ANN SUMMERS

Měli jsme být v Londýně právě teď. Londýn miluju. Ne víc než New York, ale zažila jsem tu toho tolik, že Londýn bude mít navždy velké místo v mém srdci, navíc tu bydlí moje kamarádka a skvěle se tu nakupuje. Což jsou další pádné důvody pro časté návštěvy. Můj drahý to má s Londýnem stejně, měl to být náš první společný delší zahraniční výlet, neskutečně jsem se těšila, že si navzájem ukážeme svá oblíbená místa i podniky v britské metropoli. Člověk míní, COVID-19 mění :-). Byla jsem optimistka do chvíle, než se začaly zavírat hranice v Evropě. Ani nedokážu popsat, jakou úzkost a obavu jsem v tu chvíli pocítila. Nezažila jsem dobu, kdy se cestovat nemohlo, neb jsem narozená v září 89. Takže to bylo poprvé v mém životě, kdy jsem vycestovat nemohla.

Všechna opatření chápu a věřím, že právě díky nim a jejich dodržování se budeme moct zase všichni brzo svobodně pohybovat. I když se bojím, jak bude vypadat svět i Evropa po přehnání tohohle všeho, věřím, že i když to nejspíš všichni pocítíme, bude zase časem dobře. Protože chci psát na blogu o milých a hezkých věcech, rozhodla jsem se teď nedobrovolně nabytého volného času využít k častějšímu psaní. Takže se s vámi dnes podělím o svoje zkušenosti s nákupy v Ann Summers, což je obchod, který při návštěvě Londýna nikdy nevynechám, stejně jako servírování čaje o páté v hotelovém lobby.

Včera jsem vytáhla všechny kraječkové skvosty, které z Ann Summers mám, k tomu si jsme pochopitelně vytáhli masážní svíčky Londýn. Tematicky si ráno dělám kávu a čaj do londýnské edice mých fešáků ze Starbucksu, abych si alespoň trošku vynahradila zmeškaný výlet.

Pokud máte rádi prádlo, tak možná kousky od Ann Summers znáte, jejich e-shop doručuje i do Čech, občas se některé kousky dají pořídit na Zalandu. Proč Ann Sumers? Krom toho, že neznám lepší suvenýr z Británie než právě odtud, tak zbožňuji hlavně celkový koncept značky a velmi příznivé ceny.

Nejedná se o běžný obchod se spodním prádlem, ale o sexshop, který má nejen velmi zajímavou nabídku spodního prádla. Jsou na trhu více než 40 let, během kterých se posunuli z běžného sexshopu do více butikového stylu prodeje, prodali statisíce kusů svého ikonického vibrátoru „Rampant Rabbit“, který dnes nabízejí v různých modelech i provedeních. „Pan králík“, jak mu důvěrně říkám já, je velmi šikovný a příjemný pomocník, takže by si zasloužil samostatný článek, povím vám o něm někdy příště.

Dneska se zaměřím především na prádlo. Tím, že se jedná o sexshop, tak nečekejte moc romantických kousků či něžných negližé, většina kousků je pořádně peprných, sexy a leckdy až lascivně svůdných. V nabídce mají širokou řadu latexových či síťovaných šatů a sexy uniforem. Mám od nich i jeden moc povedený kostým Santovy pomocnice.

Já ujíždím především na jejich body, které podle mě mají z celé nabídky nejzajímavější. Bohužel ne všechny, ale spousta modelů má průstřih v rozkroku, takže si v nich můžete užívat celou dobu a nemusíte nic svlékat. Což je jedna z priorit při výběru body, právě ty ze sexshopu to většinou mají. Tím, že je jejich nabídka opravdu široká, nabízejí dnes i plavky, noční prádlo, punčochy, tak samozřejmě, alespoň dle mého názoru, není každý kousek, jak se říká, topka. Chce to vybírat jako všude, navíc každému se líbí něco jiného.

Na Ann Summers mě hodně baví barvy, respektive to, že se jich vůbec nebojí. Na rozdíl od spousty jiných značek, kde je v nabídce černá, černá, pak tmavě modrá, červená, občas růžová či pudrová a ve svatební kolekci bílá. Tahle britská značka kombinuje hodně, nebojí se ani kombinací typů červenorůžové, což mi přišlo velmi zajímavé, či výrazně modré a spousty dalších, leckdy i divokých barviček. Celkově mají hodně rajcovní střihy, šťavnaté detaily na prádle, což mě moc baví.

V Londýně mají několik obchodů, já mám nejraději ten dvoupatrový na Oxford Street (protože poblíž je spousta dalších obchodů, kde si můžu udělat menší či větší radost). V horním patře (přízemí) při vstupu z ulice nabízejí prádlo, punčošky, sexy doplňky, takové lehčí kousky – záměrně to takhle píšu, pokud třeba půjdete do obchodu s někým stydlivějším. Králíky a všechny ostatní hračky, ať už vibrující či anální, najdete v suterénu, kde nabízejí i latex kousky, různé bondage atd. Tohle uzpůsobení a rozdělení mi přijde fajn, protože chápu, že ne každý se cítí komfortně před policí plnou všemožných pomocníků.

Pokud se do Londýna nechystáte (ono otázka, kdy se tam podíváme i my, kteří chceme a máme propadlé letenky, s možností rebookingu na neurčito :) nebo raději hříšné kousky vybíráte z pohodlí domova, tak doporučuju juknout na e-shop. Krom toho, že mají velmi často nejrůznější slevy, mají i online outlet, tak i nabízejí i spoustu vtipných sexy dárků a nejrůznějších mazadel.

Co se týká mazadel, tak nabízejí klasické známé a běžně dostupné produkty od různých značek, ale mají i vlastní řadu lubrikantů, kterou vyzkoušenu nemám, ale chystám se na ni. Designem mi to hodně připomíná krémy od VS, je to takové roztomile holčičí. Málem bych zapomněla, nikdy si nezapomenu přivézt pár sad punčoch, není to pochopitelně AP, i když jejich vzhled u některých modelů kopírují. Líbí se mi především tělové punčochy s černým a červeným krajkovým lemem, které díky ceně neoplakávám, když se na nich udělá oko a letí do koše.

Lucka ♥

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BODY na titulní fotce:  Ann Summers (starší kolekce)

 


SHOP MY LOOK