsem veškeré opalování v průběhu těhotenství kvůli pigmentovým skvrnám eliminovala, nakoupila jsem si krom jedné světlé košilky především tmavé babydoll soupravy. Mám pocit, že bílé župánky, košilky i kraječky vypadají lépe na tmavším odstínu kůže.

O rudé se říká, že je to barva síly a povzbuzení. Dokonce pokud se ve vašem okolí vyskytuje velké množství červené, zvýší se vám tlak i tep. Možná i proto se stala synonymem vášně a lásky. Nachové, rudé nebo purpurové prádlo, záleží který odstín preferujete a ladí k vašemu odstínu kůže, by podle me nemělo chybět v žádném prádelníku. Takže jednu soupravu, obsahující string kalhotky s decentně průsvitným vrškem a jemnou krajkou, jsem pořídila i v červeném odstínu.

Od konce druhého trimestru mi všechny soupravy, které vidíte na fotkách, nahrazovaly jak rajcovní kousky do postele, tak i noční prádlo zároveň. Trávila jsem v nich ráda i horká letní rána (do těhotenství jsem po ranní sprše chodila po bytě vždy pouze v prádle a saténovém župánku).

Pokud hledáte elegantní a přesto smyslný outfit, který skryje nedokonalosti postavy, nejenom ty těhotenské (myslím, že tyhle košilky s radostí využiji i pár měsíců po porodu), doporučuji košilky typu Babydoll vyzkoušet.


SHOP MY LOOK